Tuesday, June 14, 2011

senarai pengkomen terhebat terkini

salam =)

oh ya, pd sape2 yg belum join GA terhanget aku, sile2lah bace kt atas yer..adela tgal 15 hari lagi..so far based on komen, baru dlm 30+ orang yg join (T_T).. belum laku kot..majuk ah ngade,lempang kang. ker adiah x menarik? ker x cukup promo? ker sebab x glemer? aaahhh penulikkan sumer ituh! yg penting aku mmg ikhlas buat GA nih..xkesah pon hatta 3 org je yg join..lagi sonang,bagi je sumer adiah tu korang kan ;) . sukele tuh ;p
ataupun mayb las menet nnt, kot2 lg 5 saat nk pukul 12 mlm barulah berasak2 nk komen, hahahaha pasan la ko zety..



oklah, utk yg terkini,aku update dulu senarai pengkomen(ni klu slh eja blh mengundang bahye nih!) terhebat blog aku, dimana secara automatiknye korang layak utk dpt hadiah sebagai pengkomen (fuh,seb bek eja betul ;p)..baper orang aku nk bagi? mungkin 5..7..atau 10? kite tungguuu..kot2 kande dinde xnmpk siapakah setakat ini pengkomen2 ituh, meh aku listkan :

  1. tiefazatie
  2. sidratul muntaha
  3. ana
  4. mummy_ayu
  5. nana
  6. ayuArjuna
  7. [suziey]
  8. mama tisya
  9. lia
  10. F bukan nama sebenar --> eh budak nih..ade je nyelit , xde blog x aci,hehe

proses nye lebih kurang camnilah..hadiah ade 2 kategori utama :

Pengkomen Tegar : 5 org? 10 org?

Lucky Draw - aku amik nama dari komen kt n3 GA tuh : 2 orang

dan kemungkinan besar, aku nk tambah lg 1 kot..SURPRISE!!! hahaha : 1 orang

insyaAllah...the more the merrier ye tak..

utk kategori pengkomen tu mungkin by 30 jun dah berubah2 kedudukannye..so ladies,keep on commenting yah ;)

27 comments:

~ana~ said...

eh..aku dah join..aku dah join
jgn lupa bc apa yg aku tulis tau..hah3x...

F bukan huruf sebenar said...

ahahahahha tetiba kan. anyway xde pun rules ckp kena ada bloggg. anyway ai ada blog okayy :P

Farra Dhelina said...

eh cane nak join??

Sidratul Muntaha said...

huhu.aku budget mana la ilang kotak komen tu.ko calculate rupenya.
keh khe keh

mama_umar_maryam said...

ana - ok ana,aku dh bace..tqvm!!!

F - hahaha,dan2 ltk link, sile invite ahkak ko ni dulu ye..haha

farra - tulis kt komen n3 GA akak tu je farra,sng je ;)

sidratul - kotak komen mende weh?

watyz said...

x masuk senarai ke?? huhuhu... ekekekk

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhh...senak perut dah ni..menggigil lutut dah :p

lia said...

Baru nak bjimba2 ingt dpt adiah kui3

mama_umar_maryam said...

watyz - of cos ler masukkk..zt blm updet senarai peserta yg komen kt n3 GA lagi ;)

ayu - hahaha,ngades la sis ;p

lia - manela tau pengkomen terhebat pon ko termasuk,lucky draw pon ko masuk,haa jimba2 laaa

mummy_ayu said...

wah..ada dlm list..moga2 kekal la dlm list tu..:-)

mama tisya said...

nanti aku dtg komen lg..hahahaha..aku nk ole2 paris..hehehe

[-suziey-] said...

wei ko make sure xkurang dr 7 utk pengkomen terhebat..depends la aku kat tangga ke berapa pengkomen terhebat..so pengkomen terhebat yg dpt hadiah aku msti dpat..ko adjust la ikt kedudukan aku ok..haahahahahahahaha:p

mama tisya said...

komen suziey lawak..aku no 8 bwh suziey tu..hahaha..kalo bole top 10..hahahaha...pening la zety...

Ila said...

hehhe..nak menang gak tapi tulah,kadang2 ada masa kadang2 takde masa...heheh

Afne said...

nama aku takde! sbb jarang komen. tp aku baca wehh

Nia said...

nama aku takde laaa..huhu..(hek ele, memang le, aku kejap ade, kejap takde...huhu)

Anonymous said...

..zety, klu yg mmg xde blog tp rajin bace blog agak2 bole consider x? nk join tp xcukup syarat..hehehhehee

~mama ayra aka bini ali~

Anonymous said...

..zety, klu yg mmg xde blog tp rajin bace blog agak2 bole consider x? nk join tp xcukup syarat..hehehhehee

~mama ayra aka bini ali~

mama_umar_maryam said...

kande dinde sumer- pd yg mmg automatik dlm list pengkomen terhebat,sile jgn leka,bile2 mase shj kedudukan blh berubah! wahahahaha..gaye aznil x? ;p

nia - blh join yg tulis komen tu je , senang dong ;)

bini ali - hahaha, zety prefer yg ade blog lah..ade blog x? klu xde buat2la yg simple je..ltk gamba ayra byk2..heheeh

watyz said...

fuh..fuh..wahai list berubah la di kau..hehehe...hahahha

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah untuk semua nama2 yang terpilih kat atas tu...good luck u all

nanakimie said...

wah,sekejap je dah berubah,ngk yg hari ni punya:) gudluck semua!

tiefazatie said...

pergh..dasat2..byk peminat sis nie..hehe..nak hadiah dr paris..nk g xmmpu..haha

IntaNBerliaN said...

makin ramai pengkomen.. hihii

mama tisya said...

gigih kena komen ni...hehehhe

mama tisya said...

tp naper aku tgk nama aku tk gerak2..dh byk komen ni..hehehe

fiezahkecik said...

dalam masa sejam ni nak kejar komen tu. entah boleh ke tak.hehehe. diaorg komen dah banyak. ni baru malam ni nak komen. huhu