Monday, February 7, 2011

semoga anak terus mendoakan kite

assalamualaikum wbr =)

pagi tadi mood aku agak kurang okey disebabkan malam tadi aku found out yg ade prob sket dlm registration tesis aku sem ini! sgt2 seriau,payau & mcm2 perasaan lagilah! jadi,pagi tadi pas abis klas aku trus kol fakulti, dan alhamdulillah sgt2..prob tu setel..syukur ya Allah...dugaan pertama ;)

arini nk BW pon xsempat,beselah,1st day on track balik ke ofis kan..sumer org cam tu kot..saje je letak pic Maryam solat nih..nk pakaikan telekung xmo..nk semayang ikut style papa & abangnye lah ni..aduhai anak..xkesahla..atleast die dah boleh tiru cara solat kite..sejukkk mate tengoknye..kalau sujud lame bebenor, hrp2 Maryam doakan mama ye sayang..Umar dulu pon aku ade record video die solat, entri tahun2 lepas lah..


"mane mama nih? x sujud2 ponn.."


" Allah waba (Allahuakbar).."

p/s: dapat msg dari kwn opis lame , mmg rapatla dgn kakak, dia hantar anak die masuk form 1 ke mrsm langkawi, dan terima berita mak die meninggal pagi tadi..alfatihah utk arwah mak kak amnah..besar dugaan die..dahla berat hati nk masukkan anak asrama jauh2..semoga roh mak kak amnah dicucuri rahmat..

12 comments:

Nana said...

heheh kiut allah waba
tingat aku ko rekod curi2 umar solat dulu kan heheh comei

Farra Dhelina said...

al-fatihah..

alahai..pndai nya maryam..mmg sejuk mata & perut kak!!

Yanti Padli said...

Amien~~~ moga mendapat keberkatan..chumell sungguh...

Em's Family said...

i agree with you, at this age, kite tak payah risau kalau anak kite tak pandai bace itu dan ini, yang penting perbuatan untuk buat tu ade.. sekurang-kurangnyer dia tahu ape dia nak buat..

and alhamdulillah to your thesis and alfatihah tu your friend's mum... banyak betul jadi minggu ni....

Nashays said...

zety: shiro ade inbox kat fb aku pasal mak kak men tu..aku jadik speechless, nak cakap takziah pd kak men pon dah x boleh..rs sebak sgt neh..aku berdrama di pagi hari..aku bgtau kat shiro, die kt aku buat lawak tp serius aku x buat lawak..sedey dowh...sian kak men dah jdik anak yatim piatu...uhuhuuuu

CHeeSYaNa said...

alalalala.. kiut nyer siap pandai cakap allahubakbar.. nanti solat berjemaah ngan zarif erk.. tp sujud pastu trus baca doa ajerkla.. hihiih

~ana~ said...

kiut la maryam solat..:)

ajmal dgn aqil pun selalu la sibuk nak join kitaorg semayang..mmg kena hampar sejadah utk diaorg sorg satu...:)

[-suziey-] said...

hiks..cute maryam..insyaAllah teruskan bersolat ye maryam..jgn tinggal solat ok..

alfatihah utk arwah..

Nia said...

haha,..suruh dia jemaah dgn Diha. sesuwai la dua2 tuh, tak mau pakai telekung, lps tu sujud ikut cara dia.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

amin.., aminnnn comelnyer gmbr maryam bersolat tu ;-)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sejuk perot mak ngandung ghitew..
pandaila Maryam ni..
btw, salam takziah tuk mak kawan awk..

tiefazatie said...

alhamdullilah..bagus la adik maryam nie..kanak2 kan ikut semua perbuatan yg die nampak..

btw..syukur la..setel sdh prob sis..n al-fatihah utk ur friend sis..