Tuesday, April 19, 2011

family photoshoot

salam =)

kami belum penah buat family photoshoot..dari sejak Umar baby lagi nak buat tp tangguh2 sampai Maryam keluar..sekarang Maryam dah 1 tahun 4 bulan, barulah plan itu bakal terjadi..hehehehe..aritu kontek dgn ex-colleague aku yg skg ngajar kt utara, die turun KL utk kursus photo2 nilah..so,alang2 die stay kt bangi je, dan pulusnye pon rege kawan2, hik3..aku pon lajuuu jelah...

oh ye, penah gak g studio,mase ni Umar umo 2 tahun ..amik 4 keping je kot,kemain mahal studio tu caj..


tgh membayang2kan si Maryam nk gedik2 pakai ape, dan Umar nmpk macho pakai ape, mama papa pon xblhla selekeh,hahahahaha..ok, hrp2 plan tu jadi sabtu ini ;)

p/s : plan bbq kecil2an x menjadi weken lepas, apaiku bz the bz huk3..

25 comments:

Farra Dhelina said...

comel!!

shoot kat mn nnti kak?

lia said...

menarik... aku pon x penah g wat 1 family gitu....

mama tisya said...

aku tk pernh gk wt...tringinnnnnnn tp ntah la

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak sabar nak tgk hasil tembak2 nanti..

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

wahhh..best3x..mesti cantekkk hasil pshoot nanti..hihi

kitorng bln dpn cm nak posing2 lg..aritu ade beli kupon serindit photo kat milkAdeal..hope okla budak2 amik gmbar kat studio..huhu.klu tk, amik gmbar bby zareef jekla..=p

SyidaGorjes said...

best nih!
aku pun teringin nak buat jugak.tp tunggu baby klua dulu la (niat postpone dah ada....tak bagus nih)hehehee

mummy_ayu said...

wah..best tu..ayu pernah buat studip phootoshoot sekali..last eyar..ok la..best..pic memang cun..teringin nak buat outdoor pulak..tapi tunggu Ian & Iris besar sikit, baru best...

syanasaid said...

nak jugak buat photoshoot
aku ngidam nk buat kt taman2 ke

ko buat props belon warna warni

~ana~ said...

best nya...nnti jgn lupa tepek gmbr sini erk...:)

CHeeSYaNa said...

aritu tak beli kt milkadeal ker? happy hunting for the baju... FYI, aku dah round KLCC, midvalley & sunway pyramid tp still tak jumpe d ultimate baju for Zarif nye next photoshoot.. :(

cikmOt said...

tunggu anak no 3 la...baru wat famili potoshot ni...hahaha...

[-suziey-] said...

kecik je umar..hiks..besela klu studio..rate dia pn stdrd studio ler..hiks..

hmm..ko buat la 1 tema..senang nk pakai baju ape utk nmpk sedondon..doesnt mean kena sama wrna..team snow white ke..yg jenis org putih zmn dulu2 pnya baju..hehe cun gk :p

Em's Family said...

wah, amik gambar cantik2, biar sedondon, gambar2 tu boleh masuk contest

**aahh slap me.. tak habis-habis contest.. :p

Ila said...

ila pun tak pernah..risau memikirkan boleh ker faiz dok diam...hehee

h4ni3 said...

best! best!
pakai kaler terang2 tau :D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

encemnyer Umar.. =)

etiey.com© said...

wah bestnya... apa temanya nanti?

Nana said...

aku xpenah skali pon wat ps kt studio ngan family
tinginnn
bile ntah

e.l.i.z.@ said...

wah syioknyeeeeeeee...harga kawan ok sket kan.....

awat ko panggil laki ko apai ek? name dia apa?

mama_umar_maryam said...

farra - shoot bese2 jer ..rasenye kt bangi je kot,hehe

lia - buatlah weh,tgk camne org teror pki dlsr men dgn angel,heheh

errynn - buatlah weh,sure tisya camnelah posing ,hahaha

mama_umar_maryam said...

rose - tulah,kalau nk harap nikon aku,ntahlahhh,hahah

lily - hehe,tp jgnlah expect tahap EOG tu,kwn ni pon baru2 jugak dlm bidang nih,kitorg mcm percubaan dielah ;)

syida - haha,con4m la gamba bb smlm tu bukan bb yg dlm perut ko,heheh

mama_umar_maryam said...

ayu - aah,penah tgk gambar korang tu,sweet sgt,tema putih ye..ni outdoor ntah nk pki baju ape xtau lg

syana - belon2,menarik tuh,aku blm plan props lagi..

ana - of cos ;)

dayana - haha,EOG lg dasat hasilnye weh..ultimate baju tu klu nk jmpe kene g jauh2 sket,tempat asal usul die baru besttt,hahahah

mama_umar_maryam said...

cikmot - hehehe,alah,nnt no 3 buatla lagi,tiap2 kali dpt anak baru buatlah ;p

suziey - tulah,nmpk kecik plak Umar nih,hehe,blm decide ni nk tema kaler sumer,haih..

mira - btol3..setuju,nnt masuk contest korek je lah gamba photoshoot,hhahaha, x jadik nk slap ;p

mama_umar_maryam said...

ila - photoshoot xyah soh faiz dok diam,biar die bebas buat gaya sendiri baru natural dan sweet gamabr tu ;)

h4ni3 - orait sis! masalahnye baju i xde yg terang2 ;(

mama_umar_maryam said...

leily - hehe tq aunty ;)

etiey - tema belum decide abis lg dear, free n easy kot,heheh

nana - buatlah weh,sure damia buat muke mcm2 ;D

eliz - rege kwn2 tp x expect hasilnye mcm photog lainlah kan ;).
apai tu nama panggilan die,nama penuh die hamsafar hehe