Wednesday, May 18, 2011

Dah lame tak menang contest =p

salam =)

semalam mase bukak fb nmpk nana tulis kt komen aku ," ko alert tak umar menang tempat ke 3 contest ngan basikal tu " ..aiseh,udah gaye guru besau kasik warninglah ;p..hahaha..besenye nana ni ade kwn blogger lain btau die mng ape2 CGL , antara otai nih..smlm die plak btau aku..maceh nana..


alhamdulillah..letak gambar Umar 'Bieber' naik basikal nih dpt tmpt no 3 dalam contest Aksi cilik berbasikal anjuran kakyong & syamila

3rd-winnerg-3rd-winner

hadiahnye : Tempat Ketiga : 1 Babygap Pyjamas tajaan Miela77 Online shoppe dan voucher bernilai RM10 tajaan beautiliciouswardrobe

xlupe jugak, tahniah utk damia anak dare si nana mng no 4 ..see,mmg cheeky si damia nih

g-4th-winnerg-5th-winner


sebab aku mmg agak jrg join CGL lately, dpt mng yg nih mmgla gembire..oklah, nk cover mood angin pus pus nih ;)


17 comments:

mama tisya said...

tahniah..aku pn lama tk join CGL

mama_umar_maryam said...

tq errynn - xper,ko baru blk demam,pasni mengganas balik,mhahaaa

Nana said...

hahahhaha
mcm guru besar ye
alah...aku kalau free xde keje tu mmg aku tlg inform kwn2 klw bz..aku sendiri pon xcek kat dashboard hehhe bese mmg kwn2 yg bgtau

Nia said...

hehe,...heran la Zety. Apsal takde org nak buat contest, mak berbasikal? kenapa yek?

Congrats to Umar ya! hehe

lia said...

Aku jarang sgt jioin contest, mana nak menang... Nak update blog pon payah ;p

Ila said...

tahniah umar..utk mamanya sekali gak

SyaNa said...

garang nye puan yg inform tu
hahhaa
tahniah umar bieber

~ana~ said...

tahniah umar bieber...
:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

den plak dah lama takjoin contest..ehehe

tahniahhh

mummy_ayu said...

tahniah umar bieber..tomei jer...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah menang k, kita pun dah lama tak join CGL naik malas biler hadiah tahun lepas tak sampai2 sehingga ke hari ni

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah tahniah sis

mama_umar_maryam said...

tq sumerr..sbb jrg join kan,so jrg menang,tu yg jrg letak n3 menang contest,hahahaha

Mama Lela said...

TAhniah Umar...

tiefazatie said...

wah..tahniah umar..=)

IntaNBerliaN said...

tahniah.. bestnya..

fiezahkecik said...

hehehe. tahniah la pada umar sebab buat aksi yang membuatkan dia menang kontes tu.hehehe :P