Thursday, June 16, 2011

terima kaseh promokan Giveaway Paris dan Ikea

salam =)

just a short update , nk ckp time kaseh byk2 pd yg sudi up kan entry Giveaway Paris dan Ikea ni kt blog masing2, xkirelah personally atau dlm blog contest korang..kot2lah nnt aku senang hati nk tambah kategori top referral plakkan ;) ..oh, hati ini mmg sng berubah2! bukan aper, wpon x tulis dlm syarat tp aku appreciate bloggers yg buat n3 utk GA nih..antaranye..

http://sallcontest.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea-d.html

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea.html

http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea-d.html

http://nurafeeqah13291.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea.html

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea-d.html

http://beehac.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea.html

to be honest, aku masih blm kenal lg dinde-dinde (ye..aku rase diorang ni pangkat adek dgn aku) kecuali sall lah, hahahaa, thanx a lottttt ya sista! insyaAllah..mane tau pasni kite saling rajin berBW ke blog masing2..alhamdulillah, bertambah kenalan =)

sekian n3 updet GA ari jumaat syok sendiri dari aku, lunch kang ade projek 'cuci mate' dgn kwn aku kt shopping complex, huahuahuahua

13 comments:

mummy_ayu said...

wah....kalu ada tambah kategori..inform2 tau..mana tau leh gak menjoinkan diri..tak menang banyak, satu pun ok la..

selamat cuci mata...

mama tisya said...

tmbh byk skit kategori..heheheh....

MrS. F!zA said...

kena tmbh kategori byk lah mcm mamatisya kata tu..hihihihhi

nanakimie said...

nana pasti jengok sis selalu:) dah masuk dlm bloglist da,hehe

ieda said...

sape2 yg join tuuu gudluck ya .. sure ramai nie :))

Sidratul Muntaha said...

aku ptg ni dpt singgah.
wei..
video tu boleh bukak la..
baik ko gi bukak semula!
ahahhaha
(aku kekenyagan mcdee.ngikut kwn2 cuci mata tadi.hihihi)

~ana~ said...

glamour la ko lepas ni..
aku doa kan ko murah rezeki dpt ads bnyk dr nuffnang...hah3x...

IntaNBerliaN said...

heheh actually.. sy ada post ga ni dt blog sy.. nk bg link jugak la...hahha

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea-d.html

watyz said...

adus.. xreti la pulak nk wat entry2 ni..kalo x ble tambah kemenangan. hahaha...mcm menang kan...

Nia said...

uii,..murah rezeki Zety nanti..banyak bagi hadiah :)

tiefazatie said...

wah...best je sis nie..=)

mama tisya said...

rajin depa ni promo2...hehehe

fiezahkecik said...

hehe. rajin sungguh diaorg ni buat entri. hehehe :)