Monday, March 14, 2011

takde tajuk cume gamba je

SALAM =)


21 comments:

h4ni3 said...

aikkk..
dah tinggal sekeping jer?
huhu.. pi makan cepat!

Sidratul Muntaha said...

aku pun nak kurus mcm ko!
ahahhaha..

mama_umar_maryam said...

hahahaha.sis jgn tertipu dgn katun tu

ayu - gilela weh tu org lidi, dan aku tipu je idakle kurus camtu,hahaha

r|nA @ ja|j|na said...

ewah, pandailah ko lukis..ko gune software mende ni? aku terai gune paint, harem nak jadi katon..

CHeeSYaNa said...

dah kurus ker? jelesnyer!

cikmOt said...

agak ko bila plak aku nak kurus???

SyaNa said...

va vaaaa..da kurus ek

mama_umar_maryam said...

rina - aku gune paint je,idakla lawo mane weh..bantai je gune brush pastu gune shape yg sedia ade

dayana - tipu je tu weh..xsaba nk dgr citer ko g spa nih!

cikmot - aahh,xde deh..selagi aku xkruus aku x benarkn ko kuruih! hahha

syana - tipu je weh, aku malas nk lukis dah,gune pensil je,hahahaha

[-suziey-] said...

waaaa ko udah kurus lagi..bertambah slim ler wei..

ieda said...

waa dasat kuwogh tuu .. leh bagi petua .. ekekke :)

~ana~ said...

nak kurus jugakkkkkkkk....:)

AyuArjuna BiGoshh said...

beshhhhhhhhhhhhhhhhhh la kurus.....

dwimaya said...

awak mmg kretip and pandai melukis guna paint! boleh jadi invited speaker utk module ape tu nama nye module tu ntah.. :P

maya amir said...

suke lukisan itu... ni guna software ape ek?

HaNiE said...

pasni ko cite guna kartun je lah.. seronok aku boleh bace komik compare ngan bace karangan 14 muka, hehehe

Ila said...

bestnya kurus...gi petua sikit

Mrs. Amien said...

hikhikhik..kiut miut je katun tu

mama ahza said...

hahahaha! layan seh tgk katun2 kau...teruskn ty menggilap balik bakat lama kau tu...quite a way to post an entry, n bkn semua org bole! :D

Nia said...

tu ade pakai premium beautiful tak tu? hehe..

tiefazatie said...

lucu la sis..hihi

fiezahkecik said...

hehe.kurang makan la tu sebab boleh kurus :P