Sunday, February 13, 2011

email dari London ;)

assalamualaikum wbr =)

hehehehehe..baru dpt email aku dah senyum from ear to ear..kalau dpt pegi -pensan dulu ;p..syukur sgt2 ya Allah, aku ada mintak pertolongan dari seorang lecturer dari Uni kt London tu utk berikan aku set soalan questionnaire die..sebab research kami dlm area yang sama..rasanya dia dah tahap Prof kot..aku mmg gamble lah anta emel tu..dan tak letak harapan yg tinggi utk die jawab pon..so aku kene prepare plan B la incase x dpt..

dahla weekend ni internet kong kt umah aku..tibe2 bile on balik wireless malam tadi pukul 11.00 malam,elokkk je kedip2 tanda dah okey, haiyoooo..saketkah??? bile bukak emel, pehh macam dpt surat cinta!! sungguh x sangka lecturer tu balas!! alhamdulillah..kasik sumer soalan plak tuh..ishk,kalaulah dekat mmg aku kasik RVC sebijik! hahhahahaha

actually byk lg citer2 nk update, antaranya ;

- celebrate couple anibeseri ..apai wat surprise..ngadesss kan iiiiii
- citer buat video clip dgn student aku..ade aksi tumbuk menumbuk hokeh
- citer mcm2 lagilah..

orait kande dinde sumer, slowly but surely aku akan renang berirama ke blog masing2 =)..selamat keje isnin dan cuti selasa..moh selawat same2, Allahumma solli a'la saidina Muhammad...

15 comments:

ita cutevirus said...

wow!! untung zety...
ok lah tu.. tandanye die hormat & ada sifat nak tolong orang...

~ana~ said...

zety, kalau x sibuk, cite la semua cite3 yg nak di update tu..nnti bnyk sikit bhn membc ana..:)

lia said...

RVC tu apa?

Alhmdlh d permudahkan urusan ko...

Nana Aris said...

waaa best tu..nana mintak tak penah dapat..rezeki akak..insyaAllah dipermudahkan semua k =)

[-suziey-] said...

alhamdulillah Allah permudahkan..yakin pada rezekiNya..xkira ape bentuk skalipun..good luck utk paper ko tu..dh dpt Q'aire tu confirm A la yek..ekekek:D

Ila said...

tahniah...semoga lebih memudahkan kerja

AyuArjuna BiGoshh said...

zety tempab RVC kat mana??? siyes teringin giler nak rasa :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah2..bkn senang tuu..sib bek prof tu baik ati kan..alhamdulillah mudah dpt pertolongan..:-)

SyaNa said...

baik hati dia
ko email jek gambar RVC tu kt dia
hahhaa

kakyong said...

zety,
ni kakyong nak confirm.. utk GA kakyong blog make-ob=ver tu zety nak utk blog ni @ blog contest.. cepat confirmkan yer.. sbb nak buat penilaian ni ;)

mama_umar_maryam said...

tq sumer,alhamdulillah..aku kene work out btol2 kalini..xleh buang mase dah =(

RVC= red velvet cake,hik3..sape2 nk tempah email zety@ucti.edu.my
kakak yg buat tu area kl

kakyong - ok2,nnt zt g blog kakyong,bg jawapan,heheh

Hezesuze said...

gud luck uols

liana said...

gud lucks ety..baguih betul ko ni kan..n alhamdulillah aku tgk dipermudahkan je urusan ko nih..

mama_umar_maryam said...

tq ahkak..dah free ke nih?hehehe

thanks liana..ye,syukur sgt2..tapi bukanlah semudah yg org sangkakan..cara aku citer mayb nmpk senang kot,hehehehe..byk2 doa pd Dia mohon urusan kite sbg ibu2 nih dimudahkan ;)

tiefazatie said...

wah..bagus btol la sis..
die respect sis nie..
btw..sharing is caring nie..hihi