Monday, March 28, 2011

kadang kadang aku merajuk juga

salam =)

kadang2 aku pon boleh merajuk juga..
setelah ape yg diusehekan , mcm sebelah mate pon x nmpk..senang kater, aritu ckp lain, arini ckp lain..

aku tau, itu lumrah, sape2 yg sambung blaja mmg akan berjumpe dgn orang2 mcm ni..yer, level mereka jauh lebih tinggi,klu tak xkan dpt title itu dan ini..

cume mungkin kalini aku ade terase sket..rase mcm nk tutup buku je, pedulikkan aje dan kate, "arghh!!lantaklah! aku gune duit sendiri aku punye pasallah!" dan carik tmpt lain yg 'lebih mudah' utk dptkan ape yg aku nak,hmm..

tapi aku masih boleh pikir waras..wpon utk back on track and gained semangat utk pulih will take some times..tp dalam diam aku akan buat..habiskan jugak...yer, habiskan jugak..

cume utk pulihkan balik 'luke kecik' kt hati nih..aku perlukan sokongan...;)

ehh, hrp jgn salah anggap, ni xde kaitan dgn rumahtangge i, hahahaha, hubby,family & frens are my backbon bon u know ;p



p/s: 1st time aku x angkat phone tadi dan x kol balik orang itu..

20 comments:

Sidratul Muntaha said...

;)
sabo itu indah zett..
layan la rvc ker..
bvc ker..gvc ker..

AyuArjuna BiGoshh said...

rajuk2,,,ku bawa diri bawa hati...balik tengok anak dan suami sejuk baik hati yang berapi2...sabo dik non

lia said...

bawak hubby n anak2 p coti2 sabtu-ahad ni.... ilang InsyaAllah rajuk tu...

mummy_ayu said...

apsal plak nie..
sabar ek..dugaan tu..
adat la, mana org senang tgk kita senang...

F bukan huruf sebenar said...

sabarlah kakakku, esok lunch ek. skrg lunch time is a gossip time. tu je masa yg ada skrg sob sob :(

mama_umar_maryam said...

ayu, tulah, aku nk komen 3 versi rvc ko td,nape tah tenet bengong lembap gler,nk komen kwn2 lain punye n3 pon pyh,aku rase lepas telan 3 rvc ko warne warni tu baik dah rajuk aku nih,hahahah

ayuarjuna - wallahh, i loike ur pantun lah sis!

lia - tiap2 minggu nk majuklah cenggini,hahahaha

mummyayu - xde ape yg siyes sgt dear,kes majuk dgn 'org luar' je nih..xde ape pon..cume sensitip sket lah ;)

mama_umar_maryam said...

F bukan name sebenar - thanks 4 listening ya..atleast,wpon sekadar mendengar,dan mungkin akan jemu dengar, korang antara pembakar smgt akak utk abiskan jugak,kite bako!kite bako! hahaha, pasni blhla aku dok kusi GL ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oo itu beg troli..den ingat bom nak tunggu masa je nak kasi letup..huhu

CHeeSYaNa said...

sila ubat hati dgn g spa.. hihihih

Sari said...

salam zett..
xtau nk komen camner sbb org yg rasa je tau camner rasanya..harap bebyk bersabo..bulatkan tekad, tempuh je apa yg dtg..insyaAllah akan ader petunjukNya..
*tetiba rasa teringin nk sambung blajo*

firahadifa said...

babe . dont worry beb .. ade rezeki ko nanti. mana tau yg lagi best . erkk ?? ade kena mengena ke komen aku nie ?? hehehehe

lantak arr .. just wanna u be happy :)

Mrs. Amien said...

ish2 nak kene sepak ni org yg wat zeti majuk.sape dia?sape????????

bOnda said...

zet, kO ada bakat melukis dOodle aa
ce ajar bOnda skettttt ;)

p/s: err, memahami perasaan itew cOz hari2 deal dengan 'gOlOngan' itew..(tapi haku ada kOser besar! hu hu husssseeeeeinnnn):p

syanasaid said...

tabah ok
:-)
aku nk lukis kasi ko senyum xreti

SyidaGorjes said...

walauapapun yg terjadi, aku tetap mengkagumi ko sebab ko pandai melukis pakai paint dan aku masih zero.

~ana~ said...

sabo zety, hr ni aku xleh tgk gmbr sbb internet mcm x ok je ni..gmbr xleh nak view..huh3x..

mama_umar_maryam said...

rose- peh,jauh benor imaginasi ko ;D

dayana - dah g ke?aku tgh bendera merah plak minggu nih,adehh

sari - tq dear,sambunglah..kite same2 kay

fidah- tq dear, komen ko nipon dh buat aku happy dah,hrp2 dtg lg best kan ;)

mama_umar_maryam said...

mrs amien - mak aihh,garang bebenor lah , x jadilah nk reveal sape,hahahaha

bonda- blh x tibe2 tingat ERIS?hahaha,manade pandai bonda, ni cikai2 pki paint je haaa

syana - hahaha, xyah lukis laa.tekan je keybod tu ;p

mama_umar_maryam said...

syida - aku igt nk amik course lukis katun lah pasni,hahahah

ana - x[er ana, gamba merajuk ke,hik3

fiezahkecik said...

comel lak kartun tu.hikhik :P
ni ambik course melukis ke apa.hihi