Thursday, May 26, 2011

dibelanja makan yeay..

salam =)

alhamdulillah rejeki2..colleagues banjer lunch sempena buffday 2 ari lepas - kire ter awal lah..
siyes x expect, igtkn order byk2,mkn-mkn-mkn, bayar kongsi2, hehehe..maceh ye utk F bukan nama sebenar dan Y bukan nama sebenar,hahahaha..next turn korang plak ye ;)

kt bwh ni ntah ape2 gambar budak F ni snap,test power camera baru die le tu












oh ye, citer ttg prob blogspot few days back..actually bukan masalah browser aku,masalah UTAMA nye ialah aku belum penah verify kan blog ni dlm emel yang aku register iaitu @streamyx.com..sebab, aku xpenah gune dan xigt password emel tu, dan semalam, pas aku godek sane sini, tepon sane sini, berckp dgn operator ntah baper orang dan sikiiiiittt lg mmg nk kene maki..akhirnye,setellll...alhamdulillah..otak aku blh recall semula,hhahahaha

p/s: arini ade bbrp bende nk setel..hrp2 berjalan lancar..syuhhh jauh2 mood2 x baik ye..aku mau setel arini!!

15 comments:

e.l.i.z.@ said...

wahhh bila beday ko?
best ar org banjer

~ana~ said...

KO NI MMG MURAH REZEKI SOKMO LA ZETY..:)

fazilzura said...

wah besh nye ado geng banje makan .. kite nye turn senin depan .

** emm rs nye mmg blog sengal jgk now days.. zr pun dpt problem jgk, last2 tukor domain

*** salam kenalan dari Fazilzura

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oo itu problem nye eh..sabor la..tula dah branak 2 org kan..semua pasword dah lupa agagagaga

mkn kat Manhattan fish market ke? sbb ade bakor2 tu ehehhe

[-suziey-] said...

WOOO BESTNYA MKN2..KO BAJU MERAH TU KE?? TETIBA MCM XCAM..NAPE BUAT MUKA CAMTU? HAAHAAH:P

ERKK APE KES BLOGSPOT KO..HAIH TERTINGGAL KETAPI AKU..

Y bukan nama sebenar said...

wah siap ada entry utk kitaorg ke nih? hahahaha..

smg lepas ni makin dilimpah-ruahkan rejeki kpd kita semua.. aminnn..

*wink*

SyidaGorjes said...

mengapa anda mencebik?

F bukan huruf sebenar said...

eh tu ai ke? kiutnya hahahahahahaha *muntah ijo*

Sidratul Muntaha said...

huhuh..
mulut ko tu kenapa noks?!!
ceber la plak aku tgk tetiba!!
ahahahhaa!

Nana said...

tu dia berapi2 makanan
sedapnye
nak2 free lak tu haha

tiefazatie said...

wah..untung la sis..dibelanja mkn sedap!hihi

IntaNBerliaN said...

Wah.. murah rezeki.. makanan best2 je.. hehhe

mama tisya said...

naper muka ko camtu

mama tisya said...

flaming udang tu sedap..yum2

fiezahkecik said...

pergh! seronok kalau org belanja makan tu. hehe.murah rezeki orang yang belanja makan tu nanti :)