Friday, April 1, 2011

OMG aku champion bowling =D

salam =)

dah tegedik2 nih, xsaba nk tgu gambar dari kamera colleagues aku,kene update skg jugak! hahaha.. mlm td x bwk kamera sendiri, rasenye klu bwk pon mmg xdan lah nk snap, nk membaling bola lagi, nk kejor budak2 ni lagi, wpon apai ade sekali tp mcm x cukup kakitangan je dah,hahaha..baru 2 weh.camno nih.

oklah quick update, nnt biule dh dpt gambar2 lain,aku citer lagi,yg penting tepek gambar ni dulu ;)



alhamdulillah, utk 2 game semalam, sangat x disangke2 aku menang kategori utk wanita, C.H.A.M.P.I.O.N ..yeayyyy!!! congr8s utk diri sendiri! mama ety bulllehhhh!! hahahaha
x sia2 bwk pasukan pom pom dari Bangi, tq yang jage anak2 & jd coach saya ;p..utk award most enthusiastic aku cume jd top 3 nominees je, tp yg mng orang lain, sbb mamat tu lagi poyo beria main boling,hahahah..aku pelik camne lah name aku blh tercalon tu, setau aku, aku sebok kejor anak aku je hah..

ok, nnt updet lagi..weekend yg gembire!

21 comments:

~ana~ said...
This comment has been removed by the author.
~ana~ said...

masin komen aku pd entry ko yg lepas..hah3x..

tahniah zety..:)

Gieyana said...

Tahniah Zety..

Owhh..lamanya x main bowling..rsnyer kalau ku main sure bukan bola tue yg pergi..kekeke

Farra Dhelina said...

pndai main boling eyh kak!!

taniahh!

nasazfrog... said...

tahniah !.. wah hebat jugak kamu,,, cayok..

F bukan huruf sebenar said...

Ya ampun sorry yer I balik kg halaman menenangkan fikiran chewah.

nah gegambarnya https://www.facebook.com/album.php?aid=285746&id=608597180&l=c06474dea2

mama_umar_maryam said...

ana!! tq weh, xsia2 kate2mu menjadi doa ;)

gieyana - shud try yana! zt nipon zaman bile las men boling tah, mlm td tu bola asek mengena je, sendiri pon x[percaye,hahaha

farra - hik3..takat men baling je dear ;p

mama_umar_maryam said...

nas - hehehe,just my rezeki las nite ;)

F bukan nama sebenar - lepak cherating dulu ye..tenangkan fikiran? nape ni adekku??

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

wahhhh..terer zaty main boling..congrats yek..=D

Zue AnnaLeeya said...

tahniah zety... terer main boling erk... klu akak konpem dpt anugerah pembaling ke longkang terbanyak... hahahaha...

Mrs. Amien said...

hehe..congrats zeti! kang alid balik mesia leh kite layan bowling k..hehe..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah zetty..
cayalah ko..
kalo ai men, harus masuk longkang, ekekeke..

CHeeSYaNa said...

ko mmg dari dulu mmg atlete! syabas!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

phewitttttttttt sabas mere beteh!

mama_umar_maryam said...

tq mama double Z,hehhe

kak zue- sebenanye saye chop lategori tu,xde plak,kih3

mama_umar_maryam said...

alid - of cos..nnt balik roger tau!

leily - longkang pon zt balun 2-3x jugak,hahaha

mama_umar_maryam said...

dayana- dulu kitekan set2 papan,hahaha

rose - tq mohabbatein ;p

Ila said...

bestnyer dapat hadiah

Anonymous said...

cam tak caya je Zetty blh jadi Champion.....tahniah!!

mama tisya said...

cantik pin..best kn

fiezahkecik said...

tahniah! terer main bowling.blh ajar ni.hehe :P