Monday, June 6, 2011

berbengkel di UKM

salam =)

arini bersiaran live dari UKM..aku joined 1 bengkel berkaitan dgn tesis aku..ya Allah..bersyukurnye lah ade bengkel khas utk software yg sedang aku gune utk tesis aku..bengkel ni inisiatif post-grad student kt fakulti ni..aku rase cam..dahla mmg aku tgh lost-xtau camne nk gune software baru tuh-tanye supervisor pon die cam soh aku blaja sendiri (ker die pon xtau?)-tibe2 ade bengkel 2 hari nih..and it was like *pang!!! wake up zety! lame benor dah ko tdo..


nk ber cam whore pon segan sbb ade org kt blkg,hahaha - haa..cer teka tajuk text tuh ;p ..tgk name author ~ Merriam ..maryam mama!! hik3

oklah..ini adalah wake up call utk aku ..syukur ya Allah, x lame aku ditidorkan dan lekaaaa ntah bile nk complete tesis aku..

15 comments:

[-suziey-] said...

qualitative research..la nape ko xtanya aku..ekekek:p mcm tau:p

mama_umar_maryam said...

klulah ko dok sebelah meja aku je lame dah aku tnye,hahaha,aku bljr gune software nvivo nih..data analysis,dah x men spss,hahaha

F bukan huruf sebenar said...

akak sifu, nanti ajarin yer boleh lah kita buat research byk2 and blah. ops! haha

mummy_ayu said...

uiihhh....tak paham la benda2 nie..lama dah tinggalkan bidang belajar nie..rsepect pd sapa2 yg masih study....termasuk la BFF ku... cayalah..
Zety pun..kira terror la leh still study...

~ana~ said...

qualitative research..dpt hadiah x ni?hah3x...

Nana Aris said...

supervisor nana dulu kalau tnye bout something mesti marah marah..pastu suruh cari sendiri..rasenye mmg die pon tak tau kot..hehe last last tuka SV lain

Sidratul Muntaha said...

aku bab2 korang ngaji ni aku tak thu..
sbb aku dulu ngaji bukan bidang nih.
tpi coming soon nak msuk dah benda2 gini..
aih..
larik bidang betul
2000 - 2007 (MRO plus Training/education)
2007 - sehingga tarikh terkini: (Mechanical/manufacturing plus training/education)
2012 - Management?maybe..(confirm kwn sekolah pitam dgr aku amik management!
huhuhu..

lia said...

chaiyok...

aku ni, bkn jer kursus, meeting pon x tahan mata okeh

Ila said...

cepat siapkan tesis...heehhe

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh baru jer frust pasal topik ni..huhu...

etiey.com© said...

selamat berbengkel!

mama_umar_maryam said...

korang,mmg bestlah bengkel tu,dengan makan minum cukup,pdhal kecik je pon,xsmpi 25 org yg join,tp rase diri keciiiikkk je,sbb sumer org phd ;(

tiefazatie said...

wah...best nie kan sis..rindu..hehe

PurpleSakura said...

susah x gune s/ware nye? xpernah dengau..

fiezahkecik said...

hehe.. qualitative research :)