Tuesday, March 29, 2011

Tak semestinya harap kat Buffered Earning ;)


salam =)

aku baru ingat nak maki hamun putus tunang dengan nuffnang nih sebab dari bulan Jan xdpt BE..majuk-majuk pon update blog jugak..lame2 aku dah bese dan perasaan "LANTAK KO LA" menguasai diri ini, hahaha..

lame jugak aku x tgk bahagian Earning sebab malas nk amik port sbb xdpt BE baru, dah surelah xde pulus masuk kan? tibe2 arini aku sajela nk tgk (cewahhh saje konon, pdhal mengharap BE baru ;p)..aik? nape naik dalam RM 4.00?? magic nih! hahaha..aku pon godek2, owhhh..rupe2nye wpon xdpt BE, tapi ade iklan jalan kt blog kite (campaign) boleh dpt jugak sen-sen skett..hahahaaha, lembs lah ko zety oiii..xper2, anggap rejeki okey, syukur..& tq lah nuff2..
tapi, kiraan utk duit campaign ni slow je masuk dlm acc kite, x selaju mcm BE..

ok kande dinde,nnt i jalan2 yeee..tq u for all ur encouraging words ya dlm entri semalam, really2 appreciate uols, mmuuaaahhhs

18 comments:

Farra Dhelina said...

oo gitu ke? org baru tau..cume slow lah ye?

syanasaid said...

aku pn malas nk tgk ade BE ke tak
lantak ko laaaaa
hahhaa

mummy_ayu said...

sama la ngan ayu, lama dah tak dpt BE..penat dah ajdi penunggu setia..last2 ayu tekan je button cash out tu..la ni tunggu cek pulak..harap2 lepas cashout nie dpt la BE baru..

Nia said...

hehe...i pun baru tau ni Zety..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

takpe zetty.. sikit² lama2 jd bukit...
ai pn lama takleh pepe earning..
huhuhu, dh majuk.. lantak r nk bg ke x mo, blogging ttp blogging.. i c nuffang pn lama tak apdet earning.. tataw la, ntah2 mmg takde langsung kempen running.. ;p

Mama Zharfan said...

ni income based on CPC ie click2 ni, ada yg dtg blog u and click, even sorang dua pun ok akan dpt 25 sen gitu per ads :)
me cash out gak bulan ni even bkn hasil BE tp hasil CPC nilah---RM60 ajer pun heheh gatal tgn nak cash out :p
me baru jer dpt BE, so dua2 tgh running heheh

HaNiE said...

^__^ aku punya ada lah 7 hinggit je dr dulu sampai skrang dlm acc tu, tak kesah lah!!

~ana~ said...

zety, sabo la..sikit2 lama2 jadi bukit...

mn tau kan nnti nuffnang nak bg sedebuk terus iklan...mungkin skrg ni xde rezeki ko lg kat iklan nuffnang ni..sabar yea...

senyum sikit..:)

Nana said...

xpe...sen sen sen tu la akan jdi puluh sen sen sen then ratus sen sen sen heheee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dah lama tak dpt BE pun ;-(

ieda said...

haa akak kalau campaign nie ader lah .. pun sama mcm adik .. rasa cam nak cerai jewww ngan nuffnang nie huhu :))

Sidratul Muntaha said...

aku tak prnh cash out lagi since letak thun 2009.
maleh nak cash out.
mmg kempen aku ade jer earnig.3 sen,5 sen.pling tinggi 25sen.
be?!
jarang2 ade.
tpi bila dia bgi,tak ingat donia.
time dia tak bgi.
nyampah aku sebab mengalahkan bercinta!

h4ni3 said...

ni nak buat tabung nak beli apa ni?
hehehe

ibuayahdamia said...

memang dah 2 bulan tak amik tahu pasal BE atau HEART BEAT...huhu...

mummymer said...

yerp memang, tapi i agree with u, i rasa nuffnang ni kurang dapat sponsor jer hehehe, tak pun awal tahun, u could see, hampir semua orang macam tu, tak pun, now they just target blogger fofular jer... :D

tiefazatie said...

ifa pun sama kak..huhu..xde tambah pun..haha..

kakyong said...

tahniah, ade gak kawan2 yg sudi klik kan.. ;)

fiezahkecik said...

hehehe. sikit2 lama2 jadi bukit. :) cpc pun ok la. kalau ada yg klik ada la duit naik :)