Sunday, February 20, 2011

saguhati untuk 2 GA dan nugget ala McD

salam =)

mule2 nk update menang saguhati jekk.. dari 2 GA iaitu satu dari kakyong soh teka2 uji minda ari ahad..see..ari ahad pon ghajin nk uji2 minda,hahahhaa dan satu lagi dari contest baby&me aka Nia
syukur alhamdulillah ..dua2 organizer ni pemurah btollah..dan tahniah jugak utk blogger2 yg ku kenal mcm mz,nana,alycia,ayu ibudamia..hehehe..dan ofcos tq kepada nana sbb alertkan aku ;)



pastu nk citer psl satu brand nugget nih..mmg sebijik rase nugget McD tuh..dulu aku penah rase,tp tadi g Giant Nilai ade promoter ni sogok kt aku nugget nih..name brandnye First Pride oohh bermaruah sungguh!..aku amik sbb aku mmg penah rase pon, lagi2 ade promo free fish nugget sebungkus! oh tidak..aku xkan ketinggalan..hahahaha..aku kopipes gambar dari blog mrs K nih, die ade citer gak ttg nugget nih..tq ye mrs K..lenkali blhla kite jumpe2an di giant Nilai ;). harga promo takat arini rm8.90 kalau aku xsilap , blk umah tadi goreng trus dua2..s.e.d.a.p ye kande dinde sumer =)




oklah..for closing,nk tulis 4 kerat pantun

entri kalini auto publish jer
sebab ari isnin dah sebok bekeje
hrp kwn2 xjemu membace
akan ku bls BW kalau ade mase

hahahahahaa..ade sape2 nk jual pantun jugak? haa..jual jgn x jual....

13 comments:

MrS. F!zA said...

sedap ke nugget tu ?kita belum pnh jmpa lg brand tu..ke tak pasan tkthu la plk.. hehe

*jomla join GA jom buatkan header..

MRS. K said...

hahaha.. nugget ikan tu smpai sekarang tak abis lagi.. takleh masuk tekak pulak

lia said...

hmmmm thnks 4 da info... aku boleh try nnt...

mama tisya said...

tahniah....dh byk menang contest skarng..aku bln ni br 1 je...tk sempt join byk...wah siap berpantun ye...hehehe

~ana~ said...

x reti nak berpantun..hah3x..

zety, hr tu ana terbc kat blog mn ntah, dia kata nugget ni sedap mcm mc'd punya..tp tiap kali nak beli, mesti ambik ramly punya jugak..hu3x..

Farra Dhelina said...

taniahhh!!! byk dh meanng ye ;-)

Ila said...

nanti nak try cariklah...hehehe

SyidaGorjes said...

bole try beli naget ni supaya aku lebih bermaruah (motip?)

h4ni3 said...

mcm best je
agak2 ada jual tak kat giant bangi tuh? (warta lama)

AyuArjuna BiGoshh said...

saya dah try, cuba dan rasa,
Memang shodap tak terkata,
sekali cuba teringat2 di minda,
Giantku tuju mencari Pride terchenta.


:)
:)

mama_umar_maryam said...

hehehe,kande dinde sumer,mtrylah nugget 1st pride tu..mmg rase nugget mcd ..don worry,halal..tq ayuarjuna sudi berpantun2 dgn i,hahahaha

mummy_ayu said...

wah..siap pantun2 lagi..caylah..tapi tak pandai nak beli.. :-)
sedap nugget tu?
tak pernah jumpa pun..

leh la beli
kalu jumpa nanti
ha...mcm pantun 2 kerat plak...

tiefazatie said...

wah!tahniah sis!byk mng...hihi

ifa sllu beli nugget ramly nie..hihi