Tuesday, May 31, 2011

gift dari Brunei dan milkadeal promo

salam =)




mule2 nk share student kasik souvenir dari Brunei..maceh byk2 yer, aku suke je..lagi2 blm pernah g Brunei nih..tapikan aku tgk yg student brunei ni , dari gaya die, dari spek itam die,hmm..anak orang kayo nih..besenye orang2 brunei nih, mmg kebanyakannye ada-ada lah selain dari kaler baju yg terang benderang,hik3..teringat plak kt tenant umah kitorg, sumer orang Brunei, study kt sini..dan bayaran sewa tiap2 bulan tak pernah lewat walau 1 hari sekalipun! pehh..bersih btol rekod diorg..dah nk 2 tahun diorg sewa apartment kitorg tuh, hrp2nye pasni akan dptla tenant yg mcm diorg..hukhuk..dan plg best, diorang plak remind kt kitorg supaya jgn lupe bayar duit maintenance sbb diorg cuti, ahak3! ni sapo tuan umah ni?

oh ye, satu lg nk share promo dari milkadeal..memandangkan Soho KL ni dah berjaya pikat hati i utk slalu dtg sini..maka apekate kite cube plak restoren nih ;)..kalau nk beli klik link ni okeh

RM15 for a Set Meal for TWO PERSONS (3 Choices) at Kell's Restaurant & Cafe, Solaris Dutamas. HALAL [up to 62% OFF]


16 comments:

~ana~ said...

zety, kalau dpt penyewa yg ok, xpe la jugak..dpt penyewa yg x ok..hu3x...

eh..aku kena g gak la soho ni..xleh jd nih...:)

Afne said...

mcm best je. ehh tu puding roti ehh?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy pon tenant yg bagus n baik..eehehehehehe

eh, kene ingatkan tuan umah tau pasal mentenaince tu...sbb kdg2 dtg bil tertunggak..haa penyewa la kene ingatkan kan kna kan..

Nana said...

teragak2 nk booking ni
takut amrul xde ish payah plak

ibuayahdamia said...

ayu kan memang selalu berminat dengan promo2 milkdeal ni...tapi apakan daya semuanya mesti redeem kat KL..so lupakan ajer niat nak beli tu..

tiefazatie said...

org brunei yg ifa kenal dolu2 masa stdy kt albuan pun mmg kaya2 ow sis..yg keluarga angkat ifa punya kaum kerabat kedayan brunei tue konpem2 la kaya raya..sah2 la ble raya..ifa pun kaya raya..haha..dpt duit brunei maa..hihi..

btw bagus tul dorg yg sewa umah sis tue..siap die lak yg ingtkn sis ek..hihi

ala..best betol la milkdeal nie..malang sungguh ifa jauh..huhu

padlie said...

bagus tul diorang ye..

Harapnya saya pun dpt penyewa yg baik camtu..

CsP nak bagi Hadiah!!!

eLYies said...

wowwwwww.makanan tu..leleh siot!!

IntaNBerliaN said...

makanan ni mcm best je... souvenir tu comellah..!

mama tisya said...

lama tk jenguk milkadeal

mama tisya said...

eh ko dh p ke blum yg spa bli kt milkadeal

mama tisya said...

rsnye mcm blum cz tkde nmpk ko up citer psl spa..ke aku terlps pandang

mama tisya said...

tgk puding roti tu tringt puding roti sedap ko

mama tisya said...

bila lg nk buat puding roti sedap tu wei...yum2

mama tisya said...

apsal lain muka ko..hehe

fiezahkecik said...

huhu.dapat penyewa yang ok tu elok la. kalau dapatnya penyewa yang tak ok. memang geram je.