Monday, March 7, 2011

hantar rombongan Umrah

salam =)

ketandusan masa & idea nk BW and berblog,hehehe..
las sunday we've sent aunty (mil aka fil's new wifey) for Umrah..best btol ari ahad tu KLIA x ramai orang..x macam lcct dah gaya puduraya..aunty pegi dgn family & rombongan dari Perak,so fil aku xikut skalilah..segan ke kot,hik3..

cam bese budak2 ni akan berlari2 diorg igt mcm satu dataran luasssss,pastu bwk umar g tgk planes kt tmpt berlepas (semput gak berjalan)..mmg puasla hati umar,sengih malu2..tapi mase kitorg dok situ xnmpk plak tram lalu lalang,under maintenance kot,yg kitorg nmpk hanya bas cityliner tu dok ulang alik..aiseh,kurang bestlah,aku mmg suke nek tram tuh..

beselah bile dtg klia ke lcct ke dok anta org sane sini,hati & jiwa aku meronta2, x tenang!hahahaha..utk aunty,selamat mengerjakan Umrah kt sane..jgn lupe sovenir utk cucu2mu ;)!



17 comments:

MRS. K said...

my dad pon pegi umrah ahad lepas

r|nA @ ja|j|na said...

semoga selamat pergi & kembali..sempat lagi eh buat permintaan..

mummy_ayu said...

sekarang memang musim org gie umrah kan? family in law ayu balik 10 hb nie...nak gie KLIA lagi..member opis pun 2,3 org gie umrah..

h4ni3 said...

MIL yang pakai tudung putih tu ker?
semoga beliau selamat menjalani ibadah kat sana =)

~ana~ said...

moga permintaan souviner utk cucu2 & menantu di makbul kan...aminnnn....:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

selamat pergi dan pulang ..aminnnn

mama_umar_maryam said...

mrs k- oh,agaknye berselisih bahu kt klia ahad lepas ;)

rina- request tu aku brani tulis kt blog jelah,hahaha

mummy ayu - aah tgh musim kot,semoga mereka selamat kt sane ;)

mama_umar_maryam said...

h4ni3- aah sis,yg tudung putih tuh,yg tudung itam dgn pki jeans tu menantu hantu,opss..hik3..yg sebelah my aunty tu biras ku ;)

mama_umar_maryam said...

ana & diana - amin amin ya rabbal alamin =)

Nashays said...

tram tu rosak laa zety..tu yg pakai bas tuh..dari aku dtg hari tu smp balik x siap2 repair lg ye..huh..

xpe zety, insyaallah semuanya dipermudahkan..dan semoga jazilah arab kembali tenang

skg ni mmg tgh ramai tetamu allah kat baitullah tu..org mesia pon ramai..seronok je jumpe org mesia kat sini..mst senyum dan tny dr mana..padahal klu kat mesia x heran pon..

weh, mak aku pon nak g gak hujung bln nie..

Ila said...

wah,hantar org gi umrah ek...seronot yerr

Nia said...

harap ada rezeki nak pegi umrah nanti..huhu..

mama_umar_maryam said...

shar - tulah,semoga cpt2la aman balik,terigt kt ko n kwn2 lain yg kt tanah arab..mntk dijauhkan..

ila- aah,hantar je dulu,insyaAllah akan tibe turn kami ;)

nia - betul nia..aminn..

SyidaGorjes said...

bilakah turn aku pula?

lia said...

harap2 pasni giliran kita lak kan...

CHeeSYaNa said...

skrg ni musim umrah erk? kt opis aku a few ppl pegi umrah bulan ni..

tiefazatie said...

moga slmt pergi dan kembali..=)