Sunday, June 12, 2011

minggu ni ke Ipoh pulak

salam =)

baru aku pasan, minggu lepas g Pontian (majlis tunang) aku x letak pon gambar ..sebab dah penat kot jalan jauh, so hanya bergantung kt kamera sepupu2 lain jelah..ditambah dengan bile dah melantak nasik beriyani gam johor apelagii...
so minggu ni kitorg ke Ipoh plak ..kwn baik hubby kawen..kwn sejak kt UM kitorg..tp nk letak kt sini bkn gamba pantin..tp gambar kitorg,hahahah..kt sini merase lauk kenduri orang Ipoh ..actually sebelum smpi umah kenduri nih kitorg dah mcm kekenyangan..mane taknye..benti kt McD, makan..benti kt Tapah makan lagi..last2 smpi kt kenduri ..aku amik nasik xbyk pon,cukup syarat utk merase je .. apepon, utk kwn kitorg tu, selamat pantin barulah ye..hrp2 kalini berkekalan hingga ke akhir hayat ;) (ade cerite sket nih , hehehe)



and again..kitorg balik hari jugak..tp Ipoh xjauh sgtkan..jauh x jauh pon, pinggang aku napetah dah rase cam saket giler..rase cam nk check doc lah ;( .. ker sebab dulu mase banak Umar aku amik epidural ek?

so ari ahad semalam, nk sapu umah pon sekerat2..siang sapu, malam mop..best plak mop malam2 nih..yelah, dari x bersapu, bermop..anak2 aku mmg main kt lantai je..xper,xper, x mengeluh pon..dah tanggungjwb aku =)..

oh ye, ptg td saje je layan budak2 ni men kt luar..si Maryam dah pandai buat muke, klu soh senyum die buatla muke gedix penyet gitu..hik3..bolehla aku nk buat tenung2 kt opis utk isnin pagi..ilang sket bosan ;)

-maryam & 'pokok kelapak'

-abg Umar gelak tahan geli

- eeeii,gigit idung kang

- naik sendiri,ade hati nk kayuh..elok je aku amik pic ni tergolek dgn beskal nih


18 comments:

ann @ hatiberbunga said...

Maryam so comel wat muka cenggitu. Hihi..

mummy_ayu said...

ala tomeinya......
seronok tgk gelagat diaorg kan..bila elok je main macam nie..
sweet.. :-)

mama tisya said...

maryam ada pokok kelapak..hehehe

lia said...

teringat aku zaman aku d pokok kelapak kan ;p

~ana~ said...

comel nya maryam buat muka gitu...:)

AyuArjuna BiGoshh said...

ala comeynay maryam buat muka cheeky :)

Afne said...

cutenyaaaaaaaaaaaaaaaa

tiefazatie said...

haha..mkn kenyang dh ek sis b4 smp umah org kawen?hihi..

n cumil ja adik maryam kte nie..hehe

Sidratul Muntaha said...

uuihh
naper maryam buat gaya gitu?!
ehehe..
coeml no aku nengok..
ipoh ko?!huhuhuhu
sakit pinggang sbb dah berusia la zety..
huhuhuhu..
btw,contest salh konsep daa..
ko kena bgthu ape yg ko nak tahu.bukan pae ko suke baca.
ehehhehe..
sila kasi betul la..
ehehe..
aku terima saje..

kakyong said...

kenduri kat ipoh tu kat belah mana??

syanasaid said...

hehee iklan tayang gigi ek maryam
so cheeky

[-suziey-] said...

maryam dh sebijik copy muka ko..especially time gelak nmpk gigi tu..hehe..
aku tgk purple aku feeling2 masa aku kawen dulu..hahhaha

IntaNBerliaN said...

ololoo comelnya la maryam buat muka macam tu.. hihii

mama_umar_maryam said...

tq kande dinde sumer..klu boring2 ngadapla gamba budak2 nih,hahaha

mummy_ayu said...

suka tgk gambar mayam yg ada pokok kelapa tu..tgk dlm fb tadi....alahai..dgn senyum mcm tu..geram..

amiraliyana said...

hehe.. comel maryam..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

comey je dgn pokok kelapa tu, kalo balqis time tecik2 dulu kita suka ikat rambut dia camtu sebab tak nak panas

fiezahkecik said...

alahai.. Comelnya dia buat muka macam tu. huhu..