Thursday, March 17, 2011

KU MASIH DISINI

salam =)

hrp hari2 kande dinde sumer baik2 aja dong..
aku kt sini camnilah, ade mase sket nih blhla updet sikit2..
timekaseh pd yg suke katun2 aku dlm blog nih..ade yg tanye aku gune software ape, honestly aku gune paint je, herot berot ke aku xkesah dah, dah itu je yg ade dlm lappy aku nih, nk install photoshop byk songeh plak (ni lappy kolej aku bagi daa, nk install ape2 kene mintak keijinan,huh!)

harap2 kande dinde sumer ttp menyokong saya wpon nnt kot2 bertukar karier jd pelukis katun plak, kih3..citer terbaru saya, dapat tilam baru n tv baru,alhamdulillah, berkat aduan saket2 belakang dan pinggang aku nih apai kate eloklah ganti tilam lame kitorg tu dgn yg baru, bukan aper, beli yg tahan sketlah..pelaburan jangka pjg nih..payah weh klu pinggang asek saket je..yg tilam lame tu beselah, time baru2 kawen nk bajet2kan..so skg ni tilam tu dah rase spring je,seksaaa..




ok sumer, jg kesihatan ye! take care

11 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

beshhh dapat tilam baru...teringin gak ni :)

Ila said...

tilam baru beli kat ner tu...heheh

h4ni3 said...

dreamland?
hikhik

take care dear!

~ana~ said...

wah..ada tilam baru, boleh tdo dgn lebih lena la pas ni...

erk..zety, ko tertinggal nak lukis gmbr tv br ko...heh3x..

SyidaGorjes said...

zety,
ko pakai tilam cap ziana zen tu ek?mesti suara ko sedap lepas ni.ahahaha.....mana tivi baru?tiada dlm gamba?

SyaNa said...

best nye tilam baru
ye la kang tak ganti ade plak cedera tercucuk spring kan

aku pn tgh kecewa ngan nuff
xmo syg nuffnang da :(

Nia said...

apsal broke dgn nuff nuff ni? BE mmg merundum kan sekrg? siap 0 jgk keciwa..huhu..

lia said...

tilam aku pon, spring da rasa kat belakang badan bila baring... wooowooo...

Farra Dhelina said...

waw tilam baru yeee...hiks ;p

tiefazatie said...

nice la sis..tabah gle lukis gne paint..hihi

fiezahkecik said...

hehe.dapat tilam baru mesti lena tido.bangun pagi tak sakit dah pinggang :)