Thursday, June 2, 2011

Umar ada kat opis aku sebab..

salam =)

pagi ni aku terpaksa bwk Umar dtg opis aku , sebab malam tadi, papa (fil) btau yg die ade show kt TV9, rancangan nasi lemak kopi O tu..die nyanyi dgn band die..aku lupe aku penah btau ke x yg papa mertua aku ade band sendiri..die mmg minat menyanyi..name band die Akustika Malaya..formerly known as Orak Arek..papa aku ni dah pencen dah pon, die nyanyi ni sbg minat dielah..walaupun sekadar minat2 je tp byk gak dpt undangan..kiut plak aku tgk papa aku nih, malam td die ckp, " camno nih, gigi sumer dah tanggal,esok sume nampak gusi papa je" hahahaha..ade gigi palsu xnk pakai, tp aku rs die pakai kot sbb masuk tv ni ;)..terlepas nk tgk live kt TV9 pagi nih..xper, nnt cube carik kt youtube or tonton.com ke

ni plak kesahnye Umar pagi nih, masuk2 je lab comp mate dah terbuntang tgk byk gile laptop & computer depan mate,excited sunggoh..aku ade klas kt lab pagi nih..pas abis klas, ade student yg suke sgt dgn Umar ajak men game kt lappy die, apelagi..Umar bagaikan ..aaa...ape ek perumpamaan yg sesuai...lupe lak. tp phm2 jelah keadaan die tu..

- kakak ni offer men game Dora plak..trus melekat okeh, bagaikan couple yg xmo berpisah, ceh ;p

18 comments:

mummy_ayu said...

suka la dia..ada yg melayan..and bagusnya umar tak takut org..kalu Iris nie.dah melekat jer...

..nOj.. said...

suka la budak dpt main game/tgk pc. nanti tetiap ari nak ikut mama g keje. hihih

~ana~ said...

kalau ajmal mesti nak tgk memen je...hu3x...senang ko ada org melayan umar..heh3x..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh baiknyer umar ke ofis duk diam ;-)

Sidratul Muntaha said...

orang mengantuk disorongkan bantal la zety.
huhuuh

Nana said...

hehehe baru nk cakap
mcm org ngantuk disorong bantal haha ayu dah bgtau

mama tisya said...

bdk2 kalo nmpk computer..dlm pale cartoon aje

AyuArjuna BiGoshh said...

samalah dengan anak den..gitewlah kluu jumpa komputer...

mama_umar_maryam said...

ayu - penakut gak umar nih,or lebih kpd pemalu,tp sbb dpt men game ,trus buang ego,haha

noj - tulah..ni pon dh sound,eei,bestlah opis mama nih,haha

mama_umar_maryam said...

ana - mmg die nk tgk game otomen kt youtube mule2 (pelikkan) tp xblh bukak lak pagi tuh.pastu dpt offer lg best lupe dh memen

diana - diam sbb dah kene sogok dgn entertainment,hahaha

mama_umar_maryam said...

ayu mak setot - haaa..itulah yg aku cube nk ckp,tp lupe,hik3

nana - hik3..mekaseh la tlg igtkn perumpamaan tersebut,next time aku tulis ;p

mama_umar_maryam said...

errynn- umar igt pc dlm lab tu sume mama die punye,hahaha

ayuarjuna- atleast blh distract die dari memekak.hhaha

maya amir said...

seb baik leh bawak anak...kalau tak, sure pening mana nak letak die;)

Nia said...

uii,..ok sgt tu Zety, bleh bawak anak. opis i ni tak bley..huhu..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

suka ada yang melayan, balqis pun pernah datang opis kita, tapi time lepas ofis hour je

tiefazatie said...

suka la umar ada yg melayan nie..hihi

Em's Family said...

wah teringat pulak kumpulan bali bali oleh pakcik2 yang selalu buat persembahan kat kenduri kawin

fiezahkecik said...

hehe.. seronok la dia dapat main game. ekekeke