Wednesday, June 29, 2011

Senarai peserta GA dan bakal pemenang

salam =)

dah 30hb ye arini..so, nk update dulu senarai peserta yg join GA besday aku yg hadiah2nye dari Paris dan Ikea nih :

1. suziey
2. nurul ain
3. nana
4. Y bukan nama sebenar - x bagi link blog ;)
5. F bukan nama sebenar - x bagi link blog ;)
6. DaiaDellas
7. Afne
8. Nana aris
9. sidratul muntaha
10. Mama lela
11. AyuArjuna
12. tiefazatie
13. kakyong
14. sall
15. gieyana
16. pn nolie
17. ieda
18. mummy ayu
19. lia
20. Em's family
21. deqlis
22. Mama Ahza
23. Mama cyda
24. syanasaid
25. watyz
26. naiey
27. ana
28. purple sakura
29. Intan berlian
30. ayu sleeping
31. oh my rose
32. fadzillah kamarudin
33. syufaa
34. amiraliyana
35. nanakimie
36. meoww cat
37. nur afeeqah
38. noor fatin
39. mish apple
40. mohd shukri fadzillah
41. baby
42. mama zharfan
43. eliza
44. bionic women
45. cik suzlin
46. MRS k
47. cheesyana
48. maznie omar

kemudian, nilah senarai

Pengkomen terhebat tahun 2011 dan list wajib BW!!

  1. IntaNBerliaN (25)
  2. tiefazatie (13)
  3. mummy_ayu (11)
  4. ~ana~ (9)
  5. watyz (9)
  6. lia (8)
  7. Sidratul Muntaha (8)
  8. mama tisya (6)
  9. AyuArjuna BiGoshh (5)
  10. Afne (5)

walaupun total peserta tak sampai 50 orang, aku rase thankful sgt2 pd yg sudi join..klu tgk kt list pengkomen terhebat tu ade blogger yg naik name 2 kali , maknenye die komen " saya join" dlm entri GA aku dan juge termasuk dlm list pengkomen terhebat..
x lupe juga buat kande dinde yg aku rase mmg setulus hatinye menulis komen kenape korang suke bace blog aku nih..ade yg buat aku nk nangis tau ;p..touching gitu...ade jugak yg mmg terus terang bace blog ni sbb nk menang hadiah GA..hehehe..oklah tu..atleast jujur dlm berkate2..

bila nk cabut name dan announce pemenang?

bagila i malam jumaat duluuuuu, hahahahahaha.... xdelah, insyaAllah aku akan gune kaedah2 seperti mencabut nama (random or gunting2 kertas) dan juga penilaian dari hati ececehhh..

ok kande dinde..nantikan pengumumannye di pagi Jumaat yg indah...time kaseh sekali lagi atas kesudian korang ..tepat kol 10.01 minit pagi nih, aku dah close ye GA...tatasss

23 comments:

mama tisya said...

alamak dh turun tahta..heheh..

mama tisya said...

eh nama aku tkde dlm yg 1st..rs mcm dh komen naper aku suka bc..jp aku buat lg

mummy_ayu said...

ok..nama Ayu ada dlm dua2 list..harap2 dpt la salah satu tu..
:-)

SyaNa said...

ye yeee
fuh fuhhhh
nak meja ikea 29.90
hahaaa

Nana said...

testing

IntaNBerliaN said...

hahahaaa oklah.. bg can mlm jumaat.. muahahahaaa

lia said...

ko amik ar mlm jumaat, aku xde pedang nak bunuh setan wakakaaa....

Afne said...

weehhh apesal aku last sekali? ko salah kira ni weehh. takpe2 kasi lps mlm jumaat kompom ko kira btl punya ekekekkk

Sidratul Muntaha said...

ahaha..
mlm jumaat mencabut nombor setelah mendapat ilham hasil 23cm!
kah kah kah.
ok tak?!
ehehe..
beb..
wish aku tuk competition esok.
arap2 la tak dpt nombor last even perform yg last.
:)

Mama Zharfan said...

harap2 ada rezeki me amiin

tiefazatie said...

haha..lucu la kak zety nie..adoi la..hehe..sbb tue la ifa suka baca n3 sis tau..ada je ayat penghibur hati nie..

owh dh ttp ek..sis..nak FM paris..haha..

btw..sis n adik comel maryam dh sihat x?

tiefazatie said...

owh ya..suka sis ckp kande dinde tue..comel!haha

mama tisya said...

blogspot mengong tkleh nk marathon komen

mama tisya said...

jenuh asik2 bad request

mama tisya said...

tensi aku tau

mama tisya said...

br berangan nk dpt ole2 paris

mama tisya said...

tk pn ole2 ikea..hehehe

watyz said...

alhamdulillah. ade gak dlm list. 1st time ni masuk GA2 bagai ni. ekeekkekkk... menang rezeki x menang x pe...

kakyong said...

gud luck utk semua

mama tisya said...

ler br aku terbc blk tarikh tutup tu 30 12 mlm so means bkn 11.59 pm ek..aduhai silap2...heheheh

mama tisya said...

pg td mmg tkleh nk komen..blog mengong..hehehehe

fiezahkecik said...

huyooo. namyaknya yang join. hehe. good luck kat semua peserta. :)

Afne said...

zet.. tetiba nama aku takde dlm pengkomen terhebat. sedihhhhhhh