Sunday, April 3, 2011

just enjoy the pics dearies =)

salam =)

ok, orang sane sini sebok citer psl ABP malam td, aku kol 11 dah tdo,hahaha

just nk uplod pics mase men boling jumaat lepas, maceh byk2 atas congr8s wishes korang, terharu plak ;p..sebenanye aku idakle hebat mane pon, utk 2 games tu aku punyer points x smpi 300, hahaha, samada malam tu sumer main ke longkang atau pun yeah..its my rezeki lah ;)..

bile aku tunjuk kt students, diorg pakat gelak beramai2 dgr points aku, ceh, hampeh btol budak2 nih! siap nk ajak compete lagik! hahaha, aku kate klu free aku dtglaaa ;p..

mcm raksase jer..btollah kate Umar, "mama rakcace, Umar otomen.." T_T


some of the staff yg joined, klu sumer join rasenye x cukup lane kt sunway megalanes nih


budak2 nih mmg pakse aku warm up




diinterview oleh wartawan,hahahah


the only moment yg budak ber2 ni duduk (xsmpi 5 saat kot)


organizer & the team, well done!


aku tergelak2 mase die announce winner tu,siap nk pass kt sape yg nk dukung Maryam,haha


yeay, mama menang =D


another 'trophy' ;)


with my beloved pom pom cheerleaders import form Bangi



ok kande dinde sumer,slmt bekojo ;)

14 comments:

~ana~ said...

hohoho...zety mmg gempak la...x sia sia bw pom pom dr bangi tuh...

SyidaGorjes said...

mesti ko hebat sbb smpai dapat hadiah.
akupun tak tgk abp smpai habis.lps anuar zain, tros tido.xkose nak tunggu.

Mama Zharfan said...

congrats dpt hadiah tu..me tak reti main haha

JOM vote MZ kalau sudi!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehhehe depa ajak celen eh zety? kuang asam punyer budak2 ahaha.
comel2 anok mung zety..:-)

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

heee..tak kiralah bp markah zety dpt kan..yg penting org lain nye markah lagi rendah2 sbb tu zety leh menang..=p

Nia said...

uii,..mak aii...champion lagi tu..Zety,..nanti ajor la main bowling...asyik masuk longkang je nih..huhu..

ann @ hatiberbunga said...

wah.. mantap lah! ;)

btw, umar maryam sgt lah comel! grrr... hihi..

Nana said...

cayalahhh
terror tu..hehehe

Afne said...

waaa tak rugi bawak cheer leader!

mama_umar_maryam said...

tq sumer..hehehe,main2 je tu..klu serious kang kalah lak shalin ;p

bOnda said...

cayalah!!!
cOngrates!!

- bOnda :)

mama tisya said...

best2 bowling

mama tisya said...

tringt time aku organize pcm bowling

fiezahkecik said...

hehehe. main bowling selalunya bola akan ke longkang je.. hiksss..