Wednesday, May 30, 2012

Simple tapi bermakna

salam =)

aduhh..lagi tuo nih lagi bykkk dpt wishes, kih3..puas reply satu-satu..tande menghargai ..btol x?..alhamdulillah ya Allah ..diberi nikmat dan dikurniakan rezeki dlm pelbagai bentuk ..walau kecik mane sekalipon nikmat tu,  contohnye dpt bernafas tanpa berbunyik mcm lelah, maka bersyukurlah kamu..aku skg ni mmg tgh blaja2 bersyukur dan sentiase berigt..dikelilingi keluarga yg baik..kwn2 yg layak dipanggil kawan..tupon 1 nikmat kan..thats y kite kene hargai org sekeliling kite..

kande dinde yg wish kt blog/fb nih..terima kasih byk2..sudi luangkan masa menaip ucapan .. aku appreciate sgt waktu dan ingatan kande dinde kt sebeday aku..ish, rase mcm, klu blh masukkan kande dinde dalam bantal ramai2..pastu pelok n cium kuat2!! ok , tu je tau, xblh lebih2, haaa...sayangkan i kt uols..;p

rmi gak yg tnye..dpt adiah ape, clbrt kt mane, dating kt mane, surprise dpt ape..allahuakbar..timekasih sgt2 dgn soklan2 yg concern tu..utk um0 30 thn nih..idakle expect org akan clbrt mcm umo 3 taon..apekate biarlah rahsia...hik3..rase nk hempuk i x?? ..oklah, sambut jugak sebenanye..mr apai yg organize makan-makan yg simple, surprise, tapi bermakne...sebab...berkongsi dgn orang2 tersayang..beramai-ramai tukan beronok-ronok..hehehehe..

tapikan, 1 la..nk luah sket...bersyukur sebenanye..ishk..anak2 aku dpt toy baru dari makyong & pakyong diorg..yg Maryam dpt payung pink..mmg suke btol die dgn payung kebelakangan nih..xtaulah nape..Umar plak, dapat game tu ha...dua2 dpt mase bday party mama die...mama senyum kelat..dan trus larik masuk bilik meraung tekap dgn bantal * aku imagine je*  ..tq makyong&pakyong!! makin kesayangangile2lah dua badek ni dgn mereka..semoga kasih sayang berkekalan hendaknye..atleast aku tau, klu aku xde esok, ade yg blh jage & syg anak2 aku...eh,sedih plak. tapi...senyum kelat mama xlame..dpt gak adiah, HAHAHAHAHA..*gile excited*

oklah, superduperbz mgu nih..nk g Pontian this weekend and maybe g jln2 dulu kt Melaka (kalau jadik) beramai2 dgn family.. tq again kt kande dinde ..sudi korang jengah2 sini..promise,promise, klu ade kesempatan aku mmg dtg blog kande dinde tgalkan komen..tata..wslm =)

10 comments:

Nad @ MamaZakwanNayli said...

welkam! :)

seronok bile tgk kawan2 pun seronok jugak :)

LYAfrina said...

btultu..y penting ingatan tulus ikhlas kan..

~ana~ said...

happy holiday, take care..:)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ha ha ha tergelak baca entry ni....

watyz said...

nak g melaka roger ai tau!

syanasaid said...

sian mama lap air liur jek anak dpt hadiah
gile ah dpt PSP..bile la iman nk dpt ipod ke dr maklong dia (kak phira)..kekekee

Anum said...

hapy holiday

IntaNBerliaN said...

bestnya holiday... take care tau :-)

Farra Dhelina said...

happy blated bday sis!! ;)

h4ni3 said...

ingatkan psp tu utk sebedey zety!
ekekeke