Thursday, February 17, 2011

video klip terlampau

assalamualaikum wbr =)

haaaa...dok belek2 lappy td,tibe2 terbukak satu folder ni..beberapa gambar & video clip yg aku simpan..hehehe..aritu aku & students ade buat satu projek nih, so aku soh diorg buat 1 video clip berkaitan dgn tajuk yg diorg belajar lah..dan mase diorg buat shooting tuh aku folo sekali..mmg mule2 tu mcm xterurus gaklah..masing2 nk tunjuk pandai masing2 kan..dan alhamdulillah 1st shooting berjalan lancar..gelak mmg x igt punyaaa...budak2 ni mmg kelako!ade yg muke macho tapi hati kristal..soh berlakon nk bersiapnye kalah shah rukh khan!..nnt bile dah siap edit btol2 vidoe clip tu blhla kitorg share dgn kelas / modul lain kan..dan aku soh budak2 tu simpan 'behind the scene' punye shots..penat jugak ye wpon nk hasilkan clip 7 minit je..

meh nk tunjuk 1 gambar yg nnt nk letak dlm 'behind the scene'..scene tumbuk2 nih saje je student aku reka2..pdhal dlm clip sebenar xde pon..


ada sape2 penah terlibat buat shooting @ video clip x? selain dari shooting/video clip yg aku involve utk tujuan study , sebenanya aku penah join video clip penyanyi sorg ni Dato' Shake..kenal x? skg die dok kt Perancis nun ha...mase tu company pakcik apai yg buat production lagu2 Dato' Shake mase die balik Msia dlm tahun 2007 , aku tgh preknenkan Umar..aku igt lagi, pakcik apai soh carik kwn2 seramai boleh utk jadi orang2 dlm vid klip Dato' Shake..mase tu buat shooting kt bgnn berdepan dgn stesen keretapi KTM kt KL tu..kalau korang tgk video clip ni, yg scene kt kampung ade sorang makcik pki baju/tudung biru tu makcik kitorglah (bini pakcik apai) dan budak pompuan comel tu anak diorg , cousin kitorg ;)
ni link youtube ye klu nk tgk klik2 okeh..
http://www.youtube.com/watch?v=2ogVoeFkl3E

gambar aku mmg tadaklah..tenggelam dek org2 ramai tuh..tapi muke apai & kwn kitorg ricet mmg nmpk,hahahah..dekat minit 1:55 - 1: 58 camtulah..hahahaha..kelaka btol

oklah..selamat berhujung minggu sumer!!! weekend ni otak ku lapanggg dan hati berbunge2 =)

9 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku try bukak link tue tp lama benor nak loading ;-)

dilot said...

hahaha...'bersungguh' tul diorg menunjukkan 'minat' kt mamat yg nyanyi tuh..glemer tuuu...

Farra Dhelina said...

haha pernah jugak..tp syg takde dlm simpanan..masuk tu buat vc utk dinner convo..syg, takde dlm kenangan..hermmm

mama_umar_maryam said...

diana-lately youtbue mmg lembs sgt2 kan..tu yg malas nk ltk vid clip dato' shake tu,ltk link je,hehehe

dlot - muke beria n poyo apai n ricet,kelako btol

mama_umar_maryam said...

heheheh,xper farra..next vc simpannn sumer ;)

~ana~ said...

tgk gmbr pun rs kelaka...nampak mcm berlakon..heh3x...

mama_umar_maryam said...

hehehe ana..kitorg tergelak2 smpi kene tegur dgn librarian ;p

tiefazatie said...

hihi..ada2 je la sis nie..

Gieyana said...

Selamat bhujung minggu yer..:D