Thursday, June 30, 2011

Senarai Pemenang 1st round

salam =)

pehhh, ade pemenang 1st round beround2 bagai..hik3..debar x nk tau? debar x? nk announce utk senarai pengkomen terhebat ni dulu.. ni lah final list yg aku calculate semalam ;



Pengkomen terhebat tahun 2011 dan list wajib BW!!

  1. IntaNBerliaN (25)
  2. tiefazatie (13)
  3. mummy_ayu (11)
  4. ~ana~ (9)
  5. watyz (9)
  6. lia (8)
  7. Sidratul Muntaha (8)
  8. mama tisya (6)
  9. AyuArjuna BiGoshh (5)
  10. Afne (5)


berapa orangkah yg aku pilih?







1 orang ? ellehhh...kedekut la luuu ;p







3 orang ? jap..jap..tgk poket ;p










5 orang ? aaaa...let me discuss with my banker yah ;p










7 orang ? alorrrrr...nanti errynn,ayuarjuna & afne nangis ;p






okey2lah...katenye pon nk hargai kande dinde yg sudi lah memberi komen, membebel, meluah perasaan, berpuisi , teka teki, membuat lawak dan x lupe juge bg kate2 smgt kt aku dlm blog nih..makanye...dengan rendah diri dan besar hati aku nk bagi hadiah pd ke sepuluh-sepuluh kande dinde kt atas tuuu...yeayyyyyyyy!!!! suke x? suke x?? hehehe...hrp2 kande dinde sumer sudilah terima seadanya nanti hadiah dari IKEA ye..jgnlah expect meja 29.90 yg mcm syanasaid ckp tu, hahahaha, camno nk bungkuih yang oiiii..tunggu ajelah seprais korang dpt ape ye ;D..

so mohon kerajinan kande dinde yg 10 kt atas tu emel kt aku nama, address (makesure ade org,kasik add pejabat pon ok,biar jeles sket org lain ;p) dan hp ye kt emel aku : zmarlia@yahoo.com dengan tajuk emel,saye pengkomen terhebat!! hahahaha..xdelah,gurau je,sukeatilah nk ltk subjek apepon..tahniah sumer!!!

utk senarai pemenang 2nd round ~ tunggu pengumumannye nanti....hadiah FM dari PARIS plak...siapalah yg bertuah lagi best dpt fm pree neh ;p , dan peserta pon ade tambah 2 orang lg, errynn & fiezahkecik...sebab smlm aku tau ade bbrp blogger ade prob nk tulis komen..xper2..aku memahamiii..

19 comments:

syufaa said...

waaa..hehe..
bertuah dorg dpt adiah dr ikea!
tahniah! :D

mama tisya said...

sukaaaaaaaaaaaa...pjg sukaaaaaaaaaa aku sebab aku dh nk corot...ehhehehe..tp mmg mlm td gigih komen walhal dh tamat...hahahaha..apa2pn rezeki ole2 IKEA...tq zety

IntaNBerliaN said...

wah.. dpt adiah dr ikes.. hihiii..

nanti sy bg almat umah saya yer.. mklumlah, saya ni suri rumah.. tu yg senang sgt jenguk blog org tu.. hihii

tp jap lg la... nak kene g masak dulu.. muahhahhah

Nana said...

alamak aku tak tersenarai dalam pengomen terhebat hehee

mummy_ayu said...

suka2..dpt hadiah dr IKEA..ok..nanti Ayu emailkan detail...tq so much!!!

lia said...

yeayyyy dapat adiah....

nnt aku email ko ek, ke ko nak aku terjah tmpat ko ngajar, cyber jer kan? aku pon kat cyber ;p

watyz said...

alhamdulillah. time kasih zety. 1st time join menang pulak. time kasih yer. x sabar nk jumpa en hadiah. ekekekk

phentermine said...

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh mak suke noks :)

SyaNa said...

nak meja ikea 29.90 jugak :p

*mau kena sepak aku*

Mama Zharfan said...

congrats :) me jrg2 komen so tak menang lah :)

fiezahkecik said...

wah! bertuahnya dapat hadiah dari ikea. huhu, sempat komen disaat akhir. hehe

Sidratul Muntaha said...

ahaha!
suke gila cume tak gile lagi!!
dah lah tadi menang champion choir IIUM nih.
la ni dpt menang sii.
alhamdulillah!1
nnti aku email yer..
it's double winning!

Bionic women said...

tahniah semua...

mama_umar_maryam said...

kande dinde sumer..tahniah ye yg terpilih, yg x terlist tu jgnla pasni xnk masuk blog i lagi..xmo komen dah t_t nangis i,hahahah..

utk yg top 10 nih hrp2nye ukhuwah kite berkekalan lah ye, smpi bile2 insyaAllah

Afne said...

alaaaaaaaaaaa bg je la 10 org tu hadiah br adil & saksama hahahhaaaa

~ana~ said...

wohooooo..aku dpt..tahniah zety....eh komen sblm ni aku komen gak tp x lepas..blogspot problem erk..siut je...kalau x mesti aku dpt tempat pertama dlm list tu..hah3x...

tiefazatie said...

salam kakakku yg cantik..
maafkan la adik mu ini..
sob2..ifa la manusia yg selalu lmbt alert nie..adui la..
tahniah wat pengomen2 yg lain ye..
kak zety..sori ifa baru perasan n email details ifa nie..
waaa...sori lmbt..sob2..
akak..jgn marah ye..huu
maceh sbb sudi bg hadiah kat ifa nie..ingat ifa dah terkeluar dr list dh..hee

tiefazatie said...

hye kakak cantik...ifa ada wat n3 nie..hee..tq so much ye..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/salah-ifa-terlupa-nak-terjah-blog-sis.html