Wednesday, February 2, 2011

~Siape tak Happy, dapat Ariani free~

assalamualaikum wbr =)

petang smlm jumpe dgn kawan opis lame aku yg skg ni kerja di Jeddah..shar is her short & manje name lah..die tgh cuti pendek and kami lepak berempat kt Bdr baru bangi .. seronok btol dpt minum2 petang sambil ngumpatborak & mendengki each other sambil meramas2 henbeg coach ori ;p & menekan2 iphone 4 baru +_+..adehhh...murah rezeki ko shar..x sia2 bwk diri ke sane..hik3..semua ada hikmahnye..kesian shar, ade citer sedey gak sblm die berangkat ke Jeddah tuh..but she's very strong..dan skg ni aku tgk die makin happy,bahgia...berkat kesabaran die selama nih..oh ye, she's an educator utk staff nurse kt Hospital kt Jeddah tuh...gaji?? uishh..jgn tanyelah..udah kate keje kt timur tengah..phm2 jela..rezeki masing2..aku tumpang heppy =)

lepas minum2 ptg die banjer, kami trus g Ariani atas hasutan shar,hahahaha,masuk jelah tgk2 kan..sekali, shar offer lak nk banjer tudung..haihhh...biar betik shar nih..mule2 segan gak..tp jin Jeddah nih kuat bebenor,hahahahaa..tipis iman mcm kulit bawang kitorg nih..pilih jelah kan..dah org nak banjer...alhamdulillah..merasa orang bagi adiah tudung Ariani..



shar banjer 1 helai, aku kaut lagi 2 helai alang2 tgh sale 3 helai rm 120,hik2..lebiu shar..moga Allah lapangkan rezekimu lagi..dan semoga berjumpe dgn mr right mate biru? cepat2..aku dgn cikta nk book tiket ke Labuan nih ;p

12 comments:

Farra Dhelina said...

wahhh rejeki!!

Ila said...

wah,best-best..murah rezeki skrg ek...alhamdulilah

Mama Zharfan said...

keje obersi gaji masyukkk tu..

tiefazatie said...

wah...jauh teu keje..
pasti masyuk kan2..
rezeki sis nie..hihi
wah..kwn sis tue nk g labuan ke..
alo..rindu en.bebeh..huhu
die kat labuan gak..

h4ni3 said...

ingatkan 3-3 dia bagi
hehehhe

sale sampai bila ni sis?

lily azliyana @ mama zara said...

beshnye dpt ariani freee..ehehehe..tantek2 tudung bary zety tuh..=)

kakyong said...

nurse yg koje di jeddah pun dpt gaji lumayan... ini kan pula kalo educator nurse... huhuuuu... berganda2 la..

tahniah.. murah rezeki

mama_umar_maryam said...

for uols info,ariani mmg tgh ade sale,sampai bile x igt plak,tp sape2 yg ade kad member die ade tmbh less lagi..

salah 1 dari tudung tu kaler utk baju raye thn ni ;p

AyuArjuna BiGoshh said...

rezeki yang besh dari kengkawan yang sangat baik hati...suke :)

Em's Family said...

dia keje kat Jeddah keje kat Universiti yang canggih tu ke? just interested to know. hahah sibuk sibuk.. anyway.. wah rezeki tu teman kawan2.. Ariani lagi.. so lepas ni i can expect someone posing dengan ariani pulak yer

mama_umar_maryam said...

tq sis ayu, zety blh hrp dpt gift2 dr org la..nk dpt adiah dr contest xblh nk hrp sgt,hahahah

mira - hahaha,dah slmt rasmi tudung baru smlm,ade kt n3 baru tu ha ;p

Nashays said...

thanks zety..lenkali aku balik cuti aku diammmmmmm jer, senyap sunyi...ekekekke
tudung baru nampak kat atas tuh..hah!kan lawa tu ble dah pakai..
aniwei aku hepi tgk kengkawan hepi..lelagi mak angkat surirumah aku tuh..