Thursday, April 21, 2011

rezeki perfume pagi JUmaat =)

salam =)



alhamdulillah..alhamdulillah...
really made my day
perfume & choc tu my student bagi, die baru balik dari negare die..mati-mati ingat die bagi fridge magnet ;p
tq very much to her..HER okey,hik3..
minggu ni rase syukur sgt,mcm2 bentuk rezeki yang Dia tunjukkan..rase kerdil betul ;(..

oh ye, sebab seronok arini, aku ade voucher steamboat free kt area Gombak nun..pastu pd aku, daripada kitorg bazir je x dpt pegi (sebab mcm jauh plak dari Bangi nk g situ) baiklah bagi kt orang..so aku bagi kt colleague aku yg kebetulan umah die mmg dekat Gombak..jadi, double happiness lah arini, aku dpt something, kwn lain pon dpt something =)..alhamdulillah again..

ucapan klise ~ selamat sabtu ahad kande dinde sumer, mmuaahhhhhh

10 comments:

syanasaid said...

murah rezeki ko
:-)
bagus btol student skrg bg perfume ek
aku dulu kasi cikgu beli kt kedai 5hengget je
hahaa

~ana~ said...

alhamdulillah...murah rezeki ko..:)

Nana said...

wah beznye
rejeki nih
hehehe ngape xpesan kt dia
fm hehee

mama_umar_maryam said...

syana - zaman kite dulu2,kt skolah rendah nape ntah suke beli sabun buku,hahahaha,sebab wangi kot

ana - yep,syukurrr ;)

mama_umar_maryam said...

nana - aku mule2 igt nk pesan,tp cam segan la plak, sbb style budak2 ni klu pesan mmg die x bagi kite bayar, siyes segan nk order,hahaha,sekali dpt lebih dr fm,ngeeee

Ila said...

murah rezeki...dan lebih murah kalau di share sesama kan...

SyidaGorjes said...

student ko xde nak bg kat aku ke?
kui kui kui

ieda said...

waa banyak dpt free nie .. perfume free ..makan pun free .. nak jugak ! :))

mummymer said...

rezeki bulan April!!.. orang cine sume tak suke no 4.. i pun suke bulan ni. banyak kenangan..

mira@ ibu emir

fiezahkecik said...

bagusnya dapat student gitu :)