Thursday, May 19, 2011

dapat hadiah dan nak bagi hadiah ;)

salam =)

ok, start dgn citer ala2 sedey dulu..igt x voucher Legend Cherating yg kwn aku bagi aritu..nampaknye..has to say goodbye lah..sbb kemungkinan besar apai ade keje dgn kezen die, dan dh x blh nk tuka2 date sbb kene pegi weekdays aje..aku anggap xde rezeki lah..

citer best plak..aku dpt adiah besday awal sket..hik3..alhamdulillah..dan time kaseh byk2 pd hubby mr apai..dok muncungggg x abis2 sekali dpt jam tros ilang ngok ngek aku..kalaulah jam lame aku blh jage dari thn 2004, yg ni nmpk gayenye cubelah 10 tahun kot,hahahaha..lagi2 klu laki sendiri bagi..rase cam nk ikat kt leher pon ader supaye x misplace dan rosak ;p



mmg tergelak2 la smlm bile apai buat lawak, " Awak tau yang, dah bape lame saye x men golf, nk kumpul duit beli jam nih" adoiiii...alasan xtahan btollah!! ni alasan mntk cubit nihhh ;p
apepon..pd suami yg dikasihi dan dihormati...saya doakan rezeki awak dimurahkan lagi ye...lebiu..

dan akhir sekali rasenye aku nk buat 1 simple giveaway utk pengkomen setia yg rajin pot pet pot pet kt sini,mcm aku jugaklah pot pet pot pet,hahahhaa...sempena besday aku ujung bulan nih insyaAllah..

p/s: bersyukur dgn rezekiNya..semoga kande dinde yg lain pon dimurahkan rezeki jugak ;)

23 comments:

mummy_ayu said...

wah..dah dpt jam baru....hadiah dr hubby yg kena puasa main golf..lawak la hubby you...
bab cuti tu, tak pe..maybe lain kali..lagi meriah & best!!

mama tisya said...

voucher tu tkleh bg kt aku ke..ekkekekek...gelak bc ayat apai, lama tkmain golf sebba nk bli jam..hehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah2 dapat jam baru mesti best, gurau2 manja gitu...ahak..janji dapat tol tak

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bak mai la sini voucher tu if tak jd pegi..agagagaga

wah tunjuk jam cam nak kasi penumbuk je..larikkkkk

mama_umar_maryam said...

ayu - hehehe,ayat2 tu mmg mcm ayat kesian pon ader,ayat mengade2 pon ader,pdhal tiap2 mgu main je..nyampahs

erryn - tulah,mule2 mcm nk kesian,tp xlame pastu rase nk cubit ;p

anje - hehehe,trus zt gelak2 manje gitu..pdhal sblm tu muncung ngalahkan tmpt sangkut jam ;p

mama_umar_maryam said...

rose - masalahnye,yg company legend tu pon xreply2 emel reservation kitorg,pastu nk check in kene atas name pemegang voucher tuh,kalau x byk songeh camni lame dah buat GA voucher tu,hahaha

Nana said...

wah dapat jam baru nih
GA??nak..nak ehehee

mama_umar_maryam said...

nana -hahahaha...ko mmg senarai wajib join ;p

MaMa CyDa said...

wahhh ... seronok betul dpt jam baru. nak wat GA yek? best2 ... nak join jugek ...

Sidratul Muntaha said...

aku tak leh join la..
aku tak rajin komen
aku rajin baca!
ahahh..
best woo dpt adiah jam!
ahahaha..
laki ko mintak digigit manja tu sebenarnya!
teeeeeeeeet!!
arijadi aku dah dekat gak nih..
agak2 ape yer aku nak?!
ehehe..
nnti2lah..

~ana~ said...

best nya dpt jam baru...zety, ana pun kalau pakai jam, x suka bnyk2..pakai la satu tu smpai lunyai. tp hr tu ms kawin dpt jam. jam zaman bujang terus terpinggir. ms jam kawin tu rosak, terus geledah jam zmn bujang. seb baik gak ada penyelamat..hah3x...

mama ahza said...

gmba kau ni sebijik muke si maryam haa..terkojut den..
happy birthday ty, aku wish dulu sbb slalu terlepas bday org..hehe

Mrs. Amien said...

beshnye dapat adiah!!!hihihi..

zeti, birthday alid pon end of this month..27 may..zeti bile???

AyuArjuna BiGoshh said...

fewittt cantek jam itew... suker suker

h4ni3 said...

dah lama gak tak beli jam.. yg ada ni 2.. 2-2 husband bagi.. 1 gift masa besday zaman dating.. 1 gift lepas deliver khayra.. tapi kalo rosak, mau mintak baru jugak kot? hehehe

ieda said...

ok lah tu dpt jam baru .. bagus cik abe sanggup berkorban x main golf nak bagi isteri tercinta jam ekekek :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

owos, bestnyer dpt adiah jam baru..
ekekek, rela tak men golf ur hubby..
semata2 nak beli adiah tuk lovely wifey..
woooow.. ssoooo sweeett.. =)

Mama Lela said...

Salam :
He3..bestnye dapat hadiah jam tangan, kak lela tahun ni pun dpt hadiah jam tangan drpd abg Zahir...walaupun tak mahal tp sgt berharga sb hubby kita bagikan. So, ety jaga jam tu elok2...

Afne said...

ishhh kena aware ni. aku dh le 2-3 mggu ni agak lemau bz ngan recon manjang :(

SyidaGorjes said...

omega kah itu?

tiefazatie said...

wah..best gle dpt jam cun abes sis!syg laki sis kat sis nie..hihi..

wah best tue g cherating..mmg ifa lalu pun klu g kuantan..hihi

IntaNBerliaN said...

Wah bestnya.. nmpak mcm romantik je hsband..

fiezahkecik said...

wah wah! sanggup tu x main golf nak beli jam.ekekeke :P