Friday, March 11, 2011

10 Tiket Wayang Free untuk..

salam =)

happy btul bile dpt emel yg aku menang tiket wayang lagi dari manggaAd. but the thing that make me happier is , i can share and give the tickets to who ever i want! the happiest thing happened was i manage to get 10 tickets for uols!!!

checkitout penama2 berikut yeh :

Masa nk collect tiket check nama masing2 under username manggaAd atau email aku zmarlia@yahoo.com

cnp dari emel aku

Hi,

Kami hanya dapat mendaftar untuk 10 tiket sahaja, berikut adalah nama yang
telah didaftar di bawah "Username ManggaAd (email)" anda:

fauzana binti ismail
siti rodhiah
nur alfianaz
falsya
Deqlis
Anna
Faizal Darus
Rohana Khan Mohammad
siti khadijah
mohd khairi

Yang ikhlas,
ManggaAd Team.

Berikut adalah butiran masa dan tempat tayangan :
>>>
>>> Pawagam: TGV KLCC
>>> Tempat Pawagam: Suria KLCC, Kuala Lumpur.
>>> Tarikh: 14 Mac 2011 (Isnin)
>>> Masa Tayangan: 9pm
>>>
>>> Sila kutip tiket anda menerusi kounter ManggaAd / Utusan kami yang akan
>>> berada di sekitar kawasan pintu masuk pawagam tersebut
>>> (sekurang-kurangnya
>>> 30 minit sebelum masa tayangan). Peserta yang berjaya memenangi
>>> Barangan
>>> Ekslusif akan diumumkan pada hari tayangan tersebut.
>>>
>>> Terima kasih.
>>>
>>> Yang ikhlas,
>>> ManggaAd Team.


sebenanya aku request utk sumer yg tulis komen kt entri sapa nak free tiket wayang tu aritu..tp manggaAd kate die blh bagi 10 je..huhu..mntk maaf yer pd sape2 yg xdpt, diluar bidang kuasa ku..nnt next tiket aku buat lagi ya ;)

ok 10 lucky winners, sit back n enjoy your movie kay =D

14 comments:

ieda said...

tahniah kepada yg bertuah itewwww :)

r|nA @ ja|j|na said...

aiseh, melepas ticket wayang pree..

Nana said...

yeah...tenkiu2.....hehe
bole berjimba2 bersama kengkawan

SyUhAdA said...

wah..
besnye..~

Abu Emir said...

aah 14 march. my birthday.. saje je :p

p/s its me, mira pakai Id husband mira

deqlis said...

thanks ...deqlis dpt..
tq pada Nana sbb bg tau deqlis..:)

chopps!! nak tye dpt 1 tiket sorang atau 2 tiket??

mama_umar_maryam said...

Tahniab sumer,jgn lupe collect tiket 30 minit sblm movie,refer nama korang under email aku zmarlia@yahoo.com..

Yg bagi 1 nama mcm deqlis dan anna dpt 1 tiket utk 1 orang ye ;)

lia said...

besttt tp sbb malam, aku mmg x akan join nyer he3...

Nia said...

uii,..terlepas la pulak..isk..isk..takdak rezeki

deqlis said...

meh baca..
http://ellismelia.blogspot.com/2011/03/menang-tiket-wayang.html

h4ni3 said...

yeay.. tak dapat.. hihihi

Ila said...

nanti buat lagi ek....hehehe

tiefazatie said...

tahniah2 hihi

fiezahkecik said...

wah! dapat sepuloh tiket free bagi kengkawan tu :)