Thursday, May 12, 2011

terima kaseh atas khidmat 7 tahun anda T_T

salam =)

petang td gelisah kelam kelibut kejap sbb xdpt masuk blog langsung! sampai nana pon tulis kt status fb , dan bertalu2 komen keresahan kwn blogger lain, hahahaa, dah xdpt nk luahkan dlm blog,kt fb nana pon jadik ;p



sebenanye aku nk ucapkan gudbye kt jam tangan aku nih..sobs..sgt sedey...dah masuk banyak sgt air dlm tuh,langsung ting tong! sgt2 sentimental value jam ni..beli tahun 2004 dpt gaji pertama ke kedua ke aku xbaper igt..g beli dgn mak aku..ingat lg mase tu, lagi bape ringgit nk smpi rm150, mak nk top up kan, aku x bagi..siap menghalang nih, hahaha, punyela nk merase sesangat duit sendiri ;p..dan kini tahun 2011, die dah lemah, x kuat mcm dulu..seigt aku baru sekali je tuka bateri..tough kan? seb bek terambik jugak gamba jam ni time photoshoot ..act photog nk amik gambar anak & ibu berpegangan tangan..

oklah..utk jam gaji pertamaku..timekaseh byk2 atas servis yg tlh diberikan..susah senang ko setia dgn akukan..xpelah..it is time 4 u to rest in peace..huhu..lagipon td dah ngadu dgn hubby apai ..ngadu dgn harapan le konon..ateee bulan ni sebeday >p

6 comments:

Nana said...

wah lama berjasa jam tu
hehehe tu la pasal bertalu2 komen mcm peluru berpandu seme riso xleh masuk blog
aku ingt blog aku yg problem
rupa2nya mmg tgh problem

Mama Zharfan said...

ooo..ingatkan blog me ajer hehehe td muram durjana me sbb blog buat hal tu :P

tiefazatie said...

hihi..ingat apa la td..khidmat jam tgn rupanya..hihi..

aah kak..ifa pun dh diam3 td..dh siang bz..nie bru nk kedek2 on9..hihi

F bukan huruf sebenar said...

pandaiii jam tu timing kannn haha

mama_umar_maryam said...

mmg dah x btol blogspot nih, abis sumer komen n3 baru n n3 lepas2 .huhu

fiezahkecik said...

wah! lamanya jam tu berkhidmat. hehe. simpan je jam tu dalam kotak :)