Sunday, May 22, 2011

Menang luckydraw plak dari Kuwait =)

salam =)

happy giler dpt bukak laptop ade intenet kt opis arini..sbb weken 2 ari kt umah modem rosak (-__-') jadi phm2 jelah perasaannye xde intenet kan

so cam bese,on je laptop bukak lah 4 website wajib :
1. emel sendiri
2. emel opis
3. facebook
4. blog

eh, btol ke ranking tu ek? rasenye yg emel opis tu aku bukak las skali, hahahaa >p

bukak2 fb tgk ade kwn alam maya aku syerah omar buat announcement, die buat luckydraw utk blog reader die..ade 5 org semuanye..dan yg buat aku senyum lagi, name2 mcm afne, nanaamrul dan kak mai (partypack) ni mmg aku kenal,hehehehe..alhamdulillah,rezeki masing2..
tahniah korang!!
so kt bwh nih aku amik dr blog syerah , yg buat cabutan sapelagi klu bukan budak chomel mucuk macam Lana & Luqman..sape yg cabut name aunty neh,cium 80x,hahaha

pemenang seterusnya..ZETY MARLIA !! mak maryam n mak umar.hahahaha..weyyyyyyy..ko tau apa hadiah utk ko?Aku kasik Jameelah..doll beriman tu :Dtahniah wey!


zety.tu jameelah.bleh la maryam main:D

sweet giler adiah Jameelah tu..siyes Maryam blm ade lg doll beriman camni,hahaha..aku xtaulah dpt kt Maryam nnt jd camne Jameelah nie..jgn dipakaikan bikini sudah atau divogelkan;D

oklah.sebagai penutup.terimalah pantun 2 kerat dari aku

isnin dtg lagi, bila mau cutiiiiiii

9 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah, wah jauh tu dari kuwait

SyidaGorjes said...

ada jugak doll yang beriman?

Nana said...

heheheh
tahniah utk diri kamu & aku
beznye maryan dapat barbie muslimah hehee

Nia said...

barbie muslimah? kelass gitu..hhehe

tiefazatie said...

wah..murah rezeki!comel2..

zety said...

tq sumer..tgh bengang nih xblh komen,nipon gune ac lain..tgh carik care

Sidratul Muntaha said...

aku lambt nak congrats..
huh..
tgh khatamkan blog ko reversely!!
wakaka..

mama tisya said...

jauh rezeki ko dpt adiah

fiezahkecik said...

hehe. tahniah tu menang :)