Tuesday, May 17, 2011

Mood cacamarba

salam =)

dari minggu lepas since aku & anak2 x sehat aku rase aku mcm xterurus lah..dgn apai yg bz kene pegi sane sini..yer,yer..aku faham..mencari rejeki..kami same2 cari rejeki..so try to give n take..

dengan xde jam kt tgn lagi..buat mate aku melilau2 nk tgk waktu..dengan mendengar hasil2 peringatan orang itu dan ini..menyampah dibuatnye..

nk bercuti tp mcm xde mase,voucher free dah ader, cume timing ketua keluarge x menentu..dengan nk buat analisa data tesis aku yg mcm dah ke laut..ntahlah..not encouraging at all

dengan blogspot yg aritu bengong2 ayam, hehehe..masuk jugak ye..

19 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

mood dah kelaut la ni jawabnya, tak pe take time amik mood k

SyidaGorjes said...

tak pe, pelan-pelan kayuh....

Nana said...

hehehe
tau xpe
aritu time blog vengong
bape ari aku ilang mood

mummy_ayu said...

tak pe..pelan2 cari mood key..

~ana~ said...

xpe zety, slow2..insyaallah ko berjaya mengharungi semua ni...:)

Sidratul Muntaha said...

aku pun byk autopublish jer..
mmg serabut alam..
tpi klu ko tgk entry pagi2 aku WW1..
ko tgk pagi2 la..
mgm ko ngeleh!!

ieda said...

huhuhu lately nie blog punnn cacamarba dik huhuh

go slow dik :)

Nashays said...

blogspot nak kasik blogger berehat..maryam dah chat ke..?

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiii..mood ke laut ek..hope mood tu recover soon..cpt2 redeem voucher bercuti..klu tk mau meh pass kat cni..ehehehehe

deqlis said...

sama laa deqlis mood ke laut penyakit M datang last 2 week... minggu nie baru ok..

macam deqlis mula2x penyakit M dtg, pastu line tenet putus2x, pastu ayah sakit, suami demam, haha mcm2x.. jadik sehari dua nie baru nak panaskan enjin bot balik supaya berblogging...:)

Ila said...

sekali sekali bila mood cacamarba,rasa serbna tak kena semuany kan

ann @ hatiberbunga said...

jom kita menari chacha jom! ;)

mama_umar_maryam said...

tq anje..aah dah kelaut chine selatan sket nih,hehehe

syida - aku xsuke nek beskal,hahaha

mama_umar_maryam said...

nana - tulah,buat slack je kan

ayu - ok dear..hehe

mama_umar_maryam said...

ana - tq ana..same2lah kite harungiii

ayu@maksetot - patutlah kdg n3 ko aku xphm,hahaha,xper,yg penting nmpk ara

mama_umar_maryam said...

ieda- tulah kak,nk carik mood balik nih

shar - kasik rehat blogspot ke,kasik rehat kt kiterrr..cekyam dah sehatt

mama_umar_maryam said...

lily - sadis btol citer psl voucher cherating tuh ;(

deqlis - saket M cpt2lapegi..dtglah saket R (rajin ye)

mama_umar_maryam said...

ila - hrp2 mood akan kembali renang ke tepian ;p

ann - jom,ewah..ewah..hahaha

tiefazatie said...

xpe..skrg sis n anak2 dh sihat?maklum la..ifa lambat komen nie..hihi