Tuesday, February 22, 2011

dah tempah tiket nak terbang ;)

salam =)

mule2 mcm nk ignore je promo airasia yg tgh sales tu..pastu mulelah..termimpi2..berangan2..borak dgn apai xde bende lain dah -apai pon nek jemu ...hahaha..emang dasar! last2 aku pon saje2 lah...saje2 okeh..dok godek2..sbb smlm pon aku godek2 gak -kantoi..x ignore pon?! tapi punyelah besau cawan kopi kene ngadap..kono2 waiting room lah..dah rase mcm tgu kucing bertanduk je..aku close trus ..

pagi ni..saje2 lagi godek -dalam kelas selambe je aku book tiket ;p.. sekali tu..amboihhh..lajunye server AA nih..dan lajunye aku klik2..dan laju sungguh tunjuk total price for 4 persons! arghh..xbley ignore dah..no,no,no...hehehe..dan setelah mendapat keijinan - style jawa dari suami mithali,tercinta,tersayang ;p ..maka berjaya jugaklah aku beli tiket ke ____________ ?? hahahah..nanti2lah citer...

nk share kegembiraan aku..sebab..aku rase tahun ni aku mmg byk cabaran gaklah..sedang hadapi..bakal hadapi...dan mmg dah lame pon kami x cuti2 nih..takat g PD tu byk kali lah..
korang pon sure ade plan nk cuti2 gak kan..selamat booking tiket!! mmuaaahhs!

29 comments:

Gieyana said...

bestnyer..sure seronok bcuti nnt..kita nk pegi gak but both of us study,,then x brani nk decide..tunggu habis blajar lah!huhu

mama_umar_maryam said...

yana - actually thn ni pon zt target abis master,tu yg brani book tiket hujung2 tahun sbb konon bajet lepaslah..hahaha,klu x lepas pon smbg je lah next year ;p

CHeeSYaNa said...

apa lagik.. wat ler GA sekali lagi soh teka g maner

Afne said...

ni yg as low as rm5 tu ke? smlm aku dok fikir2 tp pastu klik X trs hahahaa. klu tak... kihkihkih langkawi pn tak lps lg.

ko pi mana zet? jengjengjeng..

mama_umar_maryam said...

hahahaha,ngadelah tu buat GA soh teka manjang ;p,tahun ni aku xkire,kene cuti2 gak!xkire!!!!

afne - yep,mule2 igt nk ignore..tp haihhh...keje jampi dah dgn jin AA!

Kancilbiru said...

wahh seronoknya dapat g bercuti...jangan lupa ole2 untuk KB ya...ekekeeke

Nana said...

wah nk terbang
hehe
aku hanya mampu tgk jek..
xbole oliday dah kekeke

lia said...

aku tgh puasa fly skng ni.... tahun ni, tahun semenanjung jer jd x de fly...

syariza09 said...

mmg tengah promosi murah giler ker..brp hinggit ni

Nashays said...

i am dying to know where r y goinggggggggggggggggggggggggggg...psst meh bisik kat tinger ku..ekekeke..

nak bz2 godak AA gak lah..

Ila said...

wah,sharelah nak gi mana..nak terjah web AA lah...hehehe

✿etiey erywan✿ said...

wah nak g mana? hmmmm

SyidaGorjes said...

thn ni aku nak pegi umrah.
ada sesiapa nak sponsor tak?
huhuuuuuuu

rina a.k.a jaijina said...

wahhh, nak terbang kemana tu agaknye? mau cuti² mesia eh?

SyaNa said...

amboiii taktik ko zet berjaya
hahhaaa
aku geram jek sbb awal2 syarul pangkah
dia xbg booking awal2..tension aku

~ana~ said...

zety, nak ikut jugak blehhhhhh????heh3x..

F bukan huruf sebenar said...

Nak ikuttt. Kakak nak suruh saya jaga Umar & Maryam sepanjang percutian pun tak kesah haha

h4ni3 said...

berangan jugak nak pegi ni...
tapi tak tahu lagi ke mana arah tuju


hahaha

ieda said...

dikkk kemana2 sekalipun jgn lupe FM utk akak .. ekekekke

mama_umar_maryam said...

tq sumer..sori xdan nk reply satu2..destinasinye nanti zt akan btau juga..tidaklah jauh mane pon..kot2 ade $$ lebih blhla belikan ole2 utk kande dinde sumer..xpon buat GA dpt FM la apelagiii,hahahaha

ok,dah booked tiket pastu malas nk pikir dah,sbb lameeee lagi nk peginye pon..*tipu,setiap mase pikir ;p

Mrs. Amien said...

yeye!!nak ikot!!! (^_^)

Hezesuze said...

alaaaa weols tak klik pun sale tu coz thn nie holiday naik flight dibekukan uwaaa!!!

dbalkis said...

Slamat bercuti...mari terbang....

mama tisya said...

nk ke tetttttttt...hehehehe..slamat terbang wei...aku nk kirim FM:)

Sidratul Muntaha said...

thun ni takde lah..
huhu
thun ye kot>?!
nak redeeem adiah menang contest tu.
insyaa Allah

Em's Family said...

ke mane laa tu agaknyer.. mira tahun ni just target nak pergi hanoi jer.. ntah bile pun tak tau lah ...

selamat bercuti ke tetttttttt

tiefazatie said...

bestnya...ifa nk keje cpt2...leh kumpul duit g jln2 gak..mau gi sbh..=)

nurul ain said...

jadik ke ke tempat yang akak tanye tu???kalau jadik best!!

kakyong said...

selamat bercuti.. semoga bergumbira...