Thursday, March 31, 2011

bowling anyone ?

salam =)

di pagi jumaat yang barakah nih aku sengih sorang2..hiihihiiihi..gelak gatey tu, bukan aper, petang kang pas maghrib ade tonomen bowling among staff inter uni college aku nih..mule2 aku x letak name pon, pastu smlm dpt emel las kol dari organizer, pastu pale dok pikir2, mule2 igtkan wekend nih aku nk g somewhere, then trus kol hubby tnye blh x join tonomen bowling and of cos la kene bwk sepasukan pom pom anak2! hehehe, then dpt green light, yeay!! so aku pon decide las minit bagi name ..

adiah2nye?

klu sape2 menang nanti blhla bwk balik trophy, hamper & sijil..aku xlah mengharap apepon ..just for fun sahaja..atleast family aku blhla kenal dgn colleagues tempat kite keje kan..

kategori ade 6;

Categories

Trophy, Hamper & Certificate

Male

Champion

1st Runner up

2nd Runner up

Female

Champion

1st Runner up

2nd Runner up

Strike it Rich Award (Male)

Highest Number of Strikes

Second Highest Number of Strikes

-

Strike it Rich Award (Female)

Highest Number of Strikes

Second Highest Number of Strikes

-

Most Enthusiastic Award

Winner

Most Stylish Award

Winner


haaa..mane 1 aku nk target nih? aiseh, kategori "pembaling longkang terbanyak" xde plak ;D

ok kande dinde ..slmt cuti 2 hari , yippieeeee

16 comments:

momguess said...

aku mmg FAIL bowling nie!
hahahha

F bukan huruf sebenar said...

mak aihhh, sempat kome hapdet blog yer? minum pagi nanti jom!

AyuArjuna BiGoshh said...

gluck dear

[-suziey-] said...

hahaahahah award yg ko nk tu aku rasa ramai yg sapu nnti..ekekk:D good luck wei!

ieda said...

hahhaha samer aar ngan akak .. ketgori masuk longkang jewww huuhuh

MrS. F!zA said...

sejak dah kahwin trus bersara main bowling..aiyak..agknya kalo main balik sure baling ke longkang

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah lama giler tak g men boling
last main msa baru2 kwen huhuh

Nana said...

hehehe
aku ada boling tournement gak
bln 4 nih

syanasaid said...

selamat membaling

CHeeSYaNa said...

target utk stylish award ler.. eehheheh

Nia said...

Zety target je most stylish tu,..chaiyok!

h4ni3 said...

tak pandai main bowling
setakat baling aje bole la.. hehehe

tiefazatie said...

chaiyok sis!hihi

Em's Family said...

you kan bawak pom pom family, ape kate... cube menang most enthusiastic award :d

hope nanti u balik i boleh dengar u win something :D

~ana~ said...

aku doa kan moga rezeki ko murah...dpt menang hadiah..x kisah la kategori apa pun..good luck zety...:)

Farra Dhelina said...

taniah lagi sekali!