Sunday, May 27, 2012

All in one entry

salam =)

1stly alhamdulillah3..anak2 dah sehat dan virus hfmd tu terencat dari merebak ..sunggohlah hati xkeruan minggu lepas..alhamdulillah juga despite of mcm2 yg terjadi ~anak xsehat, finalise tesis, organize game utk destress week & jadi goodie bag planner..Allah mudahkan urusan2 kami..pokok pangkalnye sot.ba.ro = sabarrr, hehehehe..tq jugak kt kande dinde yg xjemu2 kasi kate2 smgt kt fb, pm kt fb , komen kt n3 blog mase anak2 aku xsehat aritu..hanya Allah yg blh balas kande dinde sumer..muaahx!

aku EL since ari rabu, dan ari jumaat aku singgah opis jap nk setelkan borang2 cuti , mark assignment (wah, berjaye abiskan!) dan mcm2 lagilah..deep down inside aku rase bersyukur btol dpt group leader yg memahami situasi aku kene EL tu..tolak cuti pon men cincai2 jelah ;p  ..dah setel setengah ari aku kt opis, aku jd runner nk setelkan goodie bag utk majlis marhaban & aqiqah sepupu apai pulak..mule2 igt nk reject, tp maksedare apai mntk tlg aku organizekan goodie bag ..xsmpi hati nk tolak..maka, ape yg dimate aku lawo, aku rembat jelah..

kt bangi bermula dari wiken ni sampailah 2 minggu berturut2 akan dtg merupakan minggu hectic kenduri..family inlaws aku kt Bangi ni mmg akan berkenduri kendare sblm wedding btol2 start..ade aqiqah & marhaban, ade kenduri 'duduk orang', kesyukuran, sumer2lah..mmg seronok tp letih sketlah,hehehe, aku suke je sbb laukpauk sumer best!

oklah, just nk share gmbr2 event Destress Week kt uni college aku & gmbr goodie bag serta dulang utk majlis aqiqah yg telah di assigned pd aku..mmg btol2 las menet sumer nih..xpelah..yg penting sumer majlis berjalan lancar..

 berjaya carik dulang cantek utk letak air zam-zam,kurma & madu (adiah kawen aku,hehehe)

excited hias booth , tibe2 rase cam nk deco utk bday party,hehehe


konon2nye tuan putri lah,hahahah, ngade student tuh


17 comments:

mummy_ayu said...

alhamdulillah anak2 dah sihat..
wah bestnya ada event mcm tu...and the goodies ..comel..

AyuArjuna BiGoshh said...

moga semuanya dipermudahkan zeti :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

cute2 goodiesnya ... gmbr last tue sweet ;-)

mama_umar_maryam said...

tq ayu..goodies tu sume las menet, suke gak dgn paperbag pokedot tuh ;)

mama_umar_maryam said...

tq sis ayu, hugs*

mama_umar_maryam said...

tq diana , gmbr last tu ngade2,hahaha,student tu spontan je,aku pon buat gile la jugak

Nad @ MamaZakwanNayli said...

zety, comey la bag utk gooodies tu
beli mane ek?

alhamdulillah anak dah kembali sehat..
tak sabar nak makan2 kenduri2 gak kot, hehe

ieda said...

sweet2 goodies tu dik
sure majlis yg seronok dan happening nanti ;)

~ana~ said...

zety, ko sgt slim ok..jeles aku wei...:)

mama_umar_maryam said...

tq nad..tulah, xsangke jumpe jugak yg zt imagine dlm otak..kt kedai buku dalam Warta bangi tu..abis zt beli sume 100 pcs..tp design campor2lah

mama_umar_maryam said...

tq ieda..insyaAllah..mmg bz 3 minggu berturut2 dgn kenduri kendara =)

mama_umar_maryam said...

hahaha ana, aku rs angle ketika amik gmbr adalah amat penting ;p..bese2 je ana..x naik, xturun2 t__t

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah dah sihat...

last minute pun cantik!!

LYAfrina said...

nmpk ceria sgt2 deko booth tu

Lily@MamaZaraZareef said...

Suke goodies beg tu..comel pokedot!! Hehehe..

Sidratul Muntaha said...

mak budak pakai polka dot..
lawo deh
aku ingat anak dara mana la tdi.

Anonymous said...

replica tiffany jewelry aaubup yxbzvf tiffany outlet rrdilm eewryd tiffany outlet yuvoft http://www.isabelmarantoutlet2013.com
cheao toms shoes lyvngj rycuvq cheao toms shoes hlvewp fhmfcj cheao toms shoes rorcvo http://www.thomassabojewelry2013.co.uk