Wednesday, February 23, 2011

choc and peanut butter waffle



salam =)

jemput minum petang sumer..aku ade beli waffle td kt cafe ..sbb mkn nasik kol 10.30 pagi,so skg dah lapar balik...

waffle ni letak choc yg nutella tu dgn peanut butter...pastu dptlak nescafe panas tarikkkkk...reward utk diri sendiri ilangkan penat join buat video clip dgn students tadi ;)

kande dinde sumer minum petang ape tu??

28 comments:

mama tisya said...

wah siap mkn waffle utk minum ptg...ye la ko tk lunch sure lpr tu

ita cutevirus said...

zety,
waffle itu adalah kegemaran ku..
adoi...tetiba meleleh plak air liur ni..
huhuhuh

rina a.k.a jaijina said...

waffle berinti coklet peberet kitelah..ya ampun, tetiba bau waffle pulak kat sini..

mummy_ayu said...

cedapnye..sama lah fav kita. ayu pun suka peanut butter & choc..yum yum..nak2 makan panas2...cedap...

SyidaGorjes said...

zety,
ekspresi muka ko mmg tak bole blah atau ko tgh baca tulisan kat paperbag tu?

ieda said...

wah2 parah akak nie .. tgk sini .. tgk sana semua nak rasa .. memang jarang2 makan waffer nie .. adehhh payah2

lia said...

mata hang mmg tepat pandang waffle tu he3.... mcm nak makan sekali ngap jer kaedahnyer....

Afne said...

aku mkn aiskrim even hujan lebat kt luar hehe

liana said...

model yg menggayakan wafle tu mmg pemalu ke..?hehehe..i loikess wafle..tp aku suka peanut butter gn strawberi or blueberry...yummeh..

Hezesuze said...

walweeiii peberet weols tu....teliuh dah ni hehe

~ana~ said...

makan cream cracker jacobs cicah milo panas....

sedap nya waffle tuh...

Sidratul Muntaha said...

aku mkn sish kebab selepas memotong n mencuci rambutku sekontot yg boleh!
ni kes stress ni!stress!!
esok nka lantak ice cream sampai lebam!!
boleh tak?!
muahhhaa...
tpi aku tdi sempat tapaukan askar 2 org tu belgian waffle
yum yum yum!

F bukan huruf sebenar said...

mementang i xde kat opis, kemaennn lagi camwhoring. seb baik xde muka hari2 kat blkg tu kan :P

Ila said...

macam best jer...hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

kite kalau beli waffle ni mesti mintak coklat jek..stakat ni catat rekod tk pernah mintak campur perisa lain..nmpak sgt penggemanr coklat tegar kan..heheheh

CHeeSYaNa said...

bestnyer cafe kat kolej ko ada waffle.. kalau kat opis aku ada.. confirm gemuk ari2.. dah le dia guna choc nutella, instead of ntah hapa2 nyer choc

Em's Family said...

talking about waffle, ingat lagi mase balik dari melaka chinese new year lepas.. singgah kat one petrol station kat kuala pilah ni.. dia buat waffle sedapnyer.. tak tau laa ape yang bezeyer.. tapi serious sedap huhu... me kalau makan waffle campur coklat and blueberry.. :D

Farra Dhelina said...

sempat posing lagi!!! uwaaaa nk sikittt..

mama_umar_maryam said...

ohh..ramai peminat lempeng omputih ni ye ;)..klu dpt mkn time2 ujan lebat mmg terangkatlah..tp xblh mkn slalu..choc die meleleh kuor,peanut butter melekat2! heheheh

h4ni3 said...

nape sampai juling mata menengok ke waffle tu? hehehhe

last week makan waffle, tp orang yg buat tu kedekut, sikit aje dia letak coklatnya... huh, tak sedap! mencik!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekke, baru je mkn ptg semalam..
tapau tuk alya sbb die suke sgt..
sdg elok, die pn sdg laparfo..
kaya + chocolate = rm2.60.. :P

SyaNa said...

aku kalo waffle suke amik penut butter
feeling mkn big apple
hahhaa ttibe

Nia said...

uii,..tu dia...saya kalau waffle suka strawberry dgn chocolate. yum!!

mama ahza said...

aku pn br lepas mkn waffle peanutbutter choc smlm! mmg feveret kami sefamily! manis2 lemak2 masin...time panas meleleh2...wow!

tiefazatie said...

wah!best tue sis!hihi

dbalkis said...

sama beb. aku pun suke peanut butter + coklat...tak pernah tukar flavour kalau beli waffle

AyuArjuna BiGoshh said...

shodapnyer...udah lama tak merasainnn

✿etiey erywan✿ said...

wah sedaaaap!