Thursday, May 26, 2011

okey,masalah blogspot dah setel

salam =)

okay, i am back , alhamdulillah, setel segalemale masalah blogspot nih,dari verified email dan ke ntahape2ntah sampah lagi ntah..

kdg2, i am sick of all this hi-tech,verification or codes..nk wat camne,dah idup dikelilingi bende nih..

apepon, dah happy balik..

p/s: tq eryn,kol aku,setel dah ;)

8 comments:

mama tisya said...

hah dh ok ye...bgs2

Lily@MamaZaraZareef said...

semalam kite pon ade problem gak tkleh log-in..nasib baik kak yong soh try guna browser lain..ntah apsal mozilla leh pening2 lalat plak ngan blogspot semalam..huhu

~ana~ said...

erk..kenapa zety..cer cite sikit..aku yg kaki sibuk ni nak tau gak...:)

Sidratul Muntaha said...

aku 2 -3 arni ppun dah tak boleh dah..
boleh log in satu blog jer
nak log in akaun lain tak boleh.
hampeh!!

SyidaGorjes said...

nape? aku xde mslh dgn blog pun.

Nashays said...

pakai gmail arr

tiefazatie said...

sabo sis..bese la..technology is moving fast!hihi

fiezahkecik said...

hehe.masalah dah setel. boleh la berblogging dengan jayanya :)