Sunday, June 26, 2011

Hadiah dari Paris suda mariii...

Salam =)

aku xde suare sebenanye, seb bek blog ni cume menaip je,x yah berckp,hehehe..heppy gile arini sbb adek xsebape & seibu (colleague) dah balik dari cuti2 Paris..syoknye dgr die berciter..trus terbyg2 i kt eiffel tower ;p .. dan sekembalinye die dari bercuti maka hadiah2 dan souvenir utk aku & peserta-peserta Giveaway aku pon slmt sampaiiiii...wpon mule2 aku dah nk kene klentong dgn budak nih konon tertgal 1 bagasi..jahat tau mempermainkan hati akak nih..tp,timekasehla byk2 ye dek..sanggop menyemakkan beg LV tu dengan souvenir2 akak yg cume beberapa gram nih ;p ahaks!



oklah, gambar kt atas nih ade yg aku punye dan of cos..ade baju utk Umar n Maryam..utk bakal2 winners nnt aku nk bagi FM .. boleh kan? heheheh..bile tgk sumer FM lawo2 tibe2 rase nk kensel plak bagi .. eh, silap taip ;*p.. tibe2 rase sgt teruja nk bagi... so, pd sape2 lg yg blm join Giveaway aku, sile2lah mencube ye..tinggal 3 hari je lagi ..mane tau ade rezeki korang..ah-ha..adiah dari Ikea aku blm pegi membeli lagi ye..sabor..sabor..*sambil ckp kt diri sendiri jugak,sabor..sabor..


17 comments:

lia said...

harap2 aku dpt la percutian d taja ke paris oleh mama c umar & maryam ni, aminnn...

ehhh fm ek? ok la... asalkan dpt ;p

mama_umar_maryam said...

kemain wish ko lia oii, hahahaha..kitorg nipon blm tentu dpt g sane , but who knows, 1 sweet day?hahaha

a'ah fm je..blhkan? hik3..

mummy_ayu said...

wah..hadiah jauh dah sampai..
harap2 ada la satu untuk ayu..he he he .... :-)

mummy_ayu said...

oo..siap kena kelentong lagi ye..mesti terkujat jab tu...

~ana~ said...

wah..hadiah dah selamat smpai...sapa la yg bertuah tu yea...:)

watyz said...

wa...hadiah dh sampai. lambat tul 30 jun ni. nk gak merasa menang GA ni. 1st time try ni...

syanasaid said...

aku nak meja 29.90 ikea tu
hahaaa

mama tisya said...

bestnye kalo dpt FM paris..hehehehe

Nana said...

beznye klw aku yg dpt adiah tu hehee

tiefazatie said...

omg!!comel gle FM itu sis..mau2..haha

AyuArjuna BiGoshh said...

wah wah mak cik kayo...

Sidratul Muntaha said...

ekkee...
aku tgh berpikir camner la rupa ko time budak tu selamba kodok kate satu bagasi tertinggal..
huhuhuhuhu...

IntaNBerliaN said...

Wah hadiah paris dah sampai.. hihii

ieda said...

waa x sabar nyeee .. harap2 leh dpt FM paris tuu :))

Afne said...

nak hadiahhhhhhhhhhhhhhhhhh

tiefazatie said...

owh hari2 dtg tgk nie..haha..cam la dpt..haha..

psst...ramai peminat kak zety nie..hehe

fiezahkecik said...

pergh! bestnya hadiah! adedeyh! rugi lak rasanya tak join T__T