Monday, May 23, 2011

Ole-ole dari Bandung

salam =)

dalam pale nih asek dok terbyg website airasia je ... berangan2 nih konon nk klik ke sane ,situ ,sini..hehehe..tp tgk jelah website tuh, xgerak2 pon..booking pon tak..tengok je...kwn2 lain rmaai gak yg dah booking, yg geget jari dan telan air liuq pon ramai, hahahaha..senaseb la kite..
ade gak plan nk g sabah..tgklah camne,klu ade rezki,blh log in ..pegilah kot..sebabnye, few months ago, cewahh..tibe2 speaking..aku dh book tiket ke tempat jauhhh sket..heheheh..awal2 taon depan 2012 aku bukak tirai dgn pegi bercuti...insyaAllah..semoga dimudahkan nanti..



citer psl cuti2 lagi, kalini aunty (mil) baru blk dari Bandung semalam..apelagi..cucu2 dpt baju lahhh..hehehe,tq nenek...tibe2 tingatlak kitorg g Bandung bln 5 taon 2009 mase tuh..sonoknyela haii...mase tu 1st time bwk Umar nek kapalterbang..aku mase tu preknenkan Maryam 4 bulan..pehhh..ajaib btol percutian tu, langsung ilang loye dan muntah2 aku, hahahaha..siyes weh..bile time balik je ..kapalterbang tu nk mendarat kt lcct, trus aku rase nk muntah, ahak!ahak!ahak! so, pasni klu nk buat excuse ilangkan loye dan muntah , kene g cuti dan terbang ke mane2 >;p

13 comments:

mummy_ayu said...

wah..best dpt souvenir....

mama tisya said...

tkpe tk dpt grab promo ni sebab ko dh booking cuti2 awl thn dpn...amboi2 smp kl je muntah ye tp bgs gk ko tk muntah time kt bandung, kt lotih...ehhehe

~ana~ said...

hah3x...zety, aku rs maryam mesti suka jln2 kan..kalau dpt naik kapal terbang lg dia suka...:)

Nana said...

wah lepas dapat ole2 dari kuwait
dapat lgi ole2 dari bandung..
tingin nk g sana..
tgk tiket murah semalam
65 sorang g balik mcm main2 je hahaha

Nashays said...

aku pon zety..tengok aje..lama lagi tu tawon depan..klu bulan depan ke mmg laju aje aku book..x berani nak amik risiko

Lily@MamaZaraZareef said...

nak muntah2 n loya tu plak, kenalah perut tu 'berisi' dulu kan..bile tuh maryam nk dpt adek??? (ehehehe..tros lari topik..=p )

tiefazatie said...

wah..sgt best dpt hadiah nie..hihi

AyuArjuna BiGoshh said...

wah rejeki or bz....bessshhh nyo zeti..

deqlis said...

syok dpt hadiah!!

zety said...

hehe tq sumer..ni tgh godek2 camne nk tuka ac blogger nih..

Sidratul Muntaha said...

rabak la poket..
asal ngandung jer naik kapal torobang!
ahahaha....
tak agak2 ko!!

mama tisya said...

bila la nk jejak kaki ke bandung

fiezahkecik said...

pergh! hahaha.. tektik nak g cuti la tu. hehe.. bila nak sampai ke bandung nih *berangan*