Thursday, April 14, 2011

ingat nk buat BBQ la malam nih

salam =)

tibe2 mcm ade mood nk berBBQ malam nih, tp mcm leceh jekan..nk kene bakar arang, kipas, asap2..kene kuorkan adiah time kawen dulu2 taon 2006 tmpt BBQ tuh,hahaha,gilelah terperam je adiah2 kawen tuh..
xlah besar mane pon, kecik je, oklah utk bbq 4-6 orang,hehehe, will see how tonite =)



klu jadik igt plan nk bakar ;

1. ikan cencaru yg apai mancing aritu
2. ayam perap beli kt giant je kot
3. sosej
4. udang dlm peti ais

tu jelah, pastu buat sambal kicap, setel...slurpppp..tibe2 dah leleh air liur aku..

oklah, slmt berweekend kande dinde!!

18 comments:

Sidratul Muntaha said...

BBQ..
alahai..
tgh berperang dengan diri sendiri nak mkn jugak ke tidak minggu ni
huhuh

cikmOt said...

ajak aku sekali ek...mekasihhh...lalala

mama tisya said...

lama tk berBBQ...

syanasaid said...

amboii sedap nye
sgt sweet bbq anak banak je kan
bapak kipas mak makan sambil suap anak
hahhaaa

~ana~ said...

eh zety, bg alamat ko, aku nak g jalan2 rumah ko malam ni...hah3x.....

CHeeSYaNa said...

aku tunggu invitation sms dari ko...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mmg leceh skit kan..arang lagi kipas itu ini..kami ari tu beli arang yg mahal tu..dalam kotak. tapi mmg cepat masak tau ayam..1st time guna arang tu. huhuhu

Ila said...

nak datang makan bbq...heheh

Nana said...

heheheh lama peram adiah kawen
aku pon ada
adiah kawen lom pkai smpai skang

etiey.com© said...

wah best berbbq!

SyidaGorjes said...

masih ada ruang utk aku tak zety?
nak join juga (muka tak malu)

ieda said...

wah2 nak buat gak lah .. tapi akak nak buat kat kedai ekekke .. org yg buatkan , akak tinggal makan jeww ... eiii malas tul !! ekekekek

kakyong said...

bbq ni kalo beramaian lagi best.. ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

besh besh beshhhh

Farra Dhelina said...

jd ke kak bbq nya??

Afne said...

zet, aku pn byk hadiah kawen yg msh tak bersentuh. itu pn ada yg mak dh hadiahkan kt sepupu sepapat yg kawen (klu aku tak dpt pegi).

bestnya bbq. mesti kecoh kan :)

mama tisya said...

lama tk wt bbq

fiezahkecik said...

hehe.. buat bbq dengan yg letrik tu pun ok apa.hikhikhik :P