Wednesday, March 23, 2011

Ole-Ole dari Mekah dan Glasgow ;D

salam =)

alhamdulillah dalam minggu ni & minggu lepas murah rezki budak2 nih (termasuk mamapapa jugak ;p)..dapat sovenir dari Mekah & Glasgow,heheheh,cam berlawanan pon ader..xpelah,yg penting pemberi2 sovenir ni ikhlas & pemurah orang2nye..lebiuols

sovenir Mekah
ni my MIL aka aunty yg bagi kt cucu2 & menantu2 ..sonoknyelah haii..dahla tiap2 kali aku bace entri suziey g umrah asek sebak..pastu bile aunty balik,die citer lg pglmn umrah lagila sebak..pastu dpt sovenir trus xsebak!hahahaha - jahatkan;p..sgt2 happy..blm dpt jejak lagi, dpt cium2 bau barang dari sane, telan kurma,minum air zam2 pon jadiklah..insyaAllah sape yg xnk ke sane kan ;)..tengkiu nenek!! byk jugak baju budak2 ni..

ellehh,malu2 konon Umar..tapikan,siyesly gamba budak laki yg jadi model serban ni sebijik btol muke Umar,beza cume budak tu ade lesung pipit je,Umar lesung batu ;p


no komen- hahahaha


jubah/telekung budak2 nih


ni mama & papa punyer



sovenir Glasgow
yg ni plak gift terbang dari mama zara maryam aka alid..murah hati btollah alid nih..citer sebenanye,aku dan kwn aku (mama dilot) ade order baju kt alid nih, sekali tu sumer baju yg kitorg order sumer sold out, tp alid ttp pos kan jugak baju2 lain sebagai ganti kepada kekecewaan kami,hahaha-taklah- maceh byk2 to alid,touching tau! ni kali ke 2 alid bagi baju kt maryam, yg 1st dulu tu swimming suit,semoga dimurahkan lagi rezki alid & cpt2 dpt title DR ! lebiu!




okey, tu jelah n3 arini, nk updet citer adiah GA/contest xde yg menang pon sbb lame dah xjoin,hahahaha,nape tah skg ni mcm slow motion sket nk join GA kt blog..tp ade jugak few GA's yg dah aku mark nk join nnt, see how how..daaaa kande dinde ;D

19 comments:

Mama Zharfan said...

rezeki tu ;)

h4ni3 said...

murah rezeki!
ole2 dari mekah.. banyakk tuuu :D

mama tisya said...

naper maryam nangis..ko paksa die pki telekung ek:-p

AyuArjuna BiGoshh said...

huhu...comey jer ank lelaki pakai gaya pak arab...ya habibi ya maulana...

Hezesuze said...

wah beshnye dpt ole2 from mekah...

SyaNa said...

alolooo maryam tu ko buli ek zet??
meriah brg2 dr mekah ko dpt
murah rezeki ko & pemberi tu

~ana~ said...

zety, ko sekeluarga mmg murah rezeki....syukur alhamdulillah...

Afne said...

alololooooooooooo comelnya diorg ni. mcm ustaz ustazah cilik. dh le kulit putih melepak.

Nia said...

ooo,..pandai Zety ya..dpt hadiah terus tak sebak..haha..

eii,..comel jgk baju2 tu,..nak2 yg gambar cuppies tuu..

[-suziey-] said...

alhamdulillah..rezeki..hehe cute je umar pakai cam pak arab..ekkeke:D hubby aku nk beli tau yg tali itam ats kepala tu..tp ade org jual tu ckp ni sbnrnya tali tambat unta..hahha..aku pn xpaham..tp mmg xbeli pn sbb bknnya pakai pn:p

jubah itam tu hehe aku jmpa kt sana..msti beli kt dpn masjid Nabawi:p
haih mmg best la..dgr org cite n pegi sdiri lain pengalaman dia..perasaan tu semacam jek..Subhanallah..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah, manyak tu zetty..
rezeki, rezeki...
alya pn de satu telekung cam maryam tu..
tp die tamo pakai plak, ai nengok pun kelako sbb de topi atas tu..
jubah itam tu cantek la zetty. kenan plak..

Nana said...

ya habibi ya maulana
hehehhe umar pesal gelak malu2 tu
comei..sih
maryam nape nanges tu

Mrs. Amien said...

lebiu too..haks!gedik tak i??

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis!

eh..sis kwn ngn mrs.amien ek?

kakyong said...

tahniah.. rezeki dr kawan2..

cantik betul telekung anak tu...

mama_umar_maryam said...

tq kande dinde sumer, hrp2 xmarahlah aku xreply sorang2,men reply all 4 one ;)..
maryam nangis sbb kene pakse pki telekung mini tuh..
suziey - aiyoh,tali tambat unta? hahaha,aunty aku xtau tu kot
iefa - a'ah, she's my fren,actually kwn atas kwn tp jd close plak ;)

e.l.i.z.@ said...

cuteeeeeeeeee...mcm pak arab!
minah arab tu nape nangis hihihi

mama_umar_maryam said...

eliz - minah arab tu sensitif sket..xleh dipakse2 sgt,hahaha

fiezahkecik said...

hehe.rezeki. aloh, nanges lak dia suh pakai telekung :)