Monday, April 25, 2011

pinggang ku 24 ;p

salam =)

nak share rahsie nih...

dulukan..klu beli seluar giordano tu, size pinggangnye yg 24 tu...paling kuat pon 26 lah...



tu dulu...sekarang ni, klu x pangkal 3 kt depan tu...nk sarung smpi ke lutut dah sentap, huwaaaaa..

psst, kande dinde dulu size apekah? tak bermaksud untuk aibkan diri sendiri atau sesiapa..kdg naik menyampah nk beli suar skg, hahahahah

p/s : eh, gambar tu bukan pinggang i tau ;p, amik kt google

14 comments:

~ana~ said...

26-27...rs nya mmg x pernah lg smpai 30 kot.....hu3x...

momguess said...

japsss
aku gelak dulu
hahahahha
hahahahah
hahahahhaha
sama mcm den
sbb tu skg aku tukar brand
go to DNP clothing
size 10 or 12, nampak mcm kecik kan
tapi cuba ko convert kat malaysia punya size, samo jer
heheheheh

mummy_ayu said...

senasib la kita..ha ha ha..

Farra Dhelina said...

herm tak osah di tyaaaa.... agagagagag hahaha

Ila said...

apa lagi,jom kita diet...sedih rr citer bab diet ni...
Tak nak word verification di kotak komen

syanasaid said...

aku dulu2 pn xde nye 24
hhaahhaa skrg ni lagi la

Nana said...

aku rasa dolu2 plg kecik saiz aku pakai 26
pasai bontot aku mmg lebau haha
skang ni saiz 28
dlu masa jaman baru2 kawen size 32
nanges
banyak suar2 xleh muat
skang dah bole tsenyum
suar anak dara dah bole pakai

CHeeSYaNa said...

u know how 'papan' aku dulu.. and betapa 'balak' nyer aku sekarang..

SyidaGorjes said...

setakat ni blom jejak lagi yg pangkal 3 tu.b4 preggy pakai yg paling kecik, kalau ada 24, kadang-kadang 25.ikut brand jugak.tak sume bole pakai.tapi kalau yg berpinggang 3+ bole pakai sume brand kan?

r|nA @ ja|j|na said...

hehehe, same jek kite pon..
last sekali beli jeans mase seblom kahwin..skang ni kalau nak pakai, harus kene bukak butang dia, haisyy..

Nashays said...

zety, ms photoshoot tu cantek jer suar nko..lek ar...takkan ko dah menubuhkan geng makan tak bau baru kot..

h4ni3 said...

saya memang frame beso..
so, mimpi la nak dapat pangkal 2 tu.. hahhaa

Mama Lela said...

He he he..kelakarnya...bila diingat2kan balik, dulu punyala ramping kita ni kan?? kalau k.lela kategori 'sekeping' la, x de shape langsung. Dulu lepas bersalin penah pakai suar yg size 32, tp kejap jer pas tu turun ke 30, and now after anak 6, 29...Ty, pakaila bengkung Beautiful, mmg berkesan....

fiezahkecik said...

hehe.diet2..kot dpt pangkal 2 kat depn tu :P