Wednesday, June 15, 2011

cerita CEK dan Paris

salam =)



kite citer ttg cek dulu ye..ni bknlah nuffnang kasik..belum lagii...saje aku perammm dgn harapan bertambahle..ni cek opis aku bagi,claim mase aku g bengkel kt UKM aritu..alhamdulillah..seiyes aku x bajet nk mntk duit company pon,sbb rasenye aku masih mampu nk byr sendiri pon, cume mase nk apply cuti tuh tibe2 HR kate ni company kene byr ..aku pon apelagiii...alhamdulillah lah.. nmpk ke figure $$ tu? alah..xlah byk mane pon,tp ttp gembire ;D

citer psl Paris plak..sebelum tu aku nk kasik clear dululah..kan GA aku tuh ade hadiah dari Paris kan? sebenanye bukan aku yang pegi T_T..kebetulan ade kroni aku g cuti2 ke sana minggu nih dan aku mntk pesan souvenir dari sane..alang2 mntk utk diri sendiri,aku pesan utk adiah2 GA aku skali. .sharing is caring is loving okeh ;)..so, jgn slh faham ye..blm ade rezki lagi nk kesana..tp mane tau sooner or later, tibe2 aku updet status kt fb or blog aku tgh gayat kt eiffel tower, haaaaa...so, tu yg GA aku tuh berjln selama sebulan sbb nk tgu kwn aku ni balik dulu..

nanti dlm minggu depan aku update senarai yg join GA based on comment "saya nk join" tu ye..yg pengkomen terhebat nampaknye kedudukan ade sikit berubah...pehh..dh mcm ranking AF je hah, hahahaha.. to make it clear lagik..katekanlah utk pengkomen terhebat pon kande dinde terpilih sbg pemenang..pastu, komen "saye join" pulak kt n3 GA tu dengan ayat bunge2 nape suke bc blog nih..maka sekali lagi kande dinde layak utk join yg based on lucky draw .. so, x mustahil blh menang 2 hadiah! yehuuu!! suke x? tak eh? eh..ehehehehe..tipulah,mesti sukekan..

oklah, tata kande dinde..




32 comments:

mama tisya said...

sukaaaaaaaaaaaaa nk2 kalo dpt ole2 PARIS...hehehehe

Anonymous said...

I likeeeee... Lelebih g kalau aku yg dpt, aminnnnn....

mama_umar_maryam said...

eryn - u r already in the list tuh ;)

x bernama - ni peserta yg mane 1 lak nih? hik3

mummy_ayu said...

nak jugak FM eifel tu...lum ada lagi..nak harap ke sana...tak tau la bila... :-)

SyidaGorjes said...

kalau aku komen kat sini 17x mesti nma aku terus naik jd pengomen terhebat kan?huhu

~ana~ said...

zety, suka la aku kat ko nih..sbb ko ni murah rezeki sgt2...alhamdulillah...syukur...rezeki allah..:)

~ana~ said...

aku doa kan pas ni rezeki ko lg murah, boleh g jalan2 kar paris plak..:)

syanasaid said...

tu la ingat ko yg nk pegi
br nak tumpang msk dlm beg ko
hehe mcm cute sgt bleh muat

mama tisya said...

mmg ler dlm list tp kot2 ko nk bg yg paling ngetop je..tu kena gigih..ehheeheh

watyz said...

o..kiriman. ingat kan zet yg g sana. xpe mgkn 1day dpt g sana sape tau kan... :D

dbalkis said...

Aku harap aku dpt jadi peserta insyaallah kalau sempat walaupun sudah tidak menjadi pengkomen tegar blog mu..all the best for ur GA

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya hadaih dari paris tu bertuahnya kalo sape yang dapat tu

Sidratul Muntaha said...

masyuk la tu.
rezeki anak tu beb.
sape nak bgi free2..klu bukan company sndiri.

lia said...

Ingt kan hang yg p, tp apa2 pon, kot dpt adiah mesti la bestttt kan ;p

PurpleSakura said...

wow dpt rezki plak tu..beshnya

Ila said...

bestnyer dapat cek...ingatkan nak terbang gi paris...

Afne said...

aku tgh tunggu cek nuffnang tak sampai2...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alamak..lom sempt lagi nak join..huhuhhu

mama tisya said...

arini br aku leh tgk nama2 terkini yg top komen..b4 ni blank..ke opis aku yg blok

MrS. F!zA said...

hadiah dr paris tu..nak eifel tower buleh?? ekekek mcm salah je ejaan eifel tu..

nanakimie said...

hehe,aah,dah mcm af pulak kan sis,masing2 berlumba nak dok top ranking,ole2 paris n ikea pnya pasal:) hehe...

AyuArjuna BiGoshh said...

hahaha...gayat kat paris....wahahahaha..apapun gluck pada mereka2 yg tercalon utk ke final~ betul ke statement ni :p

tiefazatie said...

baru bpe hari xdtg..ifa dh jatuh takhta nie..haha

IntaNBerliaN said...

WAH..bestnya.. okla tu.. org bg.. kita hambik.. rezeki cmpany nk bg..hihii

kakyong said...

dah lama x tinggalkan komen di blog kawan2.. nampaknya x de harapan lah nak masuk dlm senarai..

gud luck utk semua.

mama tisya said...

ko tkyh la peram2 wei..cash out je

mama tisya said...

arini adalah ari yg sesuai utk cash out nuff

mama tisya said...

kalo ko cash out esok rugi la sebabnya esok dh awal bln

mama tisya said...

lama ko nk tgu cek smp kalo ko cash out awal bln...

mama tisya said...

aku dh dpt payment advise dr nuff..tandanye cek akan muncul tk lama lg..hehehe

mama tisya said...

tk dpt p paris, dpt fm dr paris pn suka weiiiiiii...hehehe

fiezahkecik said...

huyooo.main peram2 nuffnang tu. mesti banyak dah hasil.hehe..

pst, kalau nak menang tanpa join boleh?ekekeke :P