Wednesday, February 16, 2011

takde BE dan tak peduli

assalamualaikum wbr =)

takde BE dah blog aku nih dan aku xpeduli! cewahhh mcm nk marah je..xdelah..mmg rata2 g BW kt umah kwn2 kate BE x mari2..mayb nuff2 tgh cari la tu..pikir positif ok..xpon nuff2 kate dah rmi blogger dah kaye..hahahahaha..dah sah2la bukan aku!

oklah..yg penting kite menulis bukan kerana BE, BE tu anggap jelah mcm satu credit..ala2 reward pon blhla...wpon kdg2 mengharap sgt2 ye

oklah,entri pendek je..nnt citer pjg2 next time kay

22 comments:

Mama Zharfan said...

HB pengubat lara hati hehhe

Nana said...

btol..
aku xkisah sgt..
nuff tu sekadar bonus je kan
sama la xde be pon..
seb bek ada hb haha

cikmOt said...

ada ke takde ke aku pun dah tak pedulik jugak ni..hahaha

MrS. F!zA said...

rsanya blh katakan 80% kot tkde BE..ke semua??hehehe..

tkpela tk de pon..yg pnting ikhlas menaip d blog kesayangan..hikhik

mummy_ayu said...

samala dgn Ayu ...semua BE dah jadi ME....tapi still tulis gak sbb mcm Zety ckp la...tu semua sampingan je...

mummy_ayu said...

samala dgn Ayu ...semua BE dah jadi ME....tapi still tulis gak sbb mcm Zety ckp la...tu semua sampingan je...

[-suziey-] said...

selamanya xkan ade BE nuff di teratak pink ku:)

kakyong said...

zety,
letak le HB.. jom register HB.. ;)

tp kan, kalo 1 hari tak adap blog.. tak buleh tahan... :p

~ana~ said...

zety, ana pun dah xde BE tp xde kisah sgt la...update tetap update..:)

✿ etiey erywan ✿ said...

hehhee.. tak pe. sabar2. nanti be naik tu

rina a.k.a jaijina said...

betul betul betul..
ade bE kah, tadak kah, menulis tetap menulis..teruskan usaha, ekekeke..

lia said...

aku x penah ada BE kui3

SyaNa said...

aku pn xde BE
lantak la..malas da mau pikiorrrrr
*merajuk ni*
hahaaa

Ila said...

betul tu..menulis kerana minat..ila masih dok tak paham pasal BE ni..hehehe

mama_umar_maryam said...

mz,btul tuh..berasap mate tgk $$ hb mz,heheh

nana -tulah,skg ni rmi btol psg hb,aku je ni x psg2

izan - moh same2 kite don care!hahaha

fiza - ramaikan..tp yg blogger ikan jaws sumer tuh masih adela kot BE diorg..

mama_umar_maryam said...

ayu - kotye pon xde BE sampai 2x terkomen,hahaha

suziey - hehehe,ni blogger pencen nuff2 nih ;p

kakyong - tulah,blm terbuka hati lg nk ltk hb nih,hahahah,buleh?

ana - yeahh ur riteee

etiey - x naik pon xperlah..*nada majuk ;p

mama_umar_maryam said...

rina - wehhh,lame x nmpk ko..

lia - hehehe,ker ko yg xpasan menatang BE tu ade kt blog ko

syana - yelah,xyah pikir sgt kan,baik jahit felt,hahahah,tiber je

ila - BE tu klu ila nk tau,google je then bykkklah blog akan kuor citer BE nuffnang nih,heheh

SyidaGorjes said...

yang penting aku dah addicted to blog.ada ke tak itu nuff,belakang cite.

h4ni3 said...

agak demotivated jugak la bila tgk takde BE
ekekeke

Farra Dhelina said...

kt pon tgal seketul je..rs nya thn ni nuff mmg kedek lahh...

tiefazatie said...

haha..ifa pun mls dh nie..haha..xpe la..nt2 la

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 1sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq