Wednesday, February 9, 2011

Mana yang sempat aku singgah...

assalamualaikum wbr =)

Tak baper free skg nk update blog, bukan majuk..tapi tuntutan kerjaya & study..ececehh..jadi kdg2 aku singgah kejap2 jelah nk tgk kabar kwn2 sumer..

tapi insyaAllah, list wajib BW tu mmg adelah..especially yg top komenters tu , hehehe u know who u are ladiess =)

yg lain2 dlm blog list aku pon aku akan cube sedaye upaya utk visit ye,jgn majuk tauuu..kdg2 jerit kt shoutbox tu tande singgah la =)..ok korang..nite2..

20 comments:

Nana said...

eh..aku antara yg top haha
tadi pg aku tgk
nama aku xde dlm senarai eheheh

firahadifa said...

wei.. rindu kamu!

tiefazatie said...

ok sj sis..phm jg ifa...hihi..=)

tiefazatie said...

eh..sis...jgn lupe cte kisah sis yg cumil itu..=)

liana said...

biasa la tu ety..aku sngt faham situasi ko..dlm bz2 ko pun at least ko sempat nk BW..aku kdg2 bile bz..mls betul nak bukak lappy ni..tu yg kdg bersawang..

AyuArjuna BiGoshh said...

samalah kite pun bz lately ni..huk huk

~ana~ said...

xpe zety, kita faham...
biasa la kita ni kan...wanita bekerjaya..ada ms sibuk..ada ms ok je...take ur time ok...jgn stress tau..

Sidratul Muntaha said...

aku tak msuk pun top komentar sbb aku rajin jenguk maleh nak tinggal jejak
suke baca saje ma...
ahahhahhaa..
pagi zety
sama mcm ko jugak la
ade lapang baru bw
studentkan dah msuk sem balik setelah cuti panjang
ptg ni
aku ade lab lagi
huhuuhu
selagi belum abis sem
selagi itulah senin sampai jumaat ade lab saje

ibuayahdamia said...

sapa ngan ayu gak.
Bizi lah lately...
tAPI CUBA GAK UPDATE SEHARI 1 ENTRY
apa2pun kalau ada masa of coz akan BW rumah kawan2 kan..
cuma kalau dah bizi sgt tu, kadang2 sempat baca sepinta slalu jer, tap tak tingalkan jejak...huhu

SyidaGorjes said...

aku ada dalam liat pengkomen terhebat.woweeeee

SyidaGorjes said...

tapi no.9

SyidaGorjes said...

kene kerja keras supaya tak terkeluar dari list.

Ila said...

kira oklah tu...yg penting ade jenguk kan....hehehe

eLYies said...

amboi..bz beno mama umar,maryam ni..chaiyok2..

mama_umar_maryam said...

kande dinda semua,,lahaii terharunya aku..bak kate ayu ibuayahdamia,atleast 1 hari 1 n3!hahah i try okeh..BW list ttp cube jugak! x fair la kan,asik org je tgalkan komen kt kite..lame2 majuk jugak orang ;p..
pd name yg xde dlm top komenters jgnla bwk diri pulak, uols sumer ttp VIP dihatikuuuu

lily azliyana @ mama zara said...

heheh..takpe..utamakan lah ape yg penting dulu ye tak..blog ni kan sampingan di waktu senggang..yg penting zety sntiasa ingat ngan kawan2 nih..=p

ieda said...

x per .. akak paham .. akak pun sama bila ada kerja sempat auto publish jer .. BW nie waktu rehat dan petang2 .. kalau tidak akak BW mlm2 ler huhuhu

SyaNa said...

selamat study ok :-)

Nia said...

jgn majuk Zety oii..nanti hilang comel..hehe..

lia said...

bz sgt nih weh...