Saturday, March 5, 2011

Morning person am i ?

Salam,

Adoyai,mule2 td igtkan dah x blh update blog gune ipad nih,puas aku tekan keybod nk taip content x kuar2, rpenye blh taip kt edit html je hah,see budak baru blaja..lain2 apps aku x godek lg dan xkan khatam kot sbb beratus ribu apps yg ade,tp yg plg aku teror bebenor friendly facebook for ipad,hahahah..igt kot2 nk taip tesis ke apekan..tp nntlah ,masih prefer laptop aku..

Tajuk kt atas tu persoalan utk diri aku sbenenaye,honestly aku mmg bukan morning person,tingat kt mz aka suzie,bgn seawal 4 am even cuti pon yer,aku? Hmm..bad example lah kot,pdhal dok hostel dulu,patutnye dah biase bgn awal kan, aku blh bgn awal tp sebab nk g keje ke,ade hal ke,blhla..dulu mase bujang slalu kene hambat dgn mak aku,die membebel x igt punye,naik ilang stim nk smbg tdo pagi tuh,hahaha,skg aku dh kawen , ade anak,barulah paham,tp yg bestnye,anak2 aku so far mcm mewarisi ketidak morning person aku, hahahaha

Tp aku sedar,habit ni kene ubah,pas smyg subuh try not to tdo,tp kdg2 sme keje umah setel aku dh blank,ngantuk,hahaha, so kande di de diluar sana,anda morning kah? Atau penjaga malam kah? Hehehehe

10 comments:

h4ni3 said...

ai spesis kluangman
kalau ada keje pape, sanggup stay up lama2.. so pagi2 terbongkang.. hehehe

tp tula.. tak bagus kan.. orang kata, nanti rezeki tak masyukkk

Nashays said...

bad morning person jua..propa aje set alarm 530 tp 630 jua ku bangun setelah bkira2 nak bangun..tu klu hr keje
p peliknya klu hari cuti, lepas subuh mata kemain terang lg..jenuh nak paksa suh tido...*sigh

beb, ko pakai app ape update blog neh?

~ana~ said...

ana plak... cuti ka x cuti ka mmg bgn pagi..dah terbiasa..cuma kalau cuti tu, lajak la smpai kul 6 or 630..biasa hr keje, 5 or 530 dan bgn...once dah bgn mmg xleh tdo dah...tdo x tdo malam tu la plak...:)

Farra Dhelina said...

haha lebih kurang akk je ekekeke

CHeeSYaNa said...

definately not morning person jugaks.. time kat hostel dulu, kan lepas subuh, kita suka tido balik dgn telekong.. huhuuh..

tp, anak aku morning person! 7 lebih (not really morning le kan) dah bangun...

SyidaGorjes said...

sejak ada anak aku jadi morning person secara otomatik.kalai tidak, hareeeeem..heheheheh.selagi matahari tak tegak kat kepala, jangan harap nak bangun.

lia said...

aku spesis tido jam 10mlm, pagi kol 4pagi da bangun... x reti nak tido dah....

TP....

Amsyar lak susah nak tido & pg jam 7 mesti da bangun hu3... combine bapak & ibu nyer gen....

e.l.i.z.@ said...

hahhaha mewarisi tu yg bgs. leh sama² layan tdo :P
aku pun sama mcm ko jgk heheh

tiefazatie said...

isk2..ifa spesis burung hantu nie..haha..dh masa tue baru dtg idea kreatif..kreatif la sgt..haha..nk join kontest2 nie..hihi

Sidratul Muntaha said...

aku lama dah tak tido subuh..
since anka dah dua nih..
siap mlm2 aku mesti terjaga even mengantuk mcmana sekalipun...