Thursday, March 3, 2011

Dapat iPad free ~ngeeee

salam =)

rezeki jumaat ke? hehehe...alhamdulillah,merasa jugak pki iPad nih..tp bukan iPad 2 yg latest ..
jgn tnye baper rege ye..aku dpt iPad ni mcm win-win situation lah..aku kene involve dgn projek sket & aku cube akan contribute dari segi academic field..(bukan tmpt aku keje skg ni yg bagi tau)

xkesahle kan..kene buat keje pon buat jelah..blm pape aku dah install application utk facebook ;p
tercover sket mood merundum aku sejak kebelakangan nih =(

ok korang..weekend dtg lg...yeay~



p/s : tangan peace tu tgn si F bukan nama sebenar ;p..heppy kemain,taula ade aweks dah ,hik3

30 comments:

MrS. F!zA said...

bestnya ipad!!!kita pon ngidam tau..siap request kt hubby..hahaha setakat request jela..ekeke

~ana~ said...

waaaaahhhhh...best nya..ipad tuh....nak jugakkkk..heh3x..

ko nih mmg murah rezeki la zety..

alhamdulillah..moga rezeki makin murah pas nih....:)

SyidaGorjes said...

zety,
kalau ko dah tak nak,tolak kat aku yek.

aku pun ngidam benda tu.

Ila said...

bestnyer ada ipad..nak pinjam

CHeeSYaNa said...

Jeles gile!

SyaNa said...

best gile
rezeki ko zeti
pasni mood ceria ok :-)

Nana Aris said...

waaa kak zety..sgt murah rezeki akak..tak ksah la ipad ke ipad 2 ke..ttap ipad maa.. ;p

F bukan huruf sebenar said...

iskkk jatuh saham i hahahha

Afne said...

bestnya ko merasa gak nk memakainya..

Kancilbiru said...

wah seronoknya dah merasa pegang ipad...:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sronok ko!!!
dpt free lagik.. nk gak, nk gak..
tp enpon ai masih baru lg.. sure asben bolayan nk bg baru.. ;-(

mama_umar_maryam said...

fiza,dulu zt tgk launching ipad nih mmg meleleh2 airliur..skg dh dpn mate,sengih smpi tinge,insyaAllah sooner or later dpt le tu;)

tq ana ,kate2 murah rezki tu doa tau,amin..ko pon!aku respek gile dgn ko tau!

syida - alahai makyong,kemain ngidam ipad,gile tinggi demand bb dlm perot tuh,hahaha

mama_umar_maryam said...

ila - meh dtg sini,zety pon terhegeh2 ni nk godek2 ipad

dayana - nnt klu sony kuar tabletpc camni soh cheese bwk balik umah 1 ;p

tq syana - aah,tercover sket mood aku yg jiwa kacau nih

mama_umar_maryam said...

tq nana- klu dpi ipad 2 langsung tenung jelah xtau nk usik yg mane,hahaha,nnt akak rep pm awak kt fb tu ye..

F - ngades koo

afne - xsangke jugak afne,klu saje2 aku nk beli kene trade in hp,laptop,segale rete bende dulu,hahaha,alhamdulillah,rejeki..

mama_umar_maryam said...

KB - insyaAllah mane tau 1 ari nnt kb pon ader..xpon amik yg ipad 2 trus ;)

leily- hik3..puas2 dulu godek hp baru tuu..zt ni ha,masih terhegeh2 nk godek2 ipad ..bykk kene bljr lg nih

Nia said...

uiiiiiiiiiiiiiiiiii,..Zety, nak pinjam!!hehe..

ummiaqeef said...

bestnye dapat ipad,free pulak tu..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

rezeki9 ko ... all the sambil2 buat projek tue ;-)

mama tisya said...

rezeki dpt ipad...aku merasa guna FIL punye je la..tu pn dh rs happy:-p oit dh install application fb...syabas..hahaha

dbalkis said...

best2..sape tak nak ipad kan??komen sket pasal microsoft application kalau nak guna kat ipad zety..boleh ke wat keje skolah aka thesis? install spss buleh ka??hehe

dwimaya said...

hahaha terang2 gitu statement ada aweks f bukan nama sebenar nih.. mari kita sama2 nyakat f bukan nama sebenar ok? bahan sakat boleh bertahan berminggu kalau mcm ni!

h4ni3 said...

ada sape2 nak bagi ipad2 FREE tak?
hehehe

F bukan huruf sebenar said...

Kak Zety,

actually nape tutup bahagian hidung ke bwh, takot nampak double chin kah?

ops! ampunn!

Nashays said...

beb, wa x reti nak buat keje kat ipad..reti main game saje..ble buat ppt, word ke kat ipad..pe nama software die?

Mrs. Amien said...

pinjam seminggu zeti..hehehehe

HaNiE said...

arghhh jelesnya!!!! nak jugak

mummymer said...

yang pastu dapat iPad kan kan kan.. bestnyer!! i ni ade pad tetiap bulan je hahaha

mama_umar_maryam said...

Korang,skg ipad2 dah kuar,manela tau pasni ade yg nk beli,hehehe,best tu mmg best,tp masih meranhkak2 nk stadi apps die,blm carik pon lagi application sware utk taip,or excel lagi,asik gune utk fb je,hahahaha

tiefazatie said...

wah!!!murah rezeki sis..mau jg...hihi

kakyong said...

wah bestnya... nak juga... nak y free juger... ;)


Jom join contest Aksi si Cilik Berbasikal

n3 terkini kakyong.com
Makan-makan di rumah baru MakNora
2nd batch : Peserta aksi si cilik berbasikal