Tuesday, March 8, 2011

KLIK SINI KALAU NAK FREE TIKET WAYANG!!

salam =)

pengumuman penting nih! alhamdulillah berjaya dptkan tiket free utk tgk movie

World Invasion: Battle Los Angeles


kan aritu dah promise dgn korang nk bagi tiket ni for free je kan,mule2 rase cam nk bagi kt pengkomen tegar blog ni tp nnt takut korang xdpt datang pulak..jd aku nk bagi pd yg boleh pegi..

Berikut adalah butiran masa dan tempat tayangan :

Pawagam: TGV KLCC
Tempat Pawagam: Suria KLCC, Kuala Lumpur.
Tarikh: 14 Mac 2011 (Isnin)
Masa Tayangan: 9pm

senang je, tgalkan nama & no hp korang kt komen n3 ni ye! cepat2! rasenye aku blh dpt more than 2 tickets! hurry up ladies,my gifts for uols ;)

23 comments:

mama tisya said...

citer ni mcm perang2..ganas2 ek..sesuai nana tgk ni...hehehe

h4ni3 said...

isnin???
mano la den nak campak itu amoi sama ah chai.. hehe

mama_umar_maryam said...

eryn-hahaha,tulah,yg citer faster aritu pon ganas jugak..klu ko nk btaulah ye

dr -tulah tu..isnin malam kan..klu bujang lame dah bedesup g klcc

mama tisya said...

aku dh tnye hubbyku td...mmg panas2 entry ko up td..die pn tgk..tp katanye die ada meeting..tkpe la kasi kt org lain...kalo ada lg..aku cuba utk next plak..hehehe

Nana said...

fauzana ismail
0122394156
hahahah laju je dgr free

mama tisya said...

bab free kena laju tp syg ku laju gk tp tkleh nk dpt...hehehehe

mama_umar_maryam said...

ok eryn,xper,manela tau next time pon aku blh pegi jugak ;)

ok nana,xkan name ko sorg je kot..sile la bagi nama berderet2,hehehe

Nana said...

siti rodhiah
nur alfianaz
falsya

Syerah Omar said...

wey zety.aku nak tiket ni tp nak kasik hadiah kat org ko bleh ker kasik?hahahaha

syerah
+96566482627

ke ko mmg nak no tepon hp mesia?hahahha

MRS. K said...

kay
013-3575789

Syerah Omar said...

Faizal Darus
Rohana Khan Mohammad

0166984424

Syerah Omar said...

tu no rohana khan ye wey.bukan faizal.rohana tu bulan tau.

mama_umar_maryam said...

ye,aku taula rohana tu bulan,bukan bintang kan,hik3

mama_umar_maryam said...

mrs k..nk letak name sorang2 je ke?

MRS. K said...

boleh letak ramai ker? huhuuh.

siti khadijah
mohd khairi
aisyah amani
syamsul amir
taufik rizal


huhuhuuh...

Afne said...

ishhh.. friday-tuesday i'll be away. ruginyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ila said...

lah,bestnyer tp ari isnin lah plak

KaMaLiA said...

nak jugak tp aku balik bulan 5. ade offer lagi tak ek? hehehe :)

deqlis said...

deqlis
0123635927

~ana~ said...

xpela zety, bg peluang kat org yg nak tgk..aku dah pencen tgk wayang ni since ada ajmal...heh3x..

tiefazatie said...

ala..ifa jauh..haha..xleh join...all da best ye kakak2 yg join..=)

anna said...

besh ke cte nie? klu free bole jer heh >_<
anna
017-2382003

mama_umar_maryam said...

salam sumer, once dah dpt confrmation tiket zt buat announcement ye sape yg dpt,1st come basis dan bergantung kpd kuantiti tiket yg ade,nnt klu ade yg xdpt jgn marah2 ye ;)