Thursday, March 10, 2011

buat full body spa cume RM 36 je !!!

salam =)
maybe aku agak terlambat nk promo Milkadeal nih, xkesahla kan..sure korang dah perasan iklan2 Mikladeal kt nuff-nuff nih..best btol promo2 diorg! yg latest buat spa complete dalam 1 pakej cume RM 36 je!! dulu aku pasan ade promo kek red velvet, promo buat outdoor photography RM 42 je..banyakkkk lagilah...
klik sini MILKADEAL utk cuci2 mate tgk promo diorg..pastu, ade plak program refer pd kawan2 dpt RM 10, pehhh...dpt produk/servis murah,pastu dpt reward $$ plak, like it!!!!


click banner ni to know more



p/s : rasenye ramai dah beli coupon nih ;)

15 comments:

mama tisya said...

aku dh bli..ko dh bli ke blum?

r|nA @ ja|j|na said...

alahai, rugi tol..kalau promo² ni mesti belah² kl aje kan..

mama_umar_maryam said...

dah eryn,aku banjer apai ;)..xpenah lg buat couple spa nih

rina - mane tau kot2 ade dtg kl ke,singgah la jap ;)

lia said...

aku pon da beli... adiah besday fallah bulan april nnt he3

mama_umar_maryam said...

yeahhhhh..aku takut x konsentrate je asek nk tgk laki aku kene urut,hahahaha,trus stress ;D

SyidaGorjes said...

tak dapat berspa time skg ni =(

lily azliyana @ mama zara said...

salam zety..lame sungguh tak singgah cni..bizi ngn bby baru lately..=p

nway, slalu perasan iklan milkadeal ni tp tk pernah pon nk klik2..mmg menarik promo die..mesti best giler dpt wat spa bersama2 yg tersayang..=)

lily azliyana @ mama zara said...

salam zety..lame sungguh tak singgah cni..bizi ngn bby baru lately..=p

nway, slalu perasan iklan milkadeal ni tp tk pernah pon nk klik2..mmg menarik promo die..mesti best giler dpt wat spa bersama2 yg tersayang..=)

~ana~ said...

ana ingat nak beli gak..tp dlm x brp sihat skrg ni..x brp excited nak klik2 iklan tu nak tgk promo..hu3x...

SyaNa said...

aku da beli utk anibesari bulan 5 nanti
jimat duit mak nyah
hahahaa beli utk couple SPA

h4ni3 said...

tak penah aware lak iklan2 kat milkadeal ni.. kekeke

Ila said...

tak pernah beli pun...dah cuba nanti war-warkan lah yer

ieda said...

wah seronoknya sesekali layan manjakan diri kan :)

mama_umar_maryam said...

kande dinde sumer,
voucer spa ni valid smpi july tau,lameee blh simpan,
klu korang nk sign up btaulah,blh dpt credit rm 5 trus masuk dlm ac milkadeal korang,blh gune dpt diskaun lagi ;),so far aku rase berbaloi lah..

klik link ni utk sign up, its free & trus dpt rm 5 credit
http://milkadeal.com/r/8717

Her said...

emm best nya . ada lagi tak promo cam ni?