Monday, June 20, 2011

starbuck,JCO donut,Milkshake,Domino pizza

salam =)

1stly, thanks a lot buat kande dinde yg menenangkan jiwa raga i yg sedikit luluh tempoh hari, hahaha..so far so good..aku okey dh sesikit..saye kan ceria ;)

ni nk citer sket psl dalam uni kolej aku nih..kt foyer tu suke bebenor budak2 ni jd agen jual mcm2 jenis makanan..manelah lecturer sumer xjd mok mok..eh silap..zety, ko sorg je mok mok ;p..antaranye Starbucks coffee, JCo donut ni jgn ckplah, dah mcm nk set up kedai kt sini..dunkin donut pon ade, tp saingan dgn Jco amat sengit..Milkshake yg letak ice cream pon ader..domino pizza ader...adeh, xlarat nk listkan..sebab slalu ade event pon diorg nih..mmg meriah...aku igt lg mase aku dtg nk intvw kt sini, dari luar dah dgr music bung bang bung bang..mak aih..clubbing ke apo budak2 nih..so skg dah get used to it, baguslah ade events utk student kan..active sket diorg nih, xdelah bosan..

so td dah boring nk lunch xtau nk mkn ape, turun bwh tgk ade booth domino pizza dgn Jco donut,aku pon rembat jelah..konon x nk amik nasik, tp aku rase kalori yg aku dah telan mcm 3 pinggan nasik (t_t)

- antara feveret aku, tiramisu

19 comments:

lia said...

meh kita mok bersama wakaaakaaa

mmg aku pon x ley nak tolak menda2 sedap berkalori tinggi nih ha3....

~ana~ said...

zety, mkn la selagi nikmat utk mkn tu ada..nnti tetiba allah tarik balik nikmat makan tu, camna?

mummy_ayu said...

alahai..memang tak leh say 'no' to foods mcm nie..cedappp

CHeeSYaNa said...

Kalau aku pon takleh tahan weh...

Nana said...

aku suke chohoholic
& seme yg berasaskan cekelet adehh dah lama xmakan jco ni

Nashays said...

mcm hapening je tpt baru ko nie..tpt lama x mampu ok nak buat camtu..nak buat dinner pon kn anta proposal

mama_umar_maryam said...

lia - hahahaha..alah..bukan org nmpk pon kite mok mok..dlm blog je.hahaha

ana - alamak..xnklah kene tarik nikmat..baik..esok bli lagik ;p

mama_umar_maryam said...

mummy ayu - dlm hati say NO, tp mulut nganga.hahaha

dayana - ko mmg,2 x 5 je dgn aku ;D

mama_umar_maryam said...

nana - mmg jco ni plg laku dijual kt kolej aku..xkirelah perisa ape yg diorg letak,licin saje,pelik aku,hahaha

shar - happening dan memeningkan,hahaha..tmpt lame usah dikenanggg,haahaha

tiefazatie said...

wah..sgt bahagia nie sis..adoi la..
ifa xmkn lg jco nie..kat sini xde..nasib baik dh ada bigapple kat KT nie..hihi

MrS. F!zA said...

adeh tk pnh tahu pon psl tiramisu tu.. kalo dgr byk kalori ni harus patahkan smngt utk mencuba..ekeke

IntaNBerliaN said...

wah.. bestnya.. meriah mknan.. sdap2 pulak tu.. hihii

ieda said...

aloor semua akak x pernah makan .. kalau dunkin donuts tu beli bawak balik opsi jeeww :) sedap2 ...

watyz said...

bagus nye ble dpt menda tu ngan senang x yah nak kena start enjin kete. aku ni nk makan mcd pon kena memandu sejauh 30km kalo hr bekerja. hahhaa

SyidaGorjes said...

zety,
ko takde nak belanja aku makan sedap-sedap ke?

Sidratul Muntaha said...

sugar is the bestpal ever whne we sad.
huhuhu..
ni yg aku rasa nak start baling blik!!

AyuArjuna BiGoshh said...

shodapnya :)

mama tisya said...

aku pn suka gk tiramisu

fiezahkecik said...

hehe. sekali sekala makan benda gini. apa salahnya walaupun dah rasa macam makan 3 pinggan nasi.hihi