Wednesday, June 29, 2011

Bday GiveaWay dari Paris dan Ikea ;D

ATTENTION!!!!
ni adalah sticky post, entri biase2 kt bwh ye (kang x ckp xde sapelak nk bace entri aku hahaha)





salam buat semua yg sudi membaca
especially utk followers dan pengkomen tegar yg dikasehee

special invitation to join my Bday giveaway

cara-cara :
  • terbuka pd semua follower dan ada blog
  • just komen kat entri nih "Saya join" dan bgtaula serba sikit nape ye sudi bace blog ni & jd follower
  • tarikh tutup sebulan dari sekarang iaitu 30 JUN 2011 jam 12 tgh malam (mcmla aku bangun)
  • ada 2 kategori : pengkomen tegar dan lucky draw dan korang boleh join dua-dua asalkan followers ;)
hadiah tak ditaja utk korang dari




dan juga souvenir dari jauhhhhh niiiiii



alhamdulillah..xsalah kan nk share rezeki dan kegembiraan dgn korang semua yg byk menyokong secara maya nih ;)..hrp2 korang sudila join seadanya...

ADA 2 KATEGORI KAN, AKU BELUM DECIDE LAGI NK BAGI UTK BERAPA ORANG UTK SETIAP KATEGORI TU..INSYAALLAH LEBIH DARI 3 ORANG YG BERTUAH ..ATAU BILE AKU BACE NAPE KORANG SUDI BACE BLOG AKU JD TOUCHING KER..HEHEHE..

58 comments:

F bukan huruf sebenar said...

I want i want! :D

mama tisya said...

kira bole join slh 1 kategori ke camner??

mama_umar_maryam said...

eh encik bukan penaja ade kt sini ;p..nnt i tuko duit dulu yeh

errynn - blh join dua2!

[-suziey-] said...

"saya join"..pergh skema giler ayat aku tu..ekekekek:p

emm kena btau nape suka bc blog ko ek..ok la meh aku btau..aku mmg suka terjah blog ko sbb aku rasa mcm ade chemistry la..tetiba rasa mcm rapat ngn ko..padahal bknnya slalu jmpa kan..bape kali kita jmpa? 2 kali ek? paling aku ingt time besday party umar..hehe..gigih aku pegi wlaupn ujan..sbb aku jenis suka menghargai kawan dan persahabatan..stiap kali dijmput aku pasti cuba utk dtg jgk..ala2 keikhlasan dlm berkawan..ditambah plak ko pn xkedekut nk share ngn aku info2 n tips2 especially bila time aku nk intvew lecturer....aku mmg suka cara ko berceloteh...bersahaja dan lawak..baru la syiok baca kan :)

~ana~ said...

wah..dah buat GA..aku malas nak join tp nak hadiah boleh x?hah3x

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

"Saya Join"

1. Akak senior saya n this is one of the way we stay in touch..(mere mehbooboo mere sanam)

2. I like the fact that your entries are enjoyable to read, tulus dan ikhlas.ye, kalau bace entry orang kite leh tau ia dari hati ke idak..haha..

3. Sometimes ape akak tulis tu boleh jadi tips and guidance to me.

4. Boleh tahu akak gi jalan2 mane so saya pun leh survey and consider tempat tu..macam mase pi Bandung dulu, tu sebab dok baca entry akak pasal akak pi Bandung!haha..

5. Akak rajin join GA and buat GA.so sometimes ain tahu GA yang ade dari your blog..

oklah,kang menjela pulak panjangnye..good luck to me!!n Happiest Birthday to You!!

Nana said...

saya join:

kenapa aku suka baca blog ni??

em...ekceli ko pon tau kan..aku antara pengomen terhebat abad ini hahah..yang mana skang nama aku jatuh di tangga ke :4

kenapa aku suka baca blog ni??

1. sebab bahasa kau..aku rasa sangat jujur....sempoi gile....

2. sebab kau selalu baik hati...nak kasi tiket movie secara percuma..disebabkan kau tak bole nak dtg tgk movie tu...
jadi aku adalah antara insan yang bertuah yg stakat ni dah 2x dapat tiket wayang dari ko...

1. cite faster
2. cite battle world los angeles...

tq banyak2 sebab masa aku dapat tiket battle world tu...aku dah bawa 8 orang kawan utk bersama2 tgk wayang...utk tak kasi rugi tiket yg ko dapat tu..so aku guna sepenunya kesempatan utk guan tiket mereka2 yg xbole dtg saat2 akhir hehehe

walaupun ko update kadang2 1 entry sehari aku akan pastikan aku datang komen romen kat si ni hahahah....

Y bukan nama sebenar said...

i want too! i want too! hehehe..

nape i suka blog u?

1. sbb u kawan i, i kawan u!

2. sbb suka gile lukihsan guna paint tuh! mmg cute sgt! impressed dgn bakat art anda..

3. sbb u rajin updet blog. entry adalah bersahaja, padat dan ringkas! mmg asal ada update mesti jengah baca sbb x memerlukan masa yg lama utk bc entry pjg berjela. i like!

selamatss!!

DaiADellas said...

Saya JOIN!!

Kenapa saya xpenah miss terjah blog Kak Zeti walaupun jarang dpt tinggalkn komen sbb internet lembab.. ;(

~1st time mengaktifkn diri menerjah blog kwn2, blog Kak Zeti yg pertama yg saya sangat suka bahasa online nyer.. Sgt sempoi n x'keras'..huhu

~Son n doter of U sangat kiut miut.. Dorg mmg tarikan utama utk saya selalu singgah kt sini..:)

~Cerita2 yg di'publish' kt sini menarik de boom.. Xla asik2 citer yg sama, asik citer cm dlm paper jer..hiiiee

~Perkenalan kt skool, dipanjangkn kt blog, mungkin nnt2 kita leh lepak2 sama2 lak..:)

Ohh..Panjang sudaa.. Anyway, Hepi last 20an besday, enjoy the year, semoga bahagia selamanya..

Afne said...

"Saya join"

happy birthday zet. knp aku baca blog ko? ada byk sbb ngeee antaranya ialah;
1) kita kwn pcm sejak zaman berzaman.
2) kita bloggers. dr sini aku lbh kenal family ko.
3) anak2 kita lbh kurg sebaya. kdg2 aku cedok idea ko besarkan diorg hehe
4) aku kan suka umar. botak & mata bulat (masa kecik2 dulu kan).
5) ko antara yg suka bg semangat dr pcm & juga dlm blog aku.

pape pun aku doakan family ko sentiasa bahagia, pnjg umur, murah rezeki & dipermudahkan dlm segala urusan, amin.

Nana Aris said...

saya join

i love reading ur blog because :

1. suke bace about ur life (eh sounds like stalker plak ;p) i mean suke tgk family kak zety happy je slalu

2. suke cilok recipes yang kak zety share kat sini..simple but yummy i'm always waiting for that ;)

3. selalunye entry kak zety tulis mesti boleh buat saye senyum sebab they way ur write ur entry memang sempaoi gile

4. lastly, suke tengok gelagat umar n maryam tu..masyaAllah sgt comel budak2 berdue tu..kalau ade rezeki preggy nak letak pict budak berdue tu keliling rumah..hehe

ok happy birthday kak zeti..semoga dipanjangkan umo n dimurahkan rezeki selalau ye =)

Sidratul Muntaha said...

SAYA JOIN!!!


wah wah wah...
sume siap facts tu...
aku pun nak tinggalkan fact la walau tak berapa nak faktanya weih!!
aku baca blog ko sebab
1.mmg aku suke ape baca blog ko ape?!!
2.aku start suke baca blog ko setelah blog asal ko ilang.
3.sebab aku suke nama anak ko:Umar dan Maryam =nama klasik islam.tak inclined lansung dengan nama mak yg modern tahap max: zetymarlia!!
ahahahahhaa...
4.sebab nama blog ko ni buat aku terpikir,org lain sikit punya layan la...supermom la,ko pergi superzetymarlia?!!
5.sebab apelagi yer?!sebab ko pernh tegur aku yg hadapinya dengan senyuman,dan jugak DIA tak bagi kalau tak seiring dengan kekuatan kita.
6.aku suke umar yg pernh jdi ala2 player!!dan jugak gender bias sbb ko pernh komen:
hahaha,abg aqin encem,blh geng la dgn si Umar,
panggilan utk mama - raksasa besar
utk papa - papa ultraman
utk adek - raksase kecik!

7.aku kalau komen kat blog ko,selamba kodok jer...(mengalahkan best fren la plak sedangkan,aku lansung tak pernh jumpa ko zety!!ke terjumpa tpi tak sedar diri tetiba terlupa?!!)
8.aku baru notice yg ko ni ala2 sengal jugak mcm aku rupa2nya..
8.dan aku jugak baru thu ko ni pandai melukis!!wahahahaa!!
9.ko academician beb,tapi cara ko,cara hidup ko,cara ko bergaul,bercerita tak mcm org kena kejutan budaya atau academician yg aku rasa,tak beramal dengan ilmunya.
tu jerlah..
maleh nak cukupkan sepoloh,tpi kalau nak cukupkan pun boleh:

10.ko ni jawa mcm aku jugak!!
11.apsal mata ko sepet?!!


sekian....
jgn ko muntah sudahlah weih!!
happy birthday anyway dan terima kasih jugak linking entry RVC aku dlm blog ko...
terima kasih daun keladi...
arijadi aku lagi 2 hari!!
keh keh keh...

Mama Lela said...

Salam Ety: Rasanya macam nak join gak contest ni, tp Kak Lela ni bukanlah blogger tegar, cuma begar kut...he3 tak pelah kalau x menang pun cuma saje nk bagi tahu nape k.lela suka baca blog ety secara senyap2...he2 :
1) Kita adik-beradik yg tak penah merasa membesar bersama-sama, so, salah satu cara nk tahu perkembangan adik2 ni ialah melalui kemudahan maya ni...
2) Walaupun kita tak penah rapat sejak kecil, tp k.lela tetap sayangkan adik2 kak lela...
3) Kita senasib, tp alhamdullillah sebab kita ada 'mak' yg telah berjaya membesarkan kita semua sehingga berjaya...
4) Walaupun tak rapat, tp kita mesra, dan kita satu kepala...gila-gila...he3 (asalkan jgn gile dah ler..nauzubillah)
5) Suami kita sama saiz, he3...dan alhamdullillah walau tak kaya, kita bahagia dgn pasangan masing2 dn juga permata hati kita...Amin...
6) Cerita Ety kat blog ni kadang2 lucu dan mencuit hati...so sometimes apabila kak Lela tension, blog ety yg kak lela terjah dulu...sekurang2nya tersenyum gak sorang2...
oklah ty, kak Lela dh mencuba nasib dah, kalau x menang pun tak pe, ety jgn rasa bersalah lak..

AyuArjuna BiGoshh said...

beshya ada hadiah pareeee...kena komen kat sini erkkk...sat no nak carik ilham huhu

tiefazatie said...

Saya join

pergh dasat2 ow komen kawan2 sis nie..haha..
ifa lak mesti la sempoi habis nie..haha

ifa suka baca blog sis nie..pastu mmg follower sis pun..hihi

1. ifa suka cara sis bercerita tue..sempi dan selamba..kdg2 kelako juga..hihi
2. cumil je ifa rasa doodle sis lukis guna paint kot..sbb mmg sesuka hati ikut hati sis je lukis nie..
3. sis nie baek hati..suka je lanting2 kan tiket2 free yg mana ifa jeles xdpt join sbb jauh dr sis..haha
4. cerita ttg anak2 sis umar n maryam yg sgt mencuit hati ifa..
5. sis suka gak cte pasal makanan yg best2!sah2 la gi la ifa suka baca..hihi
6. cerita2 sis ttg hal keje n student sis yg menarik nie..hihi..
7. yg penting xtau la nape ifa mmg dgn senang hatinya suka bebenor la komen n3 sis..even kdg2 ifa xpyh myibuk pun nak gak sibuk2..haha..

kesimpulannya..blog sis nie mmg suka goda ifa suruh komen2 n3 nie ok..haha..

ble bday sis nie..happy becoming/belated besday sis..boleh ke cmtue sis?hihi
moga pjg umur..murah rezeki..bahagia sentiasa di samping kelurga sis yg cumil2 dan best itu..=)

kakyong said...

JOIN.. ;)

kenapa??? rasa mcm dah lama x jengah sini.. dulu rajin jengah sbbnya.. mcm biasa lah bila 'mak2 berblog' cerita kan pasal anak2., pasal kerja, pasal perasaan , pasal kesah makan2, masak campak2.. hmm, pokoknya dpt kenal2 kan.. ;)

n3 terbaru kakyong
novel kasih yang suci – baca online (non-full-version)
Selamat pengantin baru–Shukuri & Asikin
Kecewa dengan Asmara 2 ??!

sall said...

"saya join".
"saya join".
"saya join".
"saya join".
"saya join".
Yeeeeeeeeee "saya join".
Ambik ko, dah dtg giles gelis aku. Jgn marah haaa, sall gurau2 aje.

Rajin mama umar menjemput sall supaya join GA anjuran mama umar sendiri. Thanks ye.

Makk..aiii..ngamainya dan hebat2 laaaa...sall nak cite cam ne erk?? semua pertanyaan dan persoalannya telah terjawab ni. cecite3.

Ok la ye kengkawan walaupun sall jarang terjah blog ke blog dan xsgt mengenali diri penganjur, disini apa yang sall nak perkatakan, mama umar seorg mama bersahaja ttg karya2nya dan sesekali melepak, terlepak dan terbaca story kat blog mama mmg buat diri sendiri rasa happy tau.

Ni betul2 benar, kalau xpercaya cuba baca cuba baca. Lebih2 lg sall suka tenung dan merenung wajah mama umar ni, sebab muka mama umar ada sikit rupa bonda sall. Your a beautiful woman n Ayuuu...

sall said...

opsss...nak tambah lagi sikit,

Sekian,

Terima kasin.

Dari: http://sallcontest.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea-d.html

Gieyana said...

Saya Join!

X yah buat entry bagai kt blog kan! yg nie mak suka nok!

Ini adalaha jawapan tulu ikhlas dari aku sempena hr cuti nie..kalau hari kerja x der ms eden nk join GA or contest! Busy!

Ok, back to the point...Aku jrg dtg sini atau dgn bahasa cungnya blogwalking..tp dtg gak ler once in the bluemoon. Ada perasan ko selalu gak dtg blog daku..makasih byk2 k..

Then, from blog ko nie..secara tulus ikhlasnya..ko story psl kehidupan ko..pahit manis..tpt2 menarik yg pegi and mcm2 lg..bahasa yg ko pakai..bahasa rojak lah mcm blog daku..

neway..itu jer kot yg nk komen psl aku bknnya terror sgt bab2 nie..kalau ada luck dpt ler gift nie kan..kalau x der, tumpang hepi pd kengkwn..

Last but not least..Happy birthday yer Zety..moga bertambah rezeki, memperolehi kebahagian dunia dan akhirat dan success slalu dlm setiap bidang yg ko ceburi..:)

Puan nOLie said...

Saya join...

Naper suka baca blog ko...

1. Dengki sebab anak anak ko comel
2. Sakit ati sebab ko selalu menang GA
3. Menyampah sebab apai selalu bawak korang jalan jalan

hahahahah boleh tak letak gitu ahhahah

ieda said...

saya join ...

akak suke masuk blog nie sbb entry2 semua simple2 dan menarik .. x meleret2 .. bila berblog nie akak suke cari info2 dari blog kawan2 .. so blog ini adalah salah satunya selain suke cari kenalan2 di alam blogging nie ..

keep on blogging ya .. :))

mummy_ayu said...

tq dtg invite Ayu kat blog..nak join....harus la nak join..:-)

mummy_ayu said...

Ayu suka dtg jengah sini & baca kat sini sebab:-

~ entry2 Zety semua sempoi, simple....straight to the point...

~ pernah menang GA Zety sebelum2 nie...yg dpt gown untuk Iris tu...

~ suka buat GA mengejut..mcm nie..kalu ada rezeki, leh menang lagi

~ Zety pun selalu dtg blog Ayu, komen kat entry2 Ayu.

~ ada kids sama mcm Ayu, sorang lelaki, sorang perempuan..so leh la share2 story..ragam2 anak2...

~ sbb kita kawan...walapun tak pernah jumpa lagi..harap satu hari nanti leh jumpa....sembang2... :-)

Happy buzzday Zety!!
semoga terus success!!

lia said...

aku nak join gak....

aku sukak baca blog ko pasai...

- ayat ko sempoi...
- umar hensem...
- ko lecture so dan2 aku rasa aku bijak biler kawan dgn ko...

aci x?

F bukan huruf sebenar said...

yang penting ada yang baca blog ni sbb umar ok. haha i baca sbb my gilpren maryam haha

Em's Family said...

lame dah tak join giveaway ni.. sebab hadiah best

SAYA JOIN

saya join sebab kite sebaya, dah la sebaya lepas tu pulak rupenyer tak sangke kite ni pernah jumpe mase kecik, patut la bonding tu ade sikit kan, lepas tu ur cerite same dengan my cerite.. pusing-pusing, kalau tak pasal anak, family pasal keje, pasal contest :D

deqlis said...

aikkk..singgah langkah kanan nie..hehe..

Saya join...hehe skema jer rasekk..

Sebab apa suka masuk blog nie?? haha sebab suka baca dan bw laa hehe..tak bw mana nak kenai kan?? kan kan?
dan satu lagi deqlis pernah menang tiket wayang...cuma tak baca soklan betui22x..last2x dpt 1 keping jerkk jadi ku sedekahkan laa tiket wayang tu... so harap2x kali ni bernasib baik leh dpt hadiah dari zety:)


nk iklan cikit...jgn maree aa..

Nak menang tiket wayang dan headset? jom join contest ini.
dan nak menang sesuatu? jom teka percutian saya.
NAK MENANG IPAD2? KLIK SINI

MrS. F!zA said...

mak aih..bestnye..kna cr ilham dlu gamakanya..otak tepu bru balik dr kpg..hikhik

mama ahza said...

Saya join!!
Aku mmg pantang nampak logo IKEA..weehuu!

Aku suke baca blog kau sbb:
1) kite partner-in-crime sejak zaman kanak2 ribena (igt lagi x gmba kite iklan colgate rambut bob-style kt katil aku? sungguh ribena)
2) sbb kite PIC, thus bile aku bace blog kau, aku x rs aku sorang je bertanduk dlm dunia sbb pemikiran kau sebijik aku cthnye bile kau hangin dgn acik yg dengki dgn kau kt kolej lame kau tu kuikui!
3) sbb aku rindu kau! and dayna, tasya, chura n ayu juge! susah betul nk lepak bergolek2 n menari BSB mcm zmn kanak2 dolu..so bile aku bace blog kau, terubat la rindu aku kt kau..
4) cara kau tulis sebijik mcm d real u, kesewelan yg x dpt dikaver, makanya terubat la skali lg rindu aku kt kau..xoxoxo!!

p/s: tahun ni ade suggestion iftar x?

MaMa CyDa said...

SaYa JoiN!!!

Nape akak suke bace blog zeti nih? Sebab ....

1)Kita pernah kerja satu bumbung. Walaupun tak brp rapat time tuh, tp ko lah satu²nya lect yg paling sempoi+sengal+paling cun ... ha... mulalah tuh kembang idung :p
2)Bahse lam blog mmg menunjukkan itulah karekter sebenar tuan empunya blog. Seronok bace ... heheh
3)Kak dot suke tengok gambo² anak zeti ... chumil² cam anak mat saleh. Sampaikan masa pregnant 2nd bb dulu akak sanggup bukak blog n fb ko semata nak tgk gambo si umar tuh. kekonon bior anak no 2 dpt kenan si umar. Sekali tuh, nan ado ... cetak muke kak dot ko jugak yg dpt hahahahah

syanasaid said...

Saya join!!!
(hahaa ttibe bersaya2 kan)

1stly aku nk say sori sbb aku akui aku jarang dtg sini
tapi kalo sekali dtg mmg aku khatam kan entry yg aku miss
soriii :(
lebiu :p

aku suke baca blog ko sebab:
-aku suke baca ko bebel2
rse terhibur sgt2...

-suke tgk lukisan org lidi ko yg gojes tu..hahaa tp skrg ni jarang ade ek.nape??

-suke tgk maryam & umar yg sgt cute mcm anak mat saleh

watyz said...

saYa jOin!!

~ sbb saya silent reader..
~ opis block x bg komen. la ni br bole nk komen ngomen..hehehe
~ suka tgk anak ko yg comel tomel tu..
~aku rasa dh jd follower ko tp br aku pasan xde ek... hahaha...
~ lagi aku suka baca apa yg ko tulis..
~ aku dh xde idea.. hahaha

naiey said...

Salam Zety..
"Saya Join"

Nape saya suka baca blog ni dan jadi follower?hehehe..sbb kamu kawan saya dr (KMNS, UM), suamimu apai (MRSMKT, KMNS dan UM)jua kawan saya dan ingin tahu perkembangan anak2 comel kamu!
kalau ko nak tau hari2 jugak la aku cek update blog ko ni..lagipun mmg ada list blog yg aku suka lawati kt tepi blogku : Kedaikudotcom.blogspot.com.
Banyak info dan juga pengalaman, citer2 yang best tuk dibaca..tetiba rasa dekat je, tau semua pasal perjalanan harian..walaupun kite jarang2 jumper.dapat tau juga pasal umar dan maryam yg comel tu...suka sgt2 bile baca pasal anak2 ni...
emm,apa lagi yer..hehehe..haaa..byk tempat2 bercuti dan tempat2 makan yg best dlm blog ni...apapun kesimpulannya..saya mmg suka baca blog ni...jd silent reader je..komen tu kdg2 ada..kdg2 tkder...ok la..that all kot!

p/s: sekarang tersuka lak join contest2 dan GA ni..mana tau ada rezki kan...:-)

~ana~ said...

eh..kena tulis kat bhgn komen ni ke?sah..aku x bc betul2...aku ingat nak kena karang kat entry. kalau kena buat gitu, aku malas...aku join jugak la....hah3x...

saya join...

saya suka baca blog ni sebab;-

1. suka bc cite2 ko. cite pasal anak, pasal master ko (smpai terbuka hati aku nak buat master jugak), pasal student2 ko,. suka tgk ko dpt mcm2.

2. sbb ko kan budak pcm. budak2 pcm semua best2.even aku x aktif kat sana, jd silent reader je...

3. sbb ko comel, anak2 ko kiut miut..1st time aku tgk ko ms pcm gathering tu, aku terpegun dgn kecomelan ko.

aku x sure la aku dah follow ko ke x. tp kalau x follow pun, ko terima je la aku erk...pleaseeee zet.....:)

PurpleSakura said...

saya join.

1st saya masih baru lagi main terjah ke blog ni..ekcely aritu tengok blog list kat kawan saya Eliza, ada la blog ni..randomly choose nk view blog ni.. tetibe plak ade entry sedey pasal kematian tu. Lagi la sedey and nak baca entry tu sampai abis. Lpas abis rasa mcm citer tu sama mcm citer kawan. i think arwah is same person. Ape pon Al Fatihah utk arwah.

Pastu bila dah baca entry tu..mula la hari2 duk belek2 entry lain dan tgk GA. Dah tgk2 GA nak jugak join tambah2 ade invitation suh join. Lagi la nak nak nak join ..ok...

Ape pon selamat berbelog...ku akan selalu terjah lg...

IntaNBerliaN said...

Saya join..!!

Saya baru je follow blog ni..dah tertarik sebabnya entry2 yang ditulis berkaitan dgn anak diri sendiri & lain2...

saya mmg suka baca blog ibu2 ni.. sebab dapat baca pengalaman org lain jugak.. blh berkongsi pengalaman.. hihii

ayu sleeping said...

saya join leh tak,walaupun saya baru lagi kat sini...

saya suka baca blog senior dari saya,dan paling penting blog ibu2 bapak ni...cam best je baca pengalaman blogger yang sudah berkahwin ni...syiok abis...hiii
harap sudi menerima saya hehe..

OMR (Oh My Rose) said...

As salam...
sy pun nk join jgk la...ngeee... =)
Baru lg belajar2 berblog nih...& baru lg terjah blog zetty...apapun sy suka apa yg sy baca...nxt time mungkin boleh jd pengkomen (betul ye ejaan ni?) tegar plak...
n'way...salam perkenalan

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea.html

syufaa said...

saya join!

mula2 masuk blog ni, macam kosong jap. sebab baru first time sampai.
Okay, KANTOI dah!
Lepas tu belek2 pulak entry blog org kan. Bahasa yg digunakan beshh!
BEshhh yg bermaksud santai dan selamba badak.
badak pun xmcm ni. hehehe.
overall cite pasal idup, keje. not bad lah kan, blog jd tmpt luah prob! okay xtau nak kome ape lg! :D

thanksssss bce komen yg entah pape ni, xde inputtttt lah komen saye, ampunn! =.="

amiraliyana said...

saya join!

1. 1st.. saya jadi follower sebab sis cantik.. hehe (bodek2!hee)

2. sebab saya nak join GA ni dan nak jugak hadiah dari paris tu.. jauh tu! =)

3. sy suka tengok anak2 sis yang comel tu. keletah2 diorang tu.

4. sebab saya suka baca blog orang yang dah kahwin sebab nak baca pengalaman dan boleh la saya aplikasikan bila dah kawin nanti..err! ngeee~

5. sebab selepas di godek entry sis. sy tengok ayat yang sis guna sangat sempoi!

6. dannn.. saya suka baca tentang kerja2 sis.. sis lecturer eh? sy teringin gak nak jadi lecturer. =)

tu ja.. =)

nanakimie said...

saya join!;)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea-d.html

nana baru 1st time masuk blog ni. sejujurnya masuk blog ni sebab nak join GA.hehe.. nampak kat blog sis fadzillah tadi. nana terus folow. ada lah baca entry sis yang sebelum neh tadi. suka baca entry sis,pasal anak2 sis,tomey!nana mmg suka sgt baca cerita dari momma blogger pasal anak2 diorg..lepas neh boleh lah berkunjung blog sis pulak:)

meoww cat said...

SAYA JOIN.......

~ saya baca & follow blog ni sbb nak tambah kenalan alam maya ni then,boley join contest mereka,dan mereka pown boleyh join contest saya buat..

~ saya pown nak tambah ilmu,bnyk dapat info bile kite rajin terjah blog orang lain...ye x??

~ boleyh tau perkembangan kawan2 blogger ni...


jom join my lucky follower http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/06/lucky-followers-by-meoww-cat.html

NurAfeeqah said...

http://nurafeeqah13291.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea.html

(:

NOOR FATIN said...

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea-d.html

buat entry untuk promote

sebab2 saya follow dan join GA adalah..

1) sebab nak join GA ni, so kena follow :P
2) menambahkan rakan blogger. saya suka follow orang dan baca blog orang
3) layout blog yang kemas dan sedap mata memandang
4) isi blog yang mudah difahami dan jelas
5) nak menang hadiah :P

saya baru je follow, tak berapa kenal lagi. hehe salam perkenalan dari saya ;D

Mish Apple said...

suka join . :) buat g okeh .

http://beehac.blogspot.com/2011/06/bday-giveaway-dari-paris-dan-ikea.html

Mohd Shukri Fadzillah said...

Assalamualaikum superzetymarlia, aku nak join juga. tapi aku bukan pelawat tegar, sudilah kiranya meletakkan saye dalam kumpulan lucky draw :)

Kenapa saya sudi baca blog ni dan jadi follower?

1) saya belum lagi baca mana-mana entri selain dari entri ini, stumble upon dari blog mish apple (beehac). jadi untuk mengatakan saya suka membaca belum boleh dikenal pasti =D but ill give your blog a whirl ;)

2) saya jadi follower sebab saye suka icon saya wujud di kalangan kotak-korak avatar orang lain. secara tidak langsung membuktikan kewujudan saya di dunia maya ini ( ayat kesian haha ).

3) saya nak tulis banyak pun nanti nampok sangat nipunya jadi harap saya boleh join kontest ini dan memeriahkan majlis ^_^. ill help spread the word.

i guess thats it :) good luck to all contestants. ten- hut!




oh ya! saya dari sini ^_^

baby said...

saya j0oiin: id: baby

huhu...why ek i like u punyerr??keh3..~
bcoz...:
1.i am blogger..u also...

2.saye mmg pyokong blogger2..hehe...joiin je

3.sy suke tgk blog yg simple..x serabutt..

4 suke tgk blog ini yg ayatnye leh tahaan semp0i..pedas2+ manis2 gituh+ masin2 jugaak...huhuuuhhh

k..that's all...mahu...mahu menang..!
http://nonasani.blogspot.com

Anum said...

salam perkenalan, nice blog
follow me back

Mama Zharfan said...

me join yayyyy!!

me suka baca blog zety sbb blog ni kemas, comel :) secomel tuan punya blog (pujian ikhlas)

me memang dh lama folo, cuma lately jrg2 terjah, so tak nak bagi terover look, me dh masukkan ur blog dlm my blog lits (category mommy gorgeous!)

wah, zety dh ada doodle2--besh!! me teringin nak doodle2 tapi tak reti :)

me masih ingat (and rasa touching+indebted), zety pernah buat entry psl my lil ariff masuk magz MWW kan last year :) ni entry tu--me takkan lupa sampai bila2 :)
http://superzetymarlia.blogspot.com/2010/10/masuk-majalah-lah.html

http://www.suzie284.com/2010/10/me-sukaaaa-sgt-bila-pics-anak2-me-kuar.html

sekian me membebel alang2 dh terjah kan :)

teringin nak jumpa zety live in person, one sweet day :)

e.l.i.z.@ said...

saya join

nape suka baca blog ni & jadi follower?

-sebab kita sama² blogger..u follow, i follow :P

Bionic women said...

saya join yea..

kanpa saya baca blog ni & jadi follower????

xceli saya dah lama follow blog ni, tapi ngan id lama, masa blogspot wat hal ritu, x terfolow semula..huhuh.

Saya memang suka baca blog ibu2 yg selalu bercerita pasal anak2, dalam berblog tu, saya cuba cari ilmu sebanyak mungkin.
Lagipun zeti pernah melawat blog saya, dan tinggalkan komen,
so sebagai menghargainya saya juga akan datang blog dan tinggalkan komen...

yg penting, kita boleh menjalinkan persahabatan...

#ciksuzlin said...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/klik-di-sini-untuk-join-menang-dpt.html

knp suka baca blog ni dan jd follower?
sebab nak menang GA, jujur.

p/s:follow saya di suzlinazreena.blogspot.com k?TQ ;]

MRS. K said...

"saya join".

blog yang wajib terjah even tak tinggal komen.. hehehe...

CHeeSYaNa said...

Saya join...

Aku follow blog ko sbb:

1. Ko superfriends aku...
2. Kita dh kenal 16 thn (tetiba terasa tua)
3. Aku kenal family ko n ko kenal family aku
4. Aku concern kat ko
5. Aku slalu rindu kat ko
6. Aku suka ko lukis kartun
7. Aku suka baca celoteh ko
8. Ko tulis blog jenis relaks jer.. Tak serabut otak nak baca
9. Baca blog ko is one way utk aku handle stress...
10. Aku sayaaaaaaaaaaang sangat2 kat ko..

<3

Maznie Omar said...

1."Saya Join"

2. Salam, reason kenapa saya suka baca blog mama_umar_maryam sb ianya ringkas, padat dan sweet..serta anda sgt menghargai pembaca blog anda.. Buktinya hadiah Giveaway yg sgt menarik! terhibur hati melihat hadiah giveaway dan sebagai pembaca saya rasa sgt dihargai..Proud to be your blog reader!! :D

mama tisya said...

saya join

aku mmg suka bc blog ko sebab ayat ko tu leh imagine mcm ko tgh sedih ke, tgh gelak ke..ko kn suka gelak dr sejak kita kenal pcm lg....lgpn bahasa ko sempoi....

dan aku suka sebab aku yg slalu komen awal bila ko offer nk bg tiket free tp syg bila dpt aku tkleh pi plak..hhehehe

fiezahkecik said...

saya join!
hehe. bila baca blog ni rasa best lak padahal baru meluangkan masa sejam kat sini :)