Saturday, February 5, 2011

Hangin Betollah, takkan 0 visitor


assalamualaikum wbr =)

ini kali kedua terjadik, tapi yg 1st time aku buat dekk jelah igtkan masalah teknikal ke apekan, sebab 24hrs after that nuffnang fix it up, but this time dah more than 24hrs! penah ke bende ni terjadi kt sape2 ek? penah x? ZERO visitor pd 4hb Feb, kosong..yillek..sgt2 mustahil!!! abis tuh yg kwn2 dtg komen entri aku tu bukan visitor kah? halimunan kah mereka itu??

jadi dgn pantasnye aku mengkontek pihak nuffnang, adela dekat 4x cube barulah dpt create ticket tuh..ni adalah isi kandungan surat chenta aku,

Hi,

This is regarding to the zero(0) visitor on my blog on 4th Feb 2011. Both Views & Uniques were 0,it is imposibble because there were comments in my entry on the particular date,so the zero visitor means?

Can u please check on this because it may affected my $$ for the adv displayed,though my blog isn't popular but a single cent is so worth to me.

TQ,

Zety

http://superzetymarlia.blogspot.com/


so besar harapan aku atleast reply apekebendenya yg telah berlaku..sekian entri ala2 hangin di tengahari


22 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

sama la kak zety, saya pun mengalami naseb yg sama..
4 feb 0 visitor..awatnya la..

Farra Dhelina said...

yela..org pya pun sama..mmg semua mcm tu kk..diorg gi beraya lah tu, gi kolek ampaw hehe

Eryati said...

erm..sama la...ingatkan saya aje yg kena..ngeheheheh...dorg g sambut CNY tu

mama_umar_maryam said...

ohh,ok..maknenye beramai2lah ni ye..ok2,kite tgu diorg balik raye,hehe

Mama Zharfan said...

system down tu, no worries ok :)

tiefazatie said...

sama la sis..ifa pun kne cmtue!haha..yg lawak tue..yg 5feb ok je nie..isk2..


psst..out of topic..
aah..tue cte dulu2..gle psiko nie ifa..haha

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hayyo, tak check lg ni..
ke nuffnang mengalami masalah teknikal???
nnti kalo die dh bls, awak gitau ape yg dia ckp okesss.. =)

Afne said...

aku mcm tak pernah kena.. ke aku tak pasan?!

Nia said...

uii,..kita seropa..pelik jgk, sebab komen ade, camno boleh 0 kan? hehe..

~ana~ said...

zety, ana pun sama la....huk3x...

Nana said...

eh aku xcek pong nuff
nanti nk cek kejap 4hb tu

Nana said...

eh sama la...aku pon 0 gak

e.l.i.z.@ said...

aku pun weiii...
mmg kompom nuff punye problem ni

SyidaGorjes said...

dah lama aku tak cek kat nuff ni.sbb kutipan yang confirimed tak memberansangkan.

mummy_ayu said...

wah..ramai gak yg kena yer...maybe ada prob apa2 kot..nanti kalu nuff reply..share2 yer kat sini...nak gak tau..

Em's Family said...

me too.. 4 Feb adalah kosong, u cakap baru i check.. elek

Ati Masrif said...

salam kenal,

mmg pelik kalau mcm gitu

tapi boleh hantar tiket ke nuff lah..
tanya sendiri dgn depa tu

FLW U..232 ^__^

HaNiE said...

uishh marahnya... same with me, 0 visitor tapi aku tak kisah sbb blog pon ala2 picisan jek, hehehe

kakyong said...

semua kena zety.. tp kat google analytic ade visitor.. nuff jer yg coti time tu... ekekkeke..

mama_umar_maryam said...

maceh sumer kerana mengcool kan saye,heheh,idakle marah bebenor,tp BIG question mark la kan..confuse aku..sebab blog hanya tahap picisan nilah aku alert bende2 gini,dahla x baper glemerkan,thats y pd aku even 1 sen pon worth to me =)..
dah x marah pon,nuffnuff blm reply emel lg..baru blk raye byk no mkn limau agaknye ;p

[-suziey-] said...

system problem wei..aku pn 0 gk..ekekek:D

tiefazatie said...

sis..ok sdh kan..ifa punya ada sdh nie nilai..hihi..lepas die reply my tiket la..hihi